Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusija danas docekuje Novu Godinu i Deda Mraz je uveliko prisutan u snjeznoj Rusiji. Rusija je jedna ljepotica koja ima Ruse koji piju i opijaju se a muslimani biraju mjesto gdje ce se skloniti a to je Dzamija. Dzamija prima vjernike i Allah daje u obilju onome ko posjecuje Dzamiju. Muslimani su ponosni na Rusiju koja je tako dobra zemlja i tako dobra zemlja koja daje sva prava muslimanima. Muslimani ne vole votku i oni je ne piju a Rusi piju votku i gube razum od nje.

1526770_474078446113874_6364799139571583417_n.jpg

ha ha ha
to je prava paljba

"Ахтунг, ахтунг ! У ваздуху зли Руси !" z:lol:

Уништен горива конвоj ИГИЛ - снимање са дрона.

^

..
Sergey po njemackim drzavnim medijima ili jos bolje USA-medijima odn. ZDF i ARD.-u Rusi bombarduju samo zene, starce i djecu po Siriji.
Po toj racunici ne ostaje Rusima nista drugo no da po Siriji tamane one koji su tamo jos ostali: ISIL,-ovce, ovnove i cobane.

Svakog iz ovih medijskih kuca koji "geobbelovski svjesno" dezinformise treba ponaosob pozampatiti pa ga kad dodje zrelo doba za to sudski ganjati.
Nema da vazi kao posle WWII: "Ich war nicht dabei" ( ja nijesam ucestvovao)

Da su se Ruske obavestajne sluzbe lepo bavile Amerikom i Turskom i Nato saznale bi da im isti rade o glavi i da hoce avion da im obore i pilote pobiju umesto sto su sastavljale spisak PEDERA.

Da je Ruski parlament lepo izglasao zakon o odmazdi umesto zakona o PEDERIMA niko se ne bi usudio da obara avion i ubija pilote.

Nego kada je neko slab moralno i finansiski on sav bes iskali na NAJSLABIJIMA koji jos i ne mogu da se brane.
Stvarno junaci nema sta.

Sto Turskoj sada nisu pokazali koliko su jaki??

Hebali bi ih uzduz i popreko da nisu u NATO-u ...polako samo , ima da se cesu turci gde ih najmanje svrbi zbog tog aviona

- - - - - - - - - -

Zbog mnogo manjih incidenata su pocinjali ratovi

Dobro je to jedan terorista manje, sav normalan svet osudjuje zlocin . Nego mene brine to jer su počeli ubijati i zivotinje. Ubili su i kozu, naravno turski teroristi i kurdskom gradu koji danima terorišu.
Udruženja za zaštitu zivotinja moraju raditi nešto . Dvostruki zloćin protiv mirnih ljudi i protiv mirnih životinja. Turski terosristi, učk, isil, isis, al kaida ,muslimansko bratstvo sve je to isto .

Pogledajte prilog 368515

ODE NAM LIBARbaaa . UBISE GA NJEGOVI

Dobro je to jedan terorista manje, sav normalan svet osudjuje zlocin . Nego mene brine to jer su počeli ubijati i zivotinje. Ubili su i kozu, naravno turski teroristi i kurdskom gradu koji danima terorišu.
Udruženja za zaštitu zivotinja moraju raditi nešto . Dvostruki zloćin protiv mirnih ljudi i protiv mirnih životinja. Turski terosristi, učk, isil, isis, al kaida ,muslimansko bratstvo sve je to isto .

Da,a kad su Rusi svojim nepreciznim krstarecim raketama gadjali dvogrbe kamile,nitko se ovdje na forumu nije bunio a Boga mi,ni drustva za zastitu zivotinja...

Nemaju Rusi mooda opaliti po Hrvatskoj,cak ni greskom,ne zaboravi,drzali su oni Magdeburg 50-ak godina i znaju sto je Ducic napisao na onoj katedrali...

Слоган-Сачувај ме Боже куге,глади и хрвата" на катедрали у Магдебургу је написао немачки бискуп.
Написао ју је зато јер су неки изворни хрвати по налогу Ватикана клали жене и децу у том 30 -годишњем рату између католика и протестаната.

Pobili su dve trecine potomaka evropskih kraljevskih porodica kad su Romanove pobili , i ti mi govoris da se neceg boje

Cini se meni da ti nisi dovoljno upoznat sa krvolocnoscu koja odlikuje Hrvate...

- - - - - - - - - -

Слоган-Сачувај ме Боже куге,глади и хрвата" на катедрали у Магдебургу је написао немачки бискуп.
Написао ју је зато јер су неки изворни хрвати по налогу Ватикана клали жене и децу у том 30 -годишњем рату између католика и протестаната.

Zar to nije napisao Ducic kad je radio na bausteli ?!

Andric je isto imao uvid u hrvatski , doduse nesto kasnije , mentalni sklop zato se konvertovao . Ambasador u nemackoj , covek od integriteta , po dolasku u Beogrd nista 4 godine nije objavio....koliko je Budak objavio za vreme okupacije ?

Jel vam to najveci umetnik...Krleza je nas , ne brkaj .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back