Alexandra9
Ističe se
- Poruka
- 2.601
da ne budem vulgarlna... I na kontejneru pise restoran, a ipak nije :wink:Führer.:perica:Alexandra9:Ma Djole je osnovao svoj sopstveni zanr...perica:Ne razumem!Jel se to još uvek zove pop muzika ili ja to dugo nisam pratio? :shock:![]()
Kako da ti objasnim?...
Ovako... da li vidis ikakvu slicnost (po pitanju zanra) izmedju pesama~ Citron pesma i D mol/Portret mog zivota... Prva je kao u nekom country stilu, a druge dve hmm... neki blues? (iako se prvobitni blues band sastav sastoji od akustare i klavira... npr. Miholjsko leto)... Nisam dobra s tim stilovima...
Anyway... U njegovim pesmama se preplice puno stilova i raznih uticaja... zato se nikad nemoj uplitati u odredjivanje Balasevicevog zanra... :wink:
Ja obožavam Đoleta i slažem se da on je sam za sebe ikona ali on je u suštini pop.ALi i nema veze...
Kad izlazi album? Molim,tačan datum!Hvala
Kao prvo hteli mi to da priznamo ili ne DJOLE JESTE POP, mada ja nemam sta da priznajem. Ja to znam odavno. Pa kad on sam za sebe kaze da je pop onda sta tu vise ima da se prica. A ja ne vidim sta je tu strasno sto je on PoP izvodjac. Ne bih da vredjam ali neko ovde ocito ne zna sta je PoP. I Majkl Djekson je pop i Britni Spirs je pa sta. To je mnogo sirok zanr muzike.
Tu nista nije strasno. Jednostavno, pop ne smatram zanrom... Nisam sigurna ni koju muziku on treba da predstavlja? Koji stil, vrstu instrumenata? Zar to nije popular music?... A sta je popularno? Ono trenutno (kod vecine) Balasevic? Ne bih rekla...
A ako je Britni pop pevacica, Djoleta svakako ne bih mogla da bacim u taj kos (citaj~ kontejner)...
Kako da ti objasnim?...
:wink: