Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не, урадила је то група фанатика са ножевима која је срушила две међу свим највећим зградама у Њујорку, плус начела званично најчуванији војни комплекс на свету! Чак ни ти, као бивши Србин, не можеш да будеш тако глуп да поверујеш у њихову званичну причу.

A trojica od tih fanatika imala Bosanske pasose.

Miskin ,na 5:59 otvorena mu vrata harema devica

Poslednja izmena:
Цитат са једног друго сајта...
"Po rebelskim tviterašima rebelsi imaju ogromne gubitke poslednjih dana naročito u komandnom kadru. Razlog je taj što su iskusni džihadisti već uglavnom izginuli a sadašnji rebelsi su u ogromnoj većini potpuno neiskusni regruti od kojih je većina i prisilno mobilisana. Borbeni moral im je daleko niži nego ranije pa komandanti moraju mnogo više da se izlažu i zato stradaju. Samo zadnjih mesec dana poginulo je više rebelskih komandanata bataljona (i viših činova) nego u prethodne dve godine ukupno."

Цитат са једног друго сајта...
"Po rebelskim tviterašima rebelsi imaju ogromne gubitke poslednjih dana naročito u komandnom kadru. Razlog je taj što su iskusni džihadisti već uglavnom izginuli a sadašnji rebelsi su u ogromnoj većini potpuno neiskusni regruti od kojih je većina i prisilno mobilisana. Borbeni moral im je daleko niži nego ranije pa komandanti moraju mnogo više da se izlažu i zato stradaju. Samo zadnjih mesec dana poginulo je više rebelskih komandanata bataljona (i viših činova) nego u prethodne dve godine ukupno."
Pa mi najbolje znamo sta bombardovanjem moze da se uradi PA NISTA.

Sve dok ne udje vojska kopneno tu nema uspeha.

Tako da muda za bubrege prodaj nekom drugom.

Латакa.
С Новым Годом Сирийцы!

[/B]

---------------------------------------------

А главосече су у лаганој бежанији...Алепо, северни део

0000014_small.jpg

Poslednja izmena:
Ruska vlada je u Siriji napravila za svoje vojnike pravi Ruski ambijent .... :bob:

Magistrala Damask - Homs .

U ovakvom ambijentu kozohebi su laka meta , rastavljaju ih Rusi od zivota , kao sibirski tigar divlje svinjce . Bespilotne letelice lako lociraju polozaje ljudozdera u trenerkama i patikama , teplovizori na avionima, helikopterima i tenkovima lako lociraju mete - pogotovo u planinskom regionu uz tursku granicu armija Sirije odvali promrzle ljudozdere .

Sirija je zemlja koja ima sve uslove da postane islamskom drzavom. Sammo to ne bi bila islamska ddrzava po ISISu. To bbi bila jedna prelijepa ddrzava bez Al Assada koji bi mora ici u zzatvor zbog zlocina. Sirijom moze vladati samo Sunnita koji bi bio po volji vecine gradjana. Rusija grijesi ako misli da sprijeci taj proces zbacivanja Al Assada. Sirijom moze vladati samo Sunnita koji cce voditi zemlju u bolje sutra. ISIS bi se rasformirao i od njega ne bi ostalo nista. Sirija je zemlja napretka i zemlja koja moze uspjeti u miru. Sirija ima izvore nafte i moze zivjeti od nafte lagodno. Sirija je zemlja koju vecinu cine Sunniti kojih ima 75% i ne vrijedi da zemljom vlada covjek iz redova manjina. Al Assad mora otici sa polozaja i to je pitanje vremena kad ce on spakovati svoje kofere.

- - - - - - - - - -

Nemojte me pogrijesno shvatiti nisam ja protiv ruskih zracnih udara na ISIL. Ja sam za to i to je dobro sto je Rusija intervenirala. Samo Rusija ne moze raditi za opstanak Al Assada. Sirijski umjereni pobunjenici trebaju ostati postedjeni zracnih udara i da se pobunjenici pomognu da svrgnu Al Assada.

Sirija je zemlja koja ima sve uslove da postane islamskom drzavom. Sammo to ne bi bila islamska ddrzava po ISISu. To bbi bila jedna prelijepa ddrzava bez Al Assada koji bi mora ici u zzatvor zbog zlocina. Sirijom moze vladati samo Sunnita koji bi bio po volji vecine gradjana. Rusija grijesi ako misli da sprijeci taj proces zbacivanja Al Assada. Sirijom moze vladati samo Sunnita koji cce voditi zemlju u bolje sutra. ISIS bi se rasformirao i od njega ne bi ostalo nista. Sirija je zemlja napretka i zemlja koja moze uspjeti u miru. Sirija ima izvore nafte i moze zivjeti od nafte lagodno. Sirija je zemlja koju vecinu cine Sunniti kojih ima 75% i ne vrijedi da zemljom vlada covjek iz redova manjina. Al Assad mora otici sa polozaja i to je pitanje vremena kad ce on spakovati svoje kofere.

- - - - - - - - - -

Nemojte me pogrijesno shvatiti nisam ja protiv ruskih zracnih udara na ISIL. Ja sam za to i to je dobro sto je Rusija intervenirala. Samo Rusija ne moze raditi za opstanak Al Assada. Sirijski umjereni pobunjenici trebaju ostati postedjeni zracnih udara i da se pobunjenici pomognu da svrgnu Al Assada.

a sto ti umereni nisu pocepali isilce..
sad djuture moraju da ih biju ali krivica je od umerenih sto se odma nisu ogradili ako ti umerenjaci uopste i postoje..sve mi se cini da su i oni presli u isilce.z:lol:...

Sirija ima puno Dzamija koje su na zalost u ovom ratu unistene i zzato se sve Dzamije trebaju obnoviti i da Sirija bude zemlja Dzamija od kojih ce se ccuti ezani i od kojih ce moci da se cuju ucenja Kur'ana. Damask ima jednu veliku Dzamiju a to je Ummajadska Dzamija koja je najveca sunnijska Dzamija. Ta Dzamija mora primiti vjernike koji ce odlaziti u tu Dzamiju i koji ce moci da budu zadovoljni Imamima koji ce predvoditi klanjanje.

Uzasno veliki gubici asadovo-ruske i siitske osovine za mesec Decembar, cak 1, 388 vojnika izbacenih iz stroja

"The Syrian Observatory for Human Rights documented the death of 4633 people in December 2015.

The death toll is as follows:

1329 civilians, including 288 children and 196 women, distributed as follows:

Syrian fighters of YPG, Rebel and Islamist factions: 711.

Non- Syrian fighters of IS, Jabhat al- Nusra, Jaysh al Muhajereen wal Ansra Army and the Islamist factions: 1145.

Defected soldiers: 3.

Regular regime soldiers and officers: 627.

Militiamen of the People’s Committees and NDF as well as informers: 671.

Hezbollah militiamen: 17.

Non- Syrian pro- regime fighters who are from the Shiite Sect: 70."

Najveci luzeri na Bojnom polju, pojedinacno.

Ruska vlada je u Siriji napravila za svoje vojnike pravi Ruski ambijent .... :bob:

U ovakvom ambijentu kozohebi su laka meta , rastavljaju ih Rusi od zivota , kao sibirski tigar divlje svinjce . Bespilotne letelice lako lociraju polozaje ljudozdera u trenerkama i patikama , teplovizori na avionima, helikopterima i tenkovima lako lociraju mete - pogotovo u planinskom regionu uz tursku granicu armija Sirije odvali promrzle ljudozdere .
Не пада снег да покрије брег, већ да сваки терориста покаже свој траг, :cistisneg:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back