Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ех ... то су основне демократске вредности уз Моцарта, Аушвиц, Енолу Геј-а и Малог дечка и империјалну пљачку као генијалне проналаске од стране ЕУ и САД.
Шта мислиш како би иначе ова прелепа демократска лепотица са слике доживела 150 година ? Или онај ротшилдски вепар променио 7 пута срце а сву крв ко зна колико пута ?

Грофица Алба.jpg

Иначе њовро, вендета, јагуар, победоносцев, трте и мрте и слични дудуци чекају у реду да промене крв .... као добровољни даваоци за европску аристократску елиту.

- - - - - - - - - -

Da, jel to mozda nafta u dzakovima?

CXENPI5W8AAC_R7.jpg

Нису то џакови !!!! То су пелене за бебе и храна за бебе и труднице !

- - - - - - - - - -

Ovo je snimak iz Iraka iz 2010. godine. Podmetačina kao i obično...

Бре овај њовро већи лажов од гуменог и победоносцева заједно !

Poslednja izmena:
Danas krscani slave Bozic i Rusi su sse dobro ponapijali. Rusi vole da piju a muslimani vole Dzamiju. Muslimani Dzamiju vole i oni se nje drze. Rusi sada imaju pred sobom Novu Godinu koju ce dobro proslaviti. Muslimani ce moci da klanjaju u Dzamiju uz zvuke petarde koji se bacaju van Dzamije. Rusi vole snijeg i vole da provode zimu uz slavlje.

Zahran Alloush komandant teroristicke organizacije Jaish_Al Islam likvidiran tokom bombardovanja Istocne Gute .

Ovaj je komandovao gadjanjem Ruske ambasade u Damasku .

CXFNxPSWsAEbjid.jpg

http://otvaga2004.mybb.ru/click.php?https://en.wikipedia.org/wiki/Zahran_Alloush

Breaking : Confirmed Now #Zahran #Alloush Commander of Jaish Al-Islam is Dead
Russian Airstrike Targets #Jaysh al-Islam Commanders Meeting in E.#Ghouta , many are dead , no names yet
#Syria #SAA #Russia #RuAF

Poslednja izmena:
Danas krscani slave Bozic i Rusi su sse dobro ponapijali. Rusi vole da piju a muslimani vole Dzamiju. Muslimani Dzamiju vole i oni se nje drze. Rusi sada imaju pred sobom Novu Godinu koju ce dobro proslaviti. Muslimani ce moci da klanjaju u Dzamiju uz zvuke petarde koji se bacaju van Dzamije. Rusi vole snijeg i vole da provode zimu uz slavlje.

Није Русима данас Божић. Јес се ти то брље назвиздио? Шта ће добри Алах помислити?

Evo i Njof.. pardon Pozn... pardon , onaj cevabdzija iz Koventija potvrdjuje .....

The Syrian Observatory for Human Rights has confirmed the death of Army of Islam chief Zahran Alloush and 5 other leaders of the rebel group in an air raid near Damascus.

Ahrar Al-Sham and Failaq Al-Rahman commanders,
Hamza Birkdar, one of Jaysh al-Islam spokesmen

Hamza Birkdar, one of Jaysh al-Islam spokesmen was killed in the same airstrike in #Ghouta.
Ahrar Al-Sham and Failaq Al-Rahman commanders were in the targeted building aswell . #Damascus #RuAF

Poslednja izmena:
Zahran Alloush komandant teroristicke organizacije Jaish_Al Islam likvidiran tokom bombardovanja Istocne Gute .

Ovaj je komandovao gadjanjem Ruske ambasade u Damasku .

CXFNxPSWsAEbjid.jpg

http://otvaga2004.mybb.ru/click.php?https://en.wikipedia.org/wiki/Zahran_Alloush

Breaking : Confirmed Now #Zahran #Alloush Commander of Jaish Al-Islam is Dead
Russian Airstrike Targets #Jaysh al-Islam Commanders Meeting in E.#Ghouta , many are dead , no names yet
#Syria #SAA #Russia #RuAF

Fak, ode Zahran
U istom vazdušnom napadu nastradalo je još nekoliko istaknutih ljudoždera.
Njavro, Vendi i sumnjivo lice na aparatima

P.S.
Danas je tema puno preglednija
Sektaši valjda slave pa nemaju vremena da zagađuju

Poslednja izmena:
Fak, ode Zahran

Не знам зашто убаци и сумњиво лице, али остали симпазитери тероризма и сатанизма на овом подфоруму управо узимају карте (уз Етихадов попуст) и хрле да преузму руководеће функције рахметли терориста. Џехенем се изграђује много брже од "Београда на води".

Fak, ode Zahran

P.S.
Danas je tema puno preglednija
Sektaši valjda slave pa nemaju vremena da zagađuju

Mislis da su Njofro, Poznato lice i Vendi hrvati koji ovde izigravaju muje ? Moguce, danas ih nema . z:lol:

I ovog ideologa pokreta su zvijuknuli ...

CXFaOz8UAAAHUdC.jpg

U ruskom teroristickom napadu ubijen vodja pobunjeničke grupe Jaysh al Islam.

Ova grupa vazi za otvorenog neprijatelja rezima ali i ISILA.

Drzava Vladolfa Putlera je opet pokazala da je otvoreni miljenik alevijskog diktatora i terorista iz ISILA.

- - - - - - - - - -

Sa druge strane, Jabhat al Nusra pokrenula ofanzivu na vise sela u juznom Alepu.

Stizu informacije o uspesima

Assault on regime army & shia militia positions in Bashkuy, Handarat & Duwayr al-Zeyton north #Aleppo started with Nusra VBIED attack.

Ех ... то су основне демократске вредности уз Моцарта, Аушвиц, Енолу Геј-а и Малог дечка и империјалну пљачку као генијалне проналаске од стране ЕУ и САД.
Шта мислиш како би иначе ова прелепа демократска лепотица са слике доживела 150 година ? Или онај ротшилдски вепар променио 7 пута срце а сву крв ко зна колико пута ?

Pogledajte prilog 367993

!
Ko je ovo na slici?

Od nedavno sam na forumu, pa sam pregledao postove od prije 3-4 mj. Primijetio sam veliku frekvenciju postova koju su forumaši skloni revolucionarima svakodnevno objavljivali. Uspoređujući taj period sa trenutnim vidi se da su se neki prestali javljati, drugi dio je umanjio pisanja, što ipak znači da su shvatili da se desio preokret što se tiče zaraćeni strana. Još je uporan samo ona palestinski papagaj. Niko od njih i ne pomišlja da promijeni mišljenje i da prizna da je krivo procijenio situaciju. Sjećate se onih pisanja "pitanje je dana kad će Asad pasti", a zna se da bi to završilo uglavnom smrtnim ishodom, što znači da ima dželata i na balkanu. Zar je teško reći krivo sam procjenio situaciju, a razlog je angažovanje rusa.
Ne znam kad su zakazani pregovori, ali sam mišljenja da bi ih režim sa Asadom trebao odgoditi barem još mjesec dana, kako bi pobunjenici bolje shvatili lekciju, iako ako su pametni mogu i sad zaključiti šta ih čeka produžetkom sukoba. Također me interesuje šta će biti sa zaplijenjenim TOW-ovima. Lako bih ih mogli dobiti Kurdi, ako se zadovolje autonomijom u Siriji, a dobro bi im došli na granici.

Poslednja izmena:
Od nedavno sam na forumu, pa sam pregledao postove od prije 3-4 mj. Primijetio sam veliku frekvenciju postova koju su forumaši skloni revolucionarima svakodnevno objavljivali. Uspoređujući taj period sa trenutnim vidi se da su se neki prestali javljati, drugi dio je umanjio pisanja, što ipak znači da su shvatili da se desio preokret što se tiče zaraćeni strana. Još je uporan samo ona palestinski papagaj. Niko od njih i ne pomišlja da promijeni mišljenje i da prizna da je krivo procijenio situaciju. Sjećate se onih pisanja "pitanje je dana kad će Asad pasti", a zna se da bi to završilo uglavnom smrtnim ishodom, što znači da ima dželata i na balkanu. Zar je teško reći krivo sam procjenio situaciju, a razlog je angažovanje rusa.
Ne znam kad su zakazani pregovori, ali sam mišljenja da bi ih režim sa Asadom trebao odgoditi barem još mjesec dana, kako bi pobunjenici bolje shvatili lekciju, iako ako su pametni mogu i sad zaključiti šta ih čeka produžetkom sukoba. Također me interesuje šta će biti sa zaplijenjenim TOW-ovima. Lako bih ih mogli dobiti Kurdi, ako se zadovolje autonomijom u Siriji, a dobro bi im došli na granici.

Ма јок! Имаш једног болесника којег сваких пар дана банују, а он се појављује под новим налогом, и пар стандардних сљедбеника људождера и то је то.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back