Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Војводкиња Алба. Велики демократски конзуматор младе крви и унутрашњих органа.

z:lol:
12391194_1572240413038998_4566669766149482314_n.jpg

Par sekundi pre dolaska Ruskih raketa ....

3530987_9eb08614b58fd0928eac313c5f4bb40e.jpg

Propagandna slika sa ruskog sajta glav.su a ustvari odrzana hutba sa predavanja u jednoj dzamiji pre godinu dana.

U napadu je stradalo 6-oro, umesto 300 kojima se nadate.

Syrian Observatory for Human Rights has confirmed the death of Army of Islam chief Zahran Alloush and 5 other leaders of the rebel group in an air raid near Damascus.

Propagandna slika sa ruskog sajta glav.su a ustvari odrzana hutba sa predavanja u jednoj dzamiji pre godinu dana.

Па, још се не зна.

Овај стручњак потврђује његову и погибију још 5 ЛИДЕРА.

Боранију још броје ...

Кажу да је испаљено више од 10 ракета.

U ruskom teroristickom napadu ubijen vodja pobunjeničke grupe Jaysh al Islam.

Ova grupa vazi za otvorenog neprijatelja rezima ali i ISILA.

Drzava Vladolfa Putlera je opet pokazala da je otvoreni miljenik alevijskog diktatora i terorista iz ISILA.

- - - - - - - - - -

Sa druge strane, Jabhat al Nusra pokrenula ofanzivu na vise sela u juznom Alepu.

Stizu informacije o uspesima

Assault on regime army & shia militia positions in Bashkuy, Handarat & Duwayr al-Zeyton north #Aleppo started with Nusra VBIED attack.

I kazes , Teror i jos prema tvojim ljubimcima....nego , dal mozes da mi sada ,objasnis.z:shock:

Dal su imali vremena da vicu i to ,ono sto glasnije, da bi mogli otici , gore, ups, dole.Hmmm, a dal ce dobiti 72 deva ups mislio sam reci devica, posto su eto, naglo , otisli a nisu se dobro molili, ili mozda jesu, pa oni Ruskie rakete su im pomogle.z:poz:

A,, hmmm, nista mi bre nije jasno, o poznatiiii:zelenko3:

I kazes , Teror i jos prema tvojim ljubimcima....nego , dal mozes da mi sada ,objasnis.z:shock:

Неки љубимци узвраћају ударац!

CXDyyjpWAAAgMJT.jpg

Mark Halawa - حلاوه
‏@HalawaMark

Mark Halawa - حلاوه Retweeted إيمان عبدالعزيز

A donkey kills a Saudi man who was trying to have sexual intercourse

Магарац убио Саудијца који је хтео с њнм да ... се дружи.

Глава по глава и оде цела терористичка Америка. Данас 6, сутра 106, прекостура 1006, па ондаК све испочетка .... и тако све у круг.

Ubijen lider Jaish Al-Islam(Islamskog fronta) Zahran Alloush - ubila ga ruska raketa

Zahran-Alloush.jpg

http://www.almasdarnews.com/article/leader-of-jaish-al-islam-killed-by-russian-airstrike/

nije, to je notorna laz sa tvoje strane.z;)

istina je da se on zaljubio u jednu od devica zvana raketa, i te rakete, ako nisi dobar , oma, plane, nema tu hocu , necu.z:shock:

znaci , ljubili su se i lose je procenio, kako ce ruskinja da reaguje i ....booooom.:zelenko3::zelenko3:

- - - - - - - - - -

Неки љубимци узвраћају ударац!

CXDyyjpWAAAgMJT.jpg

Mark Halawa - حلاوه
‏@HalawaMark

Mark Halawa - حلاوه Retweeted إيمان عبدالعزيز

A donkey kills a Saudi man who was trying to have sexual intercourse

Магарац убио Саудијца који је хтео с њнм да ... се дружи.

pa ni magarac nije homo....al ovaj navalio ,pa navalio, cek , malo
pa ovde ne kazu kako je magarac , ubio homica.

dal nije magarac njemu zavukao- magarski, a ovom ponestalo vazduha i nije mogao pomeriti glavu.

mislim da je to, to.

Imaju oni vojnika to nije problem ali prebacivanje jedinica i dopuna oruzja i ljudstva je postala problem svaki manevar ljudstva i tehnike je problem kada imaš mogućnost da te poklope i artiljerijom a i iz vazduha..Ja sam ubeđen da Asad nema više od recimo 30k vojnika imaće bi ovaj rat već bio gotov.. Rusi kontrolišu kretanja na terenu a ovi idu mic po mic koliko mogu uzimajući deo po deo ...Nemaju snage za neke velike pomake to se vidi..

Ма какви.
САА има 30 хиљада људи само око Дамаска.
Па 20 хиљада терориста најмање је на том делу фронта.

Zahran Alloush komandant teroristicke organizacije Jaish_Al Islam likvidiran tokom bombardovanja Istocne Gute .

Ovaj je komandovao gadjanjem Ruske ambasade u Damasku .

CXFNxPSWsAEbjid.jpg

http://otvaga2004.mybb.ru/click.php?https://en.wikipedia.org/wiki/Zahran_Alloush

Breaking : Confirmed Now #Zahran #Alloush Commander of Jaish Al-Islam is Dead
Russian Airstrike Targets #Jaysh al-Islam Commanders Meeting in E.#Ghouta , many are dead , no names yet
#Syria #SAA #Russia #RuAF

Tezak udarac za Franju.
Ode mu omiljeni vehabija z:poz:

Ма какви.
САА има 30 хиљада људи само око Дамаска.
Па 20 хиљада терориста најмање је на том делу фронта.

Ne mora da znaci...Pogledaj teren i uz svu Rusku podršku iz vazduha da imaju 100k vonjnika a i uz prednost tehnike koju imaju teško bi ih bilo zaustaviti...Pre će biti da je ta cifra jako mala i da nemaju dovoljno ljudstva ..Nzn ali tako mi izgleda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back