Bora Corba,Djordje Balasevic ili Rambo Amadeus?

bora je matori seerator koji je otkrio srpstvo,pa sada srbuje k'o nenormalan...gitarski narodnjak za gastose iz frankfurta i stocare iz sidneja...oni tamo srbuju uz boru,a udaljeni od zemlje milijardu svetlosnih godina...balasevic je matori kuurac od ovce koji seere o nekom vojvodjanstvu,a pesme su mu za invalide...jeebo ga njegov bagrem,njegovo autoktorno vojvodjansko drvo...rambo je za njih dvojicu bog!i po humoru i po scenskom nastupu i po kreativnosti...

A ti si verovatno onakav ....KAKAV TI JE REČNIK .....i .....NAČIN IZRAŽAVANJA.....

Šta reći.....više.....:think:

jos sam i gori...drago mi je kada se pojavi neki lazni moralista...
ne slusam ni colica, tvog idola...pa ja definitivno nisam covek...

sada tek vidim,brzo sam tipkao..."autohtono"...

Ovde se ne radi o MORALU.....nego o VASPITANJU....i....PRISTOJNOSTI....koja kod tebe očigledno...nedostaje....

Ja ne moram da te DISKREDITUJEM.....ti to tako ...STRUČNO.....SAM RADIŠ.....z;)

Poređenje je malo nesuvislo. Da gledamo ovako... Bora i Balaš se mogu porediti samo ako se uzme onaj period 70tih godina. Žetva, Suncokret, Rani Mraz. Tada su bili sličnog senzibiliteta. Bora je u to vreme bio akustičar. A onda se polako okreće malo jačoj muzici. Neko njegovo zlatno doba je bilo do kraja osamdesetih godina, a onda je polako počeo da pada. Ovaj današnji Bora nema nikakve veze sa boemom i pesnikom Borom od pre tridesetak godina.

Đole je imao svoje uspone i padove. Ali oko sebe uvek okupi odličnu ekipu muzičara, tekstovi su jako dobri, lirski i puni emocija. Politiciziranje ga je skuplje koštalo nego Boru. Dosta ljudi ga gledaju negativno zbog te "dimenzije". Drugima je samo dojadio. Meni lično Đole ponekad i prija. Ima par njegovih pesama koje su odlične i za sva vremena. Mada bi se moj ukus retko poklopio sa mainstreamom.

Rambo je totalno subverzivna ličnost i po senzibilitetu mi je mnogo bliži od prethodne dvojice. Mada jeste s vremena na vreme radio gluposti (Slatko od snova napr). Uočiti sve što je trulo u ovom društvu i upakovati ga u ironični-fank-rok celofan jeste prava umetnost. Rambo je genije za apsurd i ironiju.
To sve na stranu, u pitanju su tri totalno različita senzibliteta i nekako ih je teško međusobno porediti.

....:ok:

Ovde se ne radi o MORALU.....nego o VASPITANJU....i....PRISTOJNOSTI....koja kod tebe očigledno...nedostaje....

Ja ne moram da te DISKREDITUJEM.....ti to tako ...STRUČNO.....SAM RADIŠ.....z;)
daj ne lupetaj...pricas o diskreditovanju na forumu,a pises nekim sarenim slovima...a i jeebe mi se za forum,ovo je zajjebancija,a ne zivot..al tebi izgleda nije tako...a i slusas colica...k'o zena si...a i lazni moralsita...nema veze vaspitanje sa nazivanjem stvari pravim imenom...ako je nesto goovno,onda ce to uvek biti goovno...
pises sarenim slovima,slusas colu...ne bih da izvodim zakljucke...

daj ne lupetaj...pricas o diskreditovanju na forumu,a pises nekim sarenim slovima...a i jeebe mi se za forum,ovo je zajjebancija,a ne zivot..al tebi izgleda nije tako...a i slusas colica...k'o zena si...a i lazni moralsita...nema veze vaspitanje sa nazivanjem stvari pravim imenom...ako je nesto goovno,onda ce to uvek biti goovno...
pises sarenim slovima,slusas colu...ne bih da izvodim zakljucke...

I šta reći.....?

JA... u klin....a ON... u ploču.....z;) Promeni barem ploču....
Ako ,,,,nećeš....JA ĆU......z:)

Back