Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od svih jezivih stvari koje Rusi isprobavaju na kozojebcima, nekako mi je MI24 ipak najjeziviji, pogotovo kad zapuca iz topa pa se cuje ono "brrrp" (oko 20 sec.) :D

Pogledajte prilog 367910

:sad2:

Као синхроно пливање, где су иначе шампиони ...

Обрати пажњу од 1:56 када људождери испаљују пројектил из РБ (види се траг пројектила), а други хеликоптер одмах обавља дератизацију.

CXBlrw7UAAAwPdU.jpg

SOHR je izašao sa novom procenom gubitaka koje trpe teroristi u Siriji usled ruskih napada: ukupno su ruske bombe do sada u Dženet poslale 598 pripadnika ISIS-a i još 824 pripadnika Al Nusre:

https://translate.google.com/transl...u=http://www.syriahr.com/?p=147535&edit-text=

SOHR tvrdi da je pored 1422 terorista poginulo i 600 civila, mada to se protivreči procenama Amnesti International - oni tvrde da je poginulo 200 civila. :think: Dakle, SOHR i Amnesti International ne mogu da se dogovore koliko je civila stradalo od ruskih bombi - da li 600 ili 200. :mrgreen: Mislim ako već hoćeš da lažeš, onda laž treba da zvuči ubedljivije, trebaš biti konzistentan u iznošenju laži. :lol:

Rusko ministarstvo odbrane je bas juce objavilo da oni ne koriste kasetne bombe u Siriji i da je sve to podvala.
Dok smo mi svi videli drugacije, hvala sto si ih jos jednom demantovao u njhovoj lazi.

A dal ti znas ista o kasetnim bombama i o ovoj bombi....njofrice

- - - - - - - - - -

Zamisli gorivo u zapaljenom vozilu hoce i da eksplodira, ko je to jos mogao i da pretpostavi!

ma kakvo gorivo, mleeeeko, i mlecni proizvodi...valjda je to fermentacija.

Ali sto toliko dima...E ovi Rusi ili vec ,ko je , salju ,tu neke praskove, valjda.

jel njofrice, jel ti znas, o cem se tu radi

Rusko ministarstvo odbrane je bas juce objavilo da oni ne koriste kasetne bombe u Siriji i da je sve to podvala.
Dok smo mi svi videli drugacije, hvala sto si ih jos jednom demantovao u njhovoj lazi.

Али, пази када евроатлантисти, који су лажима одвели у смрт милионе људи и довели свет пред општу катастрофу, кмече како неко лаже!

Непроцењиво.

Realno, ISIL nema dovoljno vojske da pokrije sve vruce tacke fronta....
SAA ih stisla kod Mahina, krljaju se sa umerenim smradovima na severu, sa SAA kod Kveirisa, kod Hasake doduse utihnulo, u Ramadiju ih stisli.
Prosto nemaju vojnika, disperzovana im teritorija, udaljene tacke odbrane, logistika ugrozena (Turci im sve teze doturaju mleko u prahu, bebi ulje i pelene)

Imaju oni vojnika to nije problem ali prebacivanje jedinica i dopuna oruzja i ljudstva je postala problem svaki manevar ljudstva i tehnike je problem kada imaš mogućnost da te poklope i artiljerijom a i iz vazduha..Ja sam ubeđen da Asad nema više od recimo 30k vojnika imaće bi ovaj rat već bio gotov.. Rusi kontrolišu kretanja na terenu a ovi idu mic po mic koliko mogu uzimajući deo po deo ...Nemaju snage za neke velike pomake to se vidi..

Poslednja izmena:
18 autobusa sa teroristima isprtilo iz juznih prigradskih naselja oko Damasaka i pod pratnjom vozila UN upuceno ka Rakki .

18 автобусов с террористами в сопровождении 2 транспортных средства ООН выведены из Al_Qaddam, пригород в южном Дамаске, в 12:30 сегодня, по времени Дамаска. Направление Ракка.

Mrs iz glavnog grada bagro pokvarena .. luda ... podmukla .. olosu izdajnicki ... !

18 autobusa sa teroristima isprtilo iz juznih prigradskih naselja oko Damasaka i pod pratnjom vozila UN upuceno ka Rakki .

18 автобусов с террористами в сопровождении 2 транспортных средства ООН выведены из Al_Qaddam, пригород в южном Дамаске, в 12:30 сегодня, по времени Дамаска. Направление Ракка.

Mrs iz glavnog grada bagro pokvarena .. luda ... podmukla .. olosu izdajnicki ... !

Djaba im sto bjeze u Raku kad ce i iz Rake morati bjezati.
Ne bi bilo lose da te autobuse nadleti koji ruski avioncic, cisto da svojim raketama i bombama provjeri da se slucajno ne svercuje mlijeko u prahu i puder za baby guze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back