marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.379
... i nikad ne pogode u krstić.
Auuuuu pa zato su neprecizni, mislim sa mog stanovista.
Ja gledam, gde su to oni krugovi, ono, spoljni je se racuna 1 a Centar 10.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... i nikad ne pogode u krstić.

Koji je tebi više racku? Idi ukucavaj ekser glavom dok se klanjaš.
Turska je lider muslimana. Turska je lider turkofonskih republika bivseg SSSRa. Turska se takodjer interesuje za prava Ujgura u Kini. Turska voli svoj turski narod. Turska nije samo NATO clanica jer oni imaju interesa i u stepskim republikama. Muslimani vole da se klanjaju u Sultan Ahmetovoj Dzamiji. Muslimani su radosni kada se zacuje ezan i kada ezani pozivaju muslimane na molitvu. Turska ima Istanbul koji je veliki grad i to je jedan stari turski grad koji je bogat obiljem hrane.
Silos za zito ni pre ni posle rata svakako ne moze da skladisti naftu, dok Rusi tvrde da je nafta razlog njegovog bombardovanja.
Nije bitan Homs ili Raka vec cinjenica da Rusi cesto u javnost plasiraju lazne informacije.
Turska je lider muslimana. Turska je lider turkofonskih republika bivseg SSSRa. Turska se takodjer interesuje za prava Ujgura u Kini. Turska voli svoj turski narod. Turska nije samo NATO clanica jer oni imaju interesa i u stepskim republikama. Muslimani vole da se klanjaju u Sultan Ahmetovoj Dzamiji. Muslimani su radosni kada se zacuje ezan i kada ezani pozivaju muslimane na molitvu. Turska ima Istanbul koji je veliki grad i to je jedan stari turski grad koji je bogat obiljem hrane.
zasto se ti sekiras sto rusi lazu?
Ruske rakete S-300 stigle u Iran
Turska je ljepotica Islama. U Turskoj je Islam odomacen i predstavlja drzavnu tradiciju. Muslimani vole Dzamije u kojima se sprema ogrijev preko zime. Turska je jedna ljepotica i Turska je sa pravom lider islamskih zemalja.
Ruske sluzbe su kreirele ISIL da bi nastetili zapadu i zapadnim interesima na Bliskom istoku.
Elem, jugozapadni front Alepa se ponovo razbuktao. Any info?
hahaha kakav si ti debil...
nekada su turci bili bic boziji za pravoslavne, a sada se sve okrenulo za 180*... zaista, cudni su putevi gospodnjiОво што се дешава је, нјвероватније, само увод у нови турско-руски рат. Не видим другачије решење свега овога што се догађа. Само је питање када ће рат почети, као и ко ће први ударити. Путиново обраћање нацији, као и Ердоганов одговор то само потврђују.
- - - - - - - - - -
,,Алах је одлучио да казни Турску тако што је дао неразумне лидере"- Владимир Путин. Не воли Алах друговање са западним сотонама, а Турска то ради. То значи да је навукла Алахов гнев на себе, који се појављује у виду руских ракета.![]()

Naravno, treba osloboditi Carigrad. I Ararat. Turci su ga ispusili. Odavno to pricam.
turska je jedna lepa, mila i obecana zemlja u kojoj ima bas mnogo raznolikih dzamija. u dzamiju se slobodno ulazi 5 puta dnevno na klanjanje alahu, a da li ces uspeti i da izadjes, i posle odes na kahvu, zavisi od kolicine eksploziva...Turska je ljepotica Islama. U Turskoj je Islam odomacen i predstavlja drzavnu tradiciju. Muslimani vole Dzamije u kojima se sprema ogrijev preko zime. Turska je jedna ljepotica i Turska je sa pravom lider islamskih zemalja.
to ni kineski ne bi podneo.I kada je tebe tvoj otac napravio grdno je promasio,bolje da je izdrkao u zid!!!
Postoji li neka mapa koja pokazuje koje teritorije drži koja pobunjenička frakcija, šta drži nusra, sta fsa a sta ovi drugi razni kojima ni nazive ne znam?
Mislio sam na na ovo zeleno, ko i šta tu drži od pobunjeničkih frakcija. Gledam na tviteru mapu južnog Alepa i ofanzivu pobunjenika neki J. Al fatah bio u kontra-ofanzivi a na mapi Nusrine crne zastave... pre početka SAA na to podrucje, na mapama ta teritorija je bila prošarana zastavama Nusre, fsa i još nekih. Mene to sve više podseća na