- Poruka
- 14.030
Reče mi klon profilrece forumski Minhauzen i ostade ziv
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reče mi klon profilrece forumski Minhauzen i ostade ziv
Ne razumem. U čemu je problem da neko kaže svoje mišljenje o njemu ovde?Jesi ti svestan sta se desi ljudima koji odbiju ili si toliko podla pojava?
Sve sto si imao ili hteo da mu kazes mogao si,nije se krio od publike - sto ovde to pišeš sad?
Srbi ne mrze ostale narode.Recimo,pomenuti slovenci su daleko ljubazniji i prijatniji od srba ali takodje i mnogo veci sovinisti od nasTo su pricice za malu decu...Nacionalizam je soft nacizam...Svaki nacionalizam je takav i samo je potrebno vreme i potrebne su okolnosti da on pokaze svoje lice....Niko ne kaze za sebe da je nacista, a da li ih nema? Ima ih itekako, prikriveni su ovakvim pricama, a u sebi itekako nepodnose drugacije...Doduse ne moramo ih nazivati nacistima, cesto se to zloupotrebljava, ali sovinisti su u najmanju ruku...
Tačno. Vučko je smislio genijalnu demagogiju da više nije politički korektno go*netu reći da je go*no da se go*no ne uvredi.Sns botovi su metastaza srbije i kao takve ih treba tretirati.
O čemu ti pričaš? Znam i starije i teže bolesne i siromašnije ljude pa se ne prodaju ološu.To bi mogli Jokica i Djokovica da pitaju jer su mladi,ovaj covek je star,bolestan.
Ne kaze niko da citav jedan narod moze mrzeti druge narode... Mi nismo danas u ratu sa Slovenijom, niti o njima intenzivno razmisljamo, pa slobodno mozemo sticati takav utisak da nam nisu mrski... Ni Englezi ne mrze nas... Medjutim kada bude potrebe, kada dodje do sukoba iz klice izraste ono cemu smo skloni...Danas u miru vecina ljudi kod nas ima osecaj uzvisenosti po rodjenju u odnosu na druge.. Mi smo potomci nekakvih svetih ljudi, nasa drzava je sveta, nase drustvo je bozije i sve to u odnosu na druge... Mi smo uvek na strani nekakve uzvisene pravde, nikada nismo nikoga napali i vec od malih nogu sva deca imaju takvo misljenje....Sto je najstrasnije, ljudi u tome ne vide nista lose, vec iskljucivo dobro...Dakle sve to sto je antihriscansko i svu tu gordost mi vidimo kao bogougodnu... Nece to nikada izaci na dobro....Srbi ne mrze ostale narode.
Sve je u redu, ali kakve to veze ima sa njegovim stvaralaštvom?
Samo kada se obracam botovima.Tvoja svaka rečenica : 'Vi SNS botovi'!
Nisu sposobni da rade ista osim da sisaju drzavnu sisu i zato moraju da botuju, i da botovanjem cine da u zemlji dominira zlo.Botovi ili ne, žive u svojoj zemlji zajedno sa svim narodom u dobru i zlu, nisu sklonili doope pa sa daljine pametuju, rovare, burgijaju!
Vidi se da ne znas sta je sloboda.Slobodan čovek živi normalno, uživa u svojoj slobodi, ne hvališe se glupostima već tiho uživa.
Obožavam te.Samo kada se obracam botovima.
Nisu sposobni da rade ista osim da sisaju drzavnu sisu i zato moraju da botuju, i da botovanjem cine da u zemlji dominira zlo.
Vidi se da ne znas sta je sloboda.
Tuzno.
Vidi se da si mnogo naucila od svog voljenog vodjeObožavam te.
Da te nema trebalo bi te izmisliti, mada ...
Vidi se da si mnogo naucila od svog voljenog vodje
I ti bas ovo ozbiljnoČovek je ceo zivot imao ispravne stavove jer becki konjusari nisu dobar narod(Srbima tamo nisu dali status nacionalne manjine) dok Srbija slovencima u Srbiji jeste.Ali je ostario i zloupotrebili su ga političari za svoje potrebe,onda ga naterali da drzi na koncertu zastavu hrvata (zdrav Bora to ne bi uradio) a kao dokrajcivanje je pesma kojom su ga naterali da ponizi samog sebe telo Srbiji srce Sloveniji - na zalost,stari ljudi jos bolesni se lagano zloupotrebe,treba ono najblize oko njega zapitati jer su ga zloupotrebili,on je star,bolestan covek.
Ah, slatki su izgovori robova
Obožavam te još od detinjstva.
Volela sam priče o Baronu
Apsolutno svejedno, to je nebitno. Misliš da češ sa 60 i 70 razmišljati kao sa 30 i 40 ?ja jos ne cuh da se dementna osoba moze ozeniti..