nevesela
Zainteresovan član
- Poruka
- 272
Nije mi jasno kako ih samo strpaste u isti kosh????Zamislite samo da DJordje Balasevic svira u SKC-u,Rambo na Palama vrti jagnje a Bora drzi turneju po Beogradu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

On u Hrvatsku nije provirio niti ce!Sada kada je bio u Sloveniji ishao je preko Madjarske,a ni provirio u hrvatsku.Oduvek je mrzeo Hrvate i na tome je ostalo!To shto si chuo dezinformacije da je tamo bio...raspitaj se bolje...a nema ti bolje informisanosti od cerka chlana benda!perica:Slažem se sa Neveselom.
Ali ja mislim da Boru (koji je sada normalno vlast) treba uhapsiti,tačnije ne uhapsiti nego linčovati jer takvu mržnju ja nisam nikad video a najgore je to što ne shvatam odakle je!![]()
![]()
Taj čovek je bio simbol borbe protiv vlasti (loše vlasti) i nikada nije bio nacionalsti,tačnije do trenutka kada to nije postalo isplativo!!
Budalu treba zatvoriti pa neka u zatvoru mrzi hrvate (nije mu smetalo da uzme pare na turneji iako je 6 meseci pre turneje rekao "Nikad u Hrvatsku i Sloveniju) ili koga već hoće![]()
Hm.... svasta bih ti sad rrekla.. ali ovo je forum (citaj) MUZIKA!! zato te molim da ne uplices nikakvu politiku u ovaj topik (perica:Izvinjavam se zbog dezimformacije žao mi je,ali neko čiji tekstovi glase "Hoću majko hoću,u gradsku čistoću...2 (dalje neću ni da citiram) bez neke iluzije da je sarkazam i zezanje stvarno ne znak kako je najbolji
"Mržnja je hrana sitnog čoveka koji nema koga da voli".
ŠTO BIH JA NEKOGA UOPŠTE MRZEO.Ako mogu majke ljudi sa Ovčare (izvedeni bolesnici iz bolnice i ubijeni)da dođu u Srbiju i kažu da su Srbi dobri ljudi a da ona hoće samo zlikovci da budu kažnjeni što bih ja kome niko nije ubijen,nadam se da nije ni tebi,mrzeo nekoga samo zato što je Hrvat ili Slovenac
Na kraju krajeva mi možemo da mrzimo Slovence ali oni će i dalhje biti u EU a mi nećemo!!!
POGOTOVU NE SA OVOM EKIPOM NA VLASI!!!
A BIĆE JOŠ GORE!!!!
12.mart-Dan kada je umrla Srbija![]()
P.S. Još jednom se izvinjavam ako sa nekog uvredio time što sam rekao da je bio u Hrvatskoj ako nije!
to je zbog izraza) :wink::shock: :shock: :shock:Mike girl:a nema ti bolje informisanosti od cerka chlana benda!

Pop?...perica:... ja kupim svaki njegov cd iako u principu ne slušam pop)KAKO![]()
![]()
![]()
e ovo prvi put cujem... 

salim se Bleak 8)Ma Djole je osnovao svoj sopstveni zanr...perica:Ne razumem!Jel se to još uvek zove pop muzika ili ja to dugo nisam pratio? :shock:![]()
Kako da ti objasnim?... da moja tata svira u Chorbi,tako da nemoj da ga neko vredja taj bend!!!!!!!!!mortishaaa::shock: :shock: :shock:Mike girl:a nema ti bolje informisanosti od cerka chlana benda!

Alexandra9:Ma Djole je osnovao svoj sopstveni zanr...perica:Ne razumem!Jel se to još uvek zove pop muzika ili ja to dugo nisam pratio? :shock:![]()
Kako da ti objasnim?...
Ovako... da li vidis ikakvu slicnost (po pitanju zanra) izmedju pesama~ Citron pesma i D mol/Portret mog zivota... Prva je kao u nekom country stilu, a druge dve hmm... neki blues? (iako se prvobitni blues band sastav sastoji od akustare i klavira... npr. Miholjsko leto)... Nisam dobra s tim stilovima...
Anyway... U njegovim pesmama se preplice puno stilova i raznih uticaja... zato se nikad nemoj uplitati u odredjivanje Balasevicevog zanra... :wink:
mortishaaa:Samo sam ZAMOLILA bez POLITIKE!!! :wink:
Moderatori gde ste? :? cemu sluzite?salim se Bleak 8)

album je vec izasao... pre nekoliko dana mislim...perica:Alexandra9:Ma Djole je osnovao svoj sopstveni zanr...perica:Ne razumem!Jel se to još uvek zove pop muzika ili ja to dugo nisam pratio? :shock:![]()
Kako da ti objasnim?...
Ovako... da li vidis ikakvu slicnost (po pitanju zanra) izmedju pesama~ Citron pesma i D mol/Portret mog zivota... Prva je kao u nekom country stilu, a druge dve hmm... neki blues? (iako se prvobitni blues band sastav sastoji od akustare i klavira... npr. Miholjsko leto)... Nisam dobra s tim stilovima...
Anyway... U njegovim pesmama se preplice puno stilova i raznih uticaja... zato se nikad nemoj uplitati u odredjivanje Balasevicevog zanra... :wink:
Ja obožavam Đoleta i slažem se da on je sam za sebe ikona ali on je u suštini pop.ALi i nema veze...
Kad izlazi album? Molim,tačan datum!Hvala
posebno na njega.Ne volem... Krvolocne pse i gospodare... Nadjubrene trotoare...Keeper:izasao? hehe.
to cu kevi da kupim. ona odlepljuje na te buntovnike tipa Djoleposebno na njega.
ne zezam se s onim buntovnik, veci je od svih onih raskopusanih, beskorisnih pankera i ostalih sto laju ceo dan, Djole pogodi u srz![]()
Alexandra9:Ne volem... Krvolocne pse i gospodare... Nadjubrene trotoare...Keeper:izasao? hehe.
to cu kevi da kupim. ona odlepljuje na te buntovnike tipa Djoleposebno na njega.
ne zezam se s onim buntovnik, veci je od svih onih raskopusanih, beskorisnih pankera i ostalih sto laju ceo dan, Djole pogodi u srz![]()
Maskirne kad navale na pendzer...
Ne volem... Lopuze sto voze tudja kola... Znaju azbuku do
pola...
Micu usnama dok sricu pejdzer...
(nji` se malko gadim, pravo da ti kazem...)
Ne volem sizove i nervne bolesnike... Pre ih pustali za
vikend...
Sad ih puste pravo pred kamere...
Ne volem... Sve te lezibejke, da prostite... Prorocice...
Travestite...
Nek mi gospon-dame ne zamere...
Ne volem... Teget girtlu na teget mantilu... Sestu licku...
Sedmu silu...
Opa-cupa preko Okucana...
Ne volem... Izbore... Televizor... Plakate... Dosta, ako boga
znate...
Ludnica je kanda otkljucana sirom ostala...
(provert'e, molim vas?)
Ne volem... Strebercine... Vecne odlikase... Crne rolke i
sektase...
Ne padam na Tibet... Ili Burmu...
Ne volem... Skrtariju... Intelektuatce... Koji vazno vrte
palce... Kupis ih za spricer i kavurmu...
(koju ja licno ne volem...)

perica:Alexandra9:Ma Djole je osnovao svoj sopstveni zanr...perica:Ne razumem!Jel se to još uvek zove pop muzika ili ja to dugo nisam pratio? :shock:![]()
Kako da ti objasnim?...
Ja obožavam Đoleta i slažem se da on je sam za sebe ikona ali on je u suštini pop.ALi i nema veze...
ma nisam samo na tebe mislila :wink: ne se odmah deres na mene jadnu.. ja samo pokusavam da odrzavam ovaj forum..perica:mortishaaa:Samo sam ZAMOLILA bez POLITIKE!!! :wink:
OPET KAŽEM NISAM JA POČEO DA PRIČAM O MUZIKANTIMA KOJI SE BAVE POLITIKOM,JA SAM SE NADOVEZAO![]()
![]()
![]()
posto NEKI to ne rade... jao sto volim da prozivam moderatore, jadnicci
8)mortishaaa:ma nisam samo na tebe mislila :wink: ne se odmah deres na mene jadnu.. ja samo pokusavam da odrzavam ovaj forum..perica:mortishaaa:Samo sam ZAMOLILA bez POLITIKE!!! :wink:
OPET KAŽEM NISAM JA POČEO DA PRIČAM O MUZIKANTIMA KOJI SE BAVE POLITIKOM,JA SAM SE NADOVEZAO![]()
![]()
![]()
posto NEKI to ne rade... jao sto volim da prozivam moderatore, jadnicci
8)

Alexandra9:album je vec izasao... pre nekoliko dana mislim...perica:Alexandra9:Ma Djole je osnovao svoj sopstveni zanr...perica:Ne razumem!Jel se to još uvek zove pop muzika ili ja to dugo nisam pratio? :shock:![]()
Kako da ti objasnim?...
naziv~ Rani mraz