Bor

.

Borani, kako ste ?

Šta kaže Rankić ? - predsednik Opštine, radikalski kadar ...

Jel' istina da je zahtevao da mu se naknada za grejenje izdvoji od ostalih naknada
iz uplatnice da ne bi plaćao grejanje koje nema ?

A šta da rade ostali gradjani ? Da čekaju na temperaturi -1 i 0 C jer evo stiže kamion
sa ugljem za toplanu ali tek sutra, a i voz sa ugljem je u zastoju na nekoj stanici...
ma stići će ovih dana, samo vi redovno plaćajte grejanje a i stuju jer ovih dana bez
grejalice ili klime nemoguće je boraviti u borskim stanovima....

Od početka grejne sezone jel' bilo samo 2 ili 3 dana grejanja ?

A šta je sa školama i dečijim vrtićima, sada u periodu povećanog broja prehlada,
respitatornih infekcija a evo i gripa... tu je - kuca na svačija vrata ?

Ne mogu da verujem da toliki broj gradjana može mazohistički trpeti takvu torturu i
bahatost lokalne vlasti sedeći već dve nedelje u ledenim stanovima, kancelarijama,
školama i vrtićima, a na lokalnoj TV Bor slušati bajke za malu decu ... jer novinari
lokalnih medija ne smeju ni pisnuti rizikujući da neposlušnošću budu ukinuti, najureni,
zamenjeni drugima...

Ljudi, umete li da se organizujete oko zajedničkig interesa - ovog puta je to grejanje
koje nemate i svi podjednako trpite zbog likova koje ste greškom izabrali ?

Mislite o tome... a najviše o sebi ! Ja vam želim svako dobro i što pre tople stanove !

.

Pozdrav svim vernim ljubiteljima fudbala iz Bora i okoline!!!
Bavim se skupljanjem starih fudbalskih ulaznica. Na prvom mestu mi je bitna C.ZVezda i od nje skupljam ulaznice iz svih mogucih takmicenja - prvenstvo,domaci kup, medjunarodna takmicenja, prijateljske utakmice. Pored C.zvezde, zanimljiva mi je reprezetnacija Srbije (tj. Jugoslavije) kao i utakmice ostalih srpskih klubova (Partizan,Vojvodina,OFK Beograd,Sevojno,Napredak,RAdnicki Nis,Obilic,Zeleznik) koji su igrali u evropskim takmicenjima.
Posebno bih voleo da imam ulaznice FK Bora dok je igrao u nekadasnjom prvoj ligi SFRJ
Da li neko moze da mi pomogne u pronalazenju tih starih ulaznica koje ljudi cesto bacaju.
Ukoliko bilo ko ima nesto slicno ili neku zanimljivu informaciju neka me pozove na 063/68 39 39 ili mi se obrati putem mejla markovaleron@yahoo.com
Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

Dragi moji Borani,

Napustio sam Bor pre deset godina i sada zivim u Smederevu. Zelja mi je da pronadjem fotografije starog Bora, crkve u Boru....Ko god da ima neke fotografije o narocito starom Boru, molio bih ga da mi posalje e-mailom ili da me uputi na neki sajt. Moj e-mail je vucinicbojan@yahoo.com

Pozdrav i hvala

Veliki pozdrav za Borane! :bye:

Moze li mi neko reci odakle naziv planini Deli Jovan koja je u blizini Bora?

800px-Deli_Jovan_pan2.jpg

izvor slike: http://sr.wikipedia.org/sr/Дели_Јован

isao sam jednom u taj bor! tuzno izgleda(zatvorena im je glavna autobuska stanica)
sastoji se iz kilometara .....

a isao sam tamo zbog jedne sisate profesorke koju sam upoznao preko fejsa i to po najvecoj zimi i da zlo bude vece nista nisam konkretno uradio :dash:

isao sam jednom u taj bor! tuzno izgleda(zatvorena im je glavna autobuska stanica)
sastoji se iz kilometara .....

a isao sam tamo zbog jedne sisate profesorke koju sam upoznao preko fejsa i to po najvecoj zimi i da zlo bude vece nista nisam konkretno uradio :dash:

Sada se renovira i uskoro krece sa radom autobuska stanica ;)

Konacno nadjoh neku temu o Boru...Moram da priznam da su ga sredili dosta dobro....sad je prilicno prijatno..
Jos malo se otvara klizaliste,bice kul...

:bye: Pozdrav za Borane, ja sam iz Nis i ako neko zna babu koja je bila emitovana u 48 sati svadba ona predvidja buducnost i skida magiju bio bih srecan da znam gde zivi. Iz okoline je Bora ali ne mogu da pronadjem bili su mladenci da im baja, emitovana je i na Hapy TV u emisiji Moja Srbija, pozdrav.

Pozdrav svim Boranima od Boranina.

Mislim da je naš Bor sada predivan znači mesto je sređeno ili se još sređuje tako da pored aqua parka, zoo vrta,teniskih terena(otvoreni i zatvorena balon sala) poligona za skejt,izgleda extra.Takođe se saobraćajnice presvlaće asfaltom a tu je i početak sezone na borskom jezeru,bazeni spc "mladost" sa cenom od 100rsd (za ceo dan).

Mislim fda će se svideti potencijalnim posetiocima :D:D

Da,zamalo da zaboravim proradio nam je i aerodrom :klap: ,a imamo i hipodrom takođe počinje i škola jahanja

http://maps.google.rs/maps?hl=sr&ba...code_result&ct=image&resnum=4&ved=0CBoQ8gEwAw

Amfiteatar-Bor.jpg

0512_trkacki_konj_za_bor.jpg

zoovrt-bor-049.jpg

dsc05247zoo-radno-vreme.jpg

Pozdrav svim Boranima od Boranina.

Mislim da je naš Bor sada predivan znači mesto je sređeno ili se još sređuje tako da pored aqua parka, zoo vrta,teniskih terena(otvoreni i zatvorena balon sala) poligona za skejt,izgleda extra.Takođe se saobraćajnice presvlaće asfaltom a tu je i početak sezone na borskom jezeru,bazeni spc "mladost" sa cenom od 100rsd (za ceo dan).

Mislim fda će se svideti potencijalnim posetiocima :D:D

Da,zamalo da zaboravim proradio nam je i aerodrom :klap: ,a imamo i hipodrom takođe počinje i škola jahanja

http://maps.google.rs/maps?hl=sr&ba...code_result&ct=image&resnum=4&ved=0CBoQ8gEwAw

Amfiteatar-Bor.jpg

0512_trkacki_konj_za_bor.jpg

zoovrt-bor-049.jpg

dsc05247zoo-radno-vreme.jpg

Bravo za info. :klap:

Ja sam na netu poznatiji kao "Aemilianus",ovde neće da mi promene nick!

@hipodrom je još u izgradnji a štalu i konje možeš da vidiš pored stadiona rudara,znači iza spc.mladost tu gde su one gume za karting

Back