Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muslimani u Bosni sse brinu o Hrvatima kao manjinskim narodom. Muslimani postuju prava Hrvata iz Bosne i zele da oni uzivaju u sirenju ljubavi izmedju Bosnjaka i Hrvata.

Јесте, да заједно пијете кахву и црни ћај док палите хашиша у ђамији и миришете туреве једни другима..:heart:

Jasno .

Sustina mog posta nije se odnosila na tu malu nepreciznost u tvom postu - jer imamo slican pogled na situaciju u Siriji - samo sam zbog nekih drugih forumasa precizirao stav iz tvog posta , stavljajuci akcenat na nedopustivo ponasanje turske vlade . Naime , Izrael je do danas definitivno ostao u granicama dogovora sa Rusijom ( kao i Egipat , Jordan , Liban , Irak , cak i NATO i francuska .. i ostali da sad ne nabrajam bas sve ) .. Iz unapred zakljucenih dogovora izasla je samo turska - iako je pre intervencije protiv terorista bila konsultovana i na pregovorima na najvisem nivou obavila razgovora sa Rusijom - koja je jasno pitala tursku koji su njeni ineteresi i Siriji , kako bih ih Rusija ispostovala . Umesto da otvoreno kazu sta im je interes - pretpostavljam nesto oko Kurda i oko turkomanskih teritorija , turci nijednom recju nisu pomenuli ni turkomane ni svoje ucesce u kradji Sirijske nafte - u cemu ucestvuje i porodica Perdogan .... Rusi su posle dogovora sa svim zainteresovanim stranama krenuli u antiteroristicku akciju , a turci su usred nje pokusali da izazovu rat izmedju Rusije i NATO ... Pre njih to je pokusao ( iz gluposti , a ne namerom ) Vesli Klark 1999 - kad je naredio napad na Ruske vojnike na pristinskom aerodromu Slatina .Tu naredbu za napad nije hteo da ispuni glavnokomandujuci na terenu engleski general Dzekson - a epilog svega je bila hitna smena Klarka sa mesta glavnokmandujuceg NATO ... Nesto slicno ocekujem i sad - Perdogan mora biti uklonjen , ukoliko nije u pitanju odluka NATO da zarati protiv Rusije po svaku cenu ( u sto ne verujem ni promil ) ...

..
Ne samo interese Turske nego i opste stanje si veoma slikovito pojasnio.
Dozvoli i da i ovaj podatak ugradim u tvoj post.
..

Poruka iz Izraela: Rusija je u pravu, borba protiv IS je za sve nas od prvorazrednog znacaja
...
"Prije 12,-tak godina je jedan visoki turski fuinkcioner jednom izraelskom politicaru ovako prokomentarisao pitanje granice:
" Mi znamo da ne mozemo povratiti zemlje koje su nam prije 1917 godine pripadale.
Ali je greska misliti da mi od sila pobjednica nakon WWI, Francuske i Britanije povucene granice akceptiramo.
Turska ce pronaci put da drzavnu granicu na jugu zemlje - izmedju Mosula u Iraku i Homsa u Siriji - koriguje."

...............................

Stimme aus Israel: Russland hat recht, der Kampf gegen ISIS hat für uns alle Vorrang
Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 20.12.15 01:05 Uhr
"... Bei diesem Treffen sprach der Funktionär sehr offen über die Weltanschauung seines Landes. „Wir wissen, dass wir die Länder, die vor 1917 zum Osmanischen Reich gehörten, nicht zurückbekommen können“, sagte er. „Aber macht nicht den Fehler zu denken, dass wir die Grenzen, die uns nach dem 1. Weltkrieg von den Siegermächten – vor allem Frankreich und dem Vereinigten Königreich – zugewiesen wurden, akzeptabel finden. Die Türkei wird einen Weg finden, zu seinen natürlichen Grenzen im Süden – zwischen Mossul im Irak und Homs in Syrien – zurückzufinden. ..."

Na nicemu sam. Dobro sam i imam pravo misliti suprotno vasim htjenjima. Sunniti su vecina u Siriji i oni imaju prava da sastavljaju vladu i da izabiraju predsjednika. Al Assad ne smije da pomisli da je Kralj. Al Assad nije kralj nego je samo predsjednik koji nema ogranicen mandat. Sunniti su sse umorili od vladavine Al Assada koji vodi zemlju u propast. Sirija ce nakon rata da se obnovi i sve ce se Dzamije obnoviti i moci ce muslimani da se klanjaju i da grade zemlju koja ce biti izvrsna za zivot. Muslimani su jedinstveni da se mora srusiti Al Assad.

Ne, nema niko prava da sastavlja svoju vladu,

I upravo to sto Ti mislis da je tvoje pravo-Je ONO STO SU USRAnci i uradili.

Siriju su pokusali da zbace , osobu, koja je tolersisala sve religije i zanimljivo je da su recimo Harperova drzava-ne moja, slala ,navodne teroriste iz Sirije, bas u Siriju a jos drzavljani Kanade.

Bez Suda, tajno to preko amerikanaca i jos , mnoge...a kazu da je Asad , tiranin.

i daj si popi malko vode i ostavi se tipke.....

Na nicemu sam. Dobro sam i imam pravo misliti suprotno vasim htjenjima. Sunniti su vecina u Siriji i oni imaju prava da sastavljaju vladu i da izabiraju predsjednika. Al Assad ne smije da pomisli da je Kralj. Al Assad nije kralj nego je samo predsjednik koji nema ogranicen mandat. Sunniti su sse umorili od vladavine Al Assada koji vodi zemlju u propast. Sirija ce nakon rata da se obnovi i sve ce se Dzamije obnoviti i moci ce muslimani da se klanjaju i da grade zemlju koja ce biti izvrsna za zivot. Muslimani su jedinstveni da se mora srusiti Al Assad.

Ako si primetio rezoluciju UN koja je jednoglasno izglasana u kojoj se kaze da ce izbori biti pripremljeni u roku od 18 meseci. I Asad ce da ucestvuje pa kom opanci kom obojci.

Dobar je ovaj tip Al Asad. Ima i zenu simpaticnu.:D

..
Ne samo interese Turske nego i opste stanje si veoma slikovito pojasnio.
Dozvoli i da i ovaj podatak ugradim u tvoj post.
..

Poruka iz Izraela: Rusija je u pravu, borba protiv IS je za sve nas od prvorazrednog znacaja
...
"Prije 12,-tak godina je jedan visoki turski fuinkcioner jednom izraelskom politicaru ovako prokomentarisao pitanje granice:
" Mi znamo da ne mozemo povratiti zemlje koje su nam prije 1917 godine pripadale.
Ali je greska misliti da mi od sila pobjednica nakon WWI, Francuske i Britanije povucene granice akceptiramo.
Turska ce pronaci put da drzavnu granicu na jugu zemlje - izmedju Mosula u Iraku i Homsa u Siriji - koriguje."

...............................

Stimme aus Israel: Russland hat recht, der Kampf gegen ISIS hat für uns alle Vorrang
Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 20.12.15 01:05 Uhr
"... Bei diesem Treffen sprach der Funktionär sehr offen über die Weltanschauung seines Landes. „Wir wissen, dass wir die Länder, die vor 1917 zum Osmanischen Reich gehörten, nicht zurückbekommen können“, sagte er. „Aber macht nicht den Fehler zu denken, dass wir die Grenzen, die uns nach dem 1. Weltkrieg von den Siegermächten – vor allem Frankreich und dem Vereinigten Königreich – zugewiesen wurden, akzeptabel finden. Die Türkei wird einen Weg finden, zu seinen natürlichen Grenzen im Süden – zwischen Mossul im Irak und Homs in Syrien – zurückzufinden. ..."

A kakvi su sada odnosi Izraela i Turske?
Kako Izraelci vide Turke? Kao pretnju? Saveznika?

A kakvi su sada odnosi Izraela i Turske?
Kako Izraelci vide Turke? Kao pretnju? Saveznika?

..

Israel ne vjeruje ni jednom islamskom rezimu. To si u nekoliko postova i sam deducira.
Islamisti to znaju jos bolje. Da ih Institut za obavestajne zadatke sa svojom "Non plus ultra tehnologijiom" ne bi mogao prisluskivat, morali bi u mraku komunicirati gestovnim jezikom.

Nakon ishoda zaustavljanja onog turskog "brod solidarnosti" za Gazu Israel je poslao jasnu poruku Osmanlijama.
Prije neki dan (objavljeno posle obaranje SU24) nagovijesteno je da bi se odnosi mogli normalizovati.

Prije ce Vatikan, koji je procentualno najvise zla nanio Jevrejima postati saveznik Israela nego Turska. To je jasan pokazatelj.

Israel trazi saveznike iskljucivo u mocnim narodima. Rusija, USA,..?
Njemacka se posle Eichmann procesa obavezala u sledecih 1000 godina jevrejske interese bezuslovno zastupati.
A Njemci su poznati po svojoj ("Nibelungentreue") nibelungen odanosti.

Poslednja izmena:
Ne znam ko je ta većina, koja može u bilo kom scenariju da pomisli o razmatranju vaganja između Evrope i terorista? Na stranu sve što smo pretpeli od te Evrope kroz istoriju, nema ni jednog promila razloga da bilo ko pomisli bilo šta dobro za muslimanske koljače.

A za ove druge koljače ima razloga da se misli dobro?
Naravno da nema vaganja kad su na istom tasu.

Daleko su od istog, ni približno civilizacijski i kulturološki. Osim ako ti ne osećaš da pripadaš taj koljačkoj grupaciji. Ja ne, ja sam stanovnik Evrope, iako sam jako protiv ulaska Srbije u EU. Nadam se da razlikuješ te dve pripadnosti?

Ja ne pripadam ni jednoj koljačkoj grupaciji i ne govorim o pripadnosti, za razliku od tebe.
Po tebi, jete da su nas EU i članice ponaosob zajebale (klale) kad god su stigle. Ali takva "civilizacija" i "kultura" je bolja od onih koji nas nisu klali. Šta ćemo, navikli smo na koljača pa sami podmećemo vrat.

Ja ne pripadam ni jednoj koljačkoj grupaciji i ne govorim o pripadnosti, za razliku od tebe.
Po tebi, jete da su nas EU i članice ponaosob zajebale (klale) kad god su stigle. Ali takva "civilizacija" i "kultura" je bolja od onih koji nas nisu klali. Šta ćemo, navikli smo na koljača pa sami podmećemo vrat.

Драшковићу Вуче, ти ли си...опет те Дана излаже породичном насиљу

Asad ne tvrdi da njega podrzava 100% birackog tela.Polovinu SAA cine suniti, tako da vasa teorija o maloj podrsci pada u vodu.Samim tim sto suniti cine polovinu pripadnika SAA ,znaci da su izabrali da brane Siriju od glavoseca i Saudijske demokratije.Mozda ne simpatisu Asada autokratu,ali jos manje im je draga demokratija poput one iz Libije posle Gadafija.Pametni uce na tudjim greskama ,videli ljudi sta moze da im se desi posle Asada,zato ga i podrzavaju u velikoj meri

Ma jok.
1zxbh1j.jpg

Zbog cega su svaki put do sada morali da nameste izbore ako stvarno imaju podrsku vecine?

Ma jok.
1zxbh1j.jpg

Zbog cega su svaki put do sada morali da nameste izbore ako stvarno imaju podrsku vecine?

Zato što se demokratija i nije baš "pokazala" u tom delu sveta

Nego reci ti nama šta je bolje:
1. diktator Gadafi i Libija kao najrazvijenija i najbogatija zemlja Afrike ili ovaj raspali teroristički haos od zemlje posle uvođenja "demokratije"
2. diktator Sadam i Irak kao militantna ali sekularna i stabilna država ili ovaj raspali ostatak zemlje, po kojoj piša kako ko hoće i koji je duboko podeljen po šitsko-sunitskoj osnovi i do pola okupiran najgorim ljudskim terorističkim otpadom
3. diktator Asad i stabilna, sekularna, relativno bogata Sirija ili raspala država u građanskom ratu između 543 frakcije koja lako može da uvuče ceo svet u globalni sukob

Skupa ti nešto ta demokratija njofra...
Kod nas se kaže ko neće popa u ruku taj će popadiju u duuuu .... da ne kažem šta

Eto nije im odgovarao Asad "diktator" pa su zato sad ili izbeglice rasute po svetu ili imaju prilike da okuse kako izgleda šerijatska demokratija.
Konačno su dobili mogućnost IZBORA, zato su se verovatno i borili

Veoma je jednostavno. Ti argumente nemaš, ja ih imam. A dalje, veoma je lako prepoznati nečiji stil pisanja i razmišljanja, pa tako i tvoj. Ako ti je za utehu, možeš za sebe reći da si prepoznatljiv, doduše ne po smislenoj raspravi...
Можда самог себе не препознаје јер тврди да од генетског инжињеринга испадају очи и репови. Каже да су му мозговии безбедни пошто су му у лобањи али је можда мало јаче кинуо или прднуо.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back