Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma lazu bre bitange jedne, Asad nista ne kontolise , isil 70% i kurdistanci 30%.:balavi:

http://www.businessinsider.com/this...ategy-for-winning-the-syrian-civil-war-2015-4

Experts estimate that the Syrian regime controls between 55 and 72 percent of the Syria’s remaining populace as of January 2015. The Syrian opposition, on the other hand, controls less than a third of the country’s population – affirming President Assad’s boast that “the communities which embraced terrorists have become very small.”

Asad kontroliše teritorije na kojima živi između 55% i 72% stanovnika Sirije, sve to uz tendenciju daljeg rasta nakon otpočinjanja ruskih vazdušnih napada u Siriji - realno je očekivati da će za 3 meseca taj procenat narasti na 60-80%, za 6 meseci na 70-90% i za 12 meseci na 90-100%.

Lose vesti.

Kamion bomba ispred bolnice u gradu Homs.

Desetine mrtvih.

CWBEK0XXAAA6pga.jpg

Interesantan komentar na B92. :think:

Kako su lukavi Ameri sve lepo zakuvali i izvukli maksimalnu korist.

1. Izazvali sukob u arapskim zemljama, uveli ih u rat sa ID i uskoro u međusobne sukobe.
2. Rusiju uveli u dug, neizvesan i pre svega finansijski iscrpljujući rat u Siriji
3. Evropi uvalili milione izbeglica, srozali EUR a svoj dolar ojačali
4. Svime navedenim znatno su oslabili svoje glavne konkurente, Rusiju i EU a oni se izmakli i prave se Toše
(Peki, 12. decembar 2015 10:00)

# Link komentara http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1073631

1. Izazvali sukob u arapskim zemljama, uveli ih u rat sa ID i uskoro u međusobne sukobe.
2. Rusiju uveli u dug, neizvesan i pre svega finansijski iscrpljujući rat u Siriji
4. Svime navedenim znatno su oslabili svoje glavne konkurente, Rusiju i EU a oni se izmakli i prave se Toše

Овакву бедастоћу могу само теби да увале.

Napadi duboko unutar rezimske teritorije govori da oni ne kontrolisu ni ono sto misle da je bezbedno.
Tesko je boriti se protiv terorista u Homsu, Parizu ili bilo gde drugde.

- - - - - - - - - -

SantaKlaus ‏@123_Finland 19m19 minutes ago
SAA RuAF Hezbollah imposed fire control on Al-Zerbeh & KhanTouman in south Aleppo Hadher
CWBLvXcUkAAlcie.jpg

SAA controls Sa'abiyah, Dulamah, Abu Ruwayl, Murayqis & Qurayhah SE of Tel Dadin in south Aleppo via @sayed_ridha
CWAwfhTUsAAZEeZ.jpg

Pa ti si u stvari Jaguar.

Mislim koja normalna i mentalno zdrava osoba može da likuje nad ciljanjem bolnica? Pretpostavljam da je to izraz besa zbog nedavnog vojnog poraza u Homsu. :D

Sve više i više liči na stil pisanja .......jedina dobra stvar je ta da umesto niza bolesnih umova koji se kriju iza raznih nikova imamo JEDAN JEDINI bolesni um koji se krije iza svojih clonova misleći da je interesantan .

Kao što je imao .....mada ja mislim IMALA jer je ženskog roda , nik cigani padaju sa neba koji je asocirao na neke stvari , tako i nik poznato lice asocira na nešto ......neko nam šalje stalno interesantne asocijacije

Poslednja izmena:
Lose vesti.

Kamion bomba ispred bolnice u gradu Homs.

Desetine mrtvih.

CWBEK0XXAAA6pga.jpg

ЦЦЦЦ ... па зар по својој дојучерашњој браћи а ти се радујеш што ти браћу убијају браћа !!!
И то пред болницом !?

- - - - - - - - - -

Mislim koja normalna i mentalno zdrava osoba može da likuje nad ciljanjem bolnica? Pretpostavljam da je to izraz besa zbog nedavnog vojnog poraza u Homsu. :D

Па малопре је тврдио да су у Хомсу сви против Асада !

- - - - - - - - - -

Заборав или су само да додају да и поред тога немају никакве шансе да се спасу. Дугови су их појели толико да се сада и костур черечи.

Sirijska vojska porazila Nusra front severno od Latakije

| 12. 12. 2015. - 10:20h
Sirijska vojska je porazila islamiste iz "Nusra fronta" severno od Latakije, u blizini granice sa Turskom.
"Nusra front", kao jedna od najjačih terorističkih grupa u Siriji, povukla sa svojih uporišta blizu granice sa Turskom", rekao je neimenovani vojni izvor za novinsku agenciju Fars.

Ruska avijacija od 30. septembra podržava antiterorističku operaciju sirijske vojske u Latakiji.

Avioni ruskog vazduhoplovstva intenzivirali su 10. decembra svoje vazdušne napade na položaje militanata iz grupe "Takfiri" u provinciji Latakija, pri čemu su uništili ovu terorističku grupu, prenosi "Sputnjik".

Veliki broj militanata ubijen je i ranjen u ruskim udarima na pozicije islamista u severnom delu Latakije.

:klap:

- - - - - - - - - -

Hilari Klinton: Samo ja imam plan protiv Islamske države

Tanjug | 12. 12. 2015. - 09:52h
Potencijalna kandidatkinja Demokratske stranke na predsedničkim izborima u SAD Hilari Klinton izjavila je danas da njeni rivali samo pričaju praznu priču kad je reč o borbi protiv Islamske države i da je ona jedini predsednički kandidat sa konkretnim planom protiv džihadista.

"Drugi samo puno pričaju i razbacuju se raznim idejama. Ali ja sam bila u 'sobi za vanredne situacije' u Beloj kući i znam šta će biti potrebno da se preduzme da bi Amerika bila bezbedna", istakla je Klintonova, bivši američki državni sekretar, prenela je agencija AP.

Republikanski kandidati oštro kritikuju predsednika SAD Baraka Obamu da je njegova reakcija na uspon Islamske države suviše slaba i pokušavaju da povežu sadašnju politiku Bele kuće po tom pitanju sa politikom koju je vodila Klintonova dok je bila državni sekretar.

Hilari Klinton je obećala da će predstaviti obiman plan za uništenje Islamske države iz vazduha, na kopnu i na internetu, a taj plan bi trebalo da obelodani sledeće nedelje.

Klintonova je ponovila da, ukoliko bude izabrana za predsednicu SAD, neće slati američke kopnene snage na područje kojim vlada IS, istakavši da to "ne bi bilo pametno" i da je to ono što bi teroristi voleli.
:hahaha:

Ovo slavljenje teroristickog napada na bolnicu ne da zasluzuje ban - vec i paznju nadleznih sluzbi ... iako se ocito radi o mentalno obolelom licu .... ovo pisanje je teska svinjarija ...

Brate, sta je bre ovo, avioni kamioni, nuklearne podmornice s400-s500, su 36-37,

a ovi zauzimaju sve vise i vise zemlje po proceni Ruskog ministra odbrane?
:think:

ŠOKANTNA PROCENA ŠOJGUA: Islamska država zauzela 70 odsto Sirije

Planeta
16:11, 11.12.2015.
sergej-sojgu-foto-fonet-ap-1409323874-559185.jpg

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu izjavio je danas da se širi oblast uticaja Islamske države i da su njeni ekstremisti zauzeli oko 70 odsto teritorije Sirije, prenela je agencija Itar Tas.

Šojgu je rekao da sada ima oko 60.000 ekstremista te organizacije.

"Postoji pretnja da će njihove aktivnosti biti prebačena u Centralnu Aziju i na Kavkaz", rekao je Šojgu.

Zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Anatolij Antonov ranije je rekao da se 25.000 do 30.000 stranaca, među kojima i iz Rusije, bori u redovima Islamske države.

Agencija navodi da američka obaveštajna služba CIA procenjuje da ima oko 30.000 ekstremista Islamske države, dok iračka vlada navodi da ih je 200.000. Šojgu je rekao da su ruski ratni avioni imali ukupno 4.000 naleta u Siriji i uništili 8.000 terorističkih ciljeva od početka akcije 30. septembra.

http://www.kurir.rs/planeta/sokantn...drzava-zauzela-70-odsto-sirije-clanak-2055329

Poslednja izmena:
Rusi su najretardiraniji subjekt u nekom ratu koji sam ikad video. Juce je izbila kolizija samih Rusa:
Putin: podrzavamo i naoruzavamo 5000 boraca FSA (cuj, zar oni nisu teroristi?)

Ruski general Peskov: ne naoruzavamo FSA

Vecih budala ne videh.
Тврдња без логике и реченичног смисла.
Обећавао си неких 5к љутих исламиста који ће обрнути ситуацију на ратишту, ништа од тога.
Прже Рујкани, козоеби цвилкају.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back