Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da su se Ruske obavestajne sluzbe lepo bavile Amerikom i Turskom i Nato saznale bi da im isti rade o glavi i da hoce avion da im obore i pilote pobiju umesto sto su sastavljale spisak PEDERA.

Da je Ruski parlament lepo izglasao zakon o odmazdi umesto zakona o PEDERIMA niko se ne bi usudio da obara avion i ubija pilote.

Nego kada je neko slab moralno i finansiski on sav bes iskali na NAJSLABIJIMA koji jos i ne mogu da se brane.
Stvarno junaci nema sta.

Sto Turskoj sada nisu pokazali koliko su jaki??
ti si homitj ? To bi mnogo toga objasnilo,pocevsi od ovee nebulozne kritike Rusima, da porodicno nasilja i batinanja dece .Zelim ti da se u 2016. uspesno uhvatis u kostac sa tim problemom i,da ne prenosis frustracije na forum

U Siriji sneg .

Odlicno , dobar znak , ti uslovi Rusima super odgovaraju , oni su zimi nepobedivi ! :zcool:

#Syria #Homs #Hama #Snow #Snowing #Winter

3543312_af6726c039deabc1ca10a5e49ea748f5.jpg

Da su se Ruske obavestajne sluzbe lepo bavile Amerikom i Turskom i Nato saznale bi da im isti rade o glavi i da hoce avion da im obore i pilote pobiju umesto sto su sastavljale spisak PEDERA.

Da je Ruski parlament lepo izglasao zakon o odmazdi umesto zakona o PEDERIMA niko se ne bi usudio da obara avion i ubija pilote.

Nego kada je neko slab moralno i finansiski on sav bes iskali na NAJSLABIJIMA koji jos i ne mogu da se brane.
Stvarno junaci nema sta.

Sto Turskoj sada nisu pokazali koliko su jaki??

Čarape, fantomi igle, ekseri i udice, one more genius on the air z:D

Da,a kad su Rusi svojim nepreciznim krstarecim raketama gadjali dvogrbe kamile,nitko se ovdje na forumu nije bunio a Boga mi,ni drustva za zastitu zivotinja...

ovde na forumu mi prezalismo tebe , zato se bunimo. gde tvoji da te roknu i jos te vuku po ulici ko somalijci americke marince?

- - - - - - - - - -

Nemaju Rusi mooda opaliti po Hrvatskoj,cak ni greskom,ne zaboravi,drzali su oni Magdeburg 50-ak godina i znaju sto je Ducic napisao na onoj katedrali...

jeste mi neko moodo,obican zubar vam zvekne raketu po saboru, a vi zakmecite po svetu POGLEDAJTE STA NAM RADE, spasavajte

Čarape, fantomi igle, ekseri i udice, one more genius on the air z:D

Не чује он тебе, нити види...он чује само себе

------------------------------------------

А ово је за њега еуфила, натофила, амерофила, гмофила...шатро спартанца, а уствари егоцентрика, нарциса...паламуда и женомрсца

2015. The Year of the beginning of the Women's Revolution in the Middle East. 2016 it continues... #TwitterKurds

CXl-SpxWMAEQvGd.jpg

Poslednja izmena:
За неколико месеци затвориће се теме о Сирији, Ираку, Јемену и уопште о Блиском Истоку. Дивљи Запад је изгубио на два плана - на локалном, на терену, а рат се и сели на његов простор и трајаће локално тамо деценијама.

Отвориће се теме о Балкану, а то ми Срби морамо да подржимо јачањем своје војске и масовном обуком регрута. Али ова Влада то не може да спроведе, зато што је свако од њих појединачно уцењен и/или плаћен, да изгура.

Пажљиво гласајте, велика прерасподела карата је у свету у игри и немојте да гласате за трајно губитничке комбинације. Не због вас лично, него због деце иза нас.

За неколико месеци затвориће се теме о Сирији, Ираку, Јемену и уопште о Блиском Истоку. Дивљи Запад је изгубио на два плана - на локалном, на терену, а рат се и сели на његов простор и трајаће локално тамо деценијама.

Отвориће се теме о Балкану, а то ми Срби морамо да подржимо јачањем своје војске и масовном обуком регрута. Али ова Влада то не може да спроведе, зато што је свако од њих појединачно уцењен и/или плаћен, да изгура.

Пажљиво гласајте, велика прерасподела карата је у свету у игри и немојте да гласате за трајно губитничке комбинације. Не због вас лично, него због деце иза нас.

z:lol: Навијам да се братушки у овој години комплетирају и онда нема зиме за нас

1517640_954216017960369_7353383739338028035_n.jpg

Зашто би неко уместо нас водио наше ратове? Па нисмо ми наше "окружење", да га све не набрајам, па да тако стварамо своје "државе".

Наше је са се оспособимо да водимо наше ратове, а да нас моћни савезници у томе подрже.

U Siriji sneg .

Odlicno , dobar znak , ti uslovi Rusima super odgovaraju , oni su zimi nepobedivi ! :zcool:

#Syria #Homs #Hama #Snow #Snowing #Winter

3543312_af6726c039deabc1ca10a5e49ea748f5.jpg
Ali KADA SE BRANE su nepobedivi zimi!!!!

A ne kada NAPADAJU.

Poznat je zimski rat sa Finskom gde su Sovjet NAPALI i doziveli TESKE GUBITKE I PIROVU
POBEDU I 7 PUTA VISE GUBITAKA.

I na kraju veliki Staljin je OSVOJIO 10% TERITORIJE FINSKE.
Junacki podvig nema sta.

Ja sam ono sto jesam.
Ali je zanimljivo sta je tebi prvo palo na pamet.
Lopov misli da ceo svet krade, tako i ti mislis da su svi homitj.

Извини што се мешам у дискусију која није моја. Твоје сексуално опредељење је твоје лично и нико нема право да се у то меша, уколико то није политички став.

Али моја главна замерка теби је што ти је ник "Владимир", нема ни теоретске помисли да није словенског порекла, а ипак навелико шириш антисловенски дефетизам.

Једна од мојих омиљених пословица је "Да ветра нема, пауци би небо премрежили!". Морали би, свако од нас лично, да пружимо макар минимални отпор неправди и сатанизму који нас дневно нападају, сваки на свој месту. Када макар каквог отпора нема, они, охрабрени, само марширају. Када га има, веруј ми, они устукну Пишем ти личног искуства, пружао сам отпор, чак и нападао многе јаче од себе, војнички и нејвојнички и некако преживео.

А у мојој фирми гледам полтроне које деградирају, не зато што нису довољно полтрони, него зато што нису довољно брутални према потчињенима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back