Bora Đorđević u bolnici na kiseoniku

Onog momenta kad je Badinterova komisija rekla da se sfrj cepa po granicama 6 republika, bilo je samoubistveno iči protiv toga. Tačka.
Није била тачка, био је зарез, па онда додатак да то не важи за Србију, она се може и даље комадати и унутар републичких граница...

Није била тачка, био је зарез, па онда додатак да то не важи за Србију, она се може и даље комадати и унутар републичких граница...
Tako jednostavno tumaciti tako slozene dogadjaje kao sto je bio raspad SFRJ mi je neshvatljivo.
Samo da smo poslusali tu komisiju sve bi bilo ok... :roll:
Jest,al malo morgen,sto bi reko pokojni Slobo.

Ne volis riblju corbu? :)
Zargonski je naziv kako pišu,fuj e sad neko piše ovo neko ono nema snimka.
A tek "Kost u grlu"kako zvuci...😀
  1. Рокенрол за кућни савет — 2:41
  2. Ја сам још она иста будала — 3:47
  3. Још један шугав дан
  4. Остани ђубре до краја

Nije pogrešio? Ok, ali ako imaš i malo morala i ljudskosti u sebi onda vise ne ideš u Sloveniju i toeto. Budeš čovek od reči, a ne klošar i kokošar. U stvari, i ja sam budala jer očekujem od pijanca da ima svoje ja. Svašta.
Zasto da ne ide u Sloveniju?
Idu i Srbi u Hrvatsku posle silnih ubijanja i protjerivanja Srba tamo,a to je ipak gore nego necija rijec.Ili Njemacku na primer.
Ako ja kazem da mi se ne dopada politika Amerike ili NATO,ne znaci da necu otici u Ameriku ili neku NATO clanicu da zivim.
Mnoge zemlje su medjusobno ratovale,pa narodi opet zive i rade zajedno.
A mo's mislit' Bora pljuvao Slovence,pa otisao tamo.Nije ih ubijao.
I sad se njemu spocitava nesto.
A svi su kao moralisti i drze se principa.Kad bi se lagalo.

Raspalim SNS botovima su karikature poput Zekija-pronalazaca, Jovane Jeremic i Milomira Marica legende - pa sto im ne bi i jedan ovakav smesan lik bio "rock legenda" 😂😂😂

Suština roka je bunt!
A ovima je lik koji se slizao sa vlastima "rock legenda" 🤣🤣🤣🤣🤣
Moze li se o cemu pricati a da se "sns botovi"ne pominju?
Imas li ti svoje misljenje ili samo"botujes"za nekoga?
Ako imas,dopusti da i drugi imaju.

Back