Bonvivan(ka)

adelaidea

Iskusan
Poruka
6.570
Tema je manje više ogovaranje drugarice.

Dakle imam tu jednu drugaricu koja je bonvivanka, Kazanova, Don Žuan, kako god hoćete. Trenutno je okončala vezu od preko 3 godine a poslednjih 6 meseci je varala tu osobu.
I sad to je nešto što sam i očekivala od nje, staviše me impresioniralo da je toliko dugo uspela da bude u (relativno) monogamnoj vezi.

Ali tu nastaje obrt - nije ona okončala vezu (iako je planirala) već je elegantno šutnuta bez drame, molbi, suza, itd. Vidim da joj ne prija, pita se šta ako je i ona varana? Inače totalno može da sada potpuno čisto nastavi vezu sa osobom sa kojom je eks varala 6 meseci, dakle nije neka kombinacija samo, postoje emocije itd.

Kolike su šanse da će sad da se maksimalno trudi da vrati eks, šta mislite? Ja tipujem na nekih 90% šansi.

» bonvivan • muški rod Veseli brat, veseljak, onaj koji traži u životu prvenstveno uživanja i razonode. (fr.)

Poslednja izmena:
Боље би јој било да призна пораз. тј. да је упропастила свој дугогодишњи однос.
Па следећи пут више да води рачуна да јој се не би поновило. А тог човека, бившег, да остави на миру.

Ne pronalazim nikakve vrednosti u odnosima koji se zasnivaju na lazima i obmanama. I to dolazi od obe strane. To su mi bezvredni odnosi gde ne mogu da se dogovore oko svega toga i ako hoce da vidja druge ljude ili on. Odatle i takve "kockarske" emocije koje su lose po coveka. Psihoticni napadi, ako sam varao, varace me i td.
To je ravno i posesivnim ljudima koji su iskljucivi i izricito traze monogaman odnos. Takve osobe prve osete pritisak u vezi kad im se pruzi takav odnos.
Da li ce da trazi repete, to ne znam. Moguce da ce takav tip osobe da se vraca toksicnom odnosu.
Gud luck tu d frend.

Боље би јој било да призна пораз. тј. да се упропастила свој дугогодишњи однос.
Па следећи пут више да води рачуна да јој се не би поновило. А тог човека, бившег, да остави на миру.
Svakako je htela da raskine, nego sad mislim da joj ego pati jer ipak nije ona raskinula.

Ne pronalazim nikakve vrednosti u odnosima koji se zasnivaju na lazima i obmanama. I to dolazi od obe strane. To su mi bezvredni odnosi gde ne mogu da se dogovore oko svega toga i ako hoce da vidja druge ljude ili on. Odatle i takve "kockarske" emocije koje su lose po coveka. Psihoticni napadi, ako sam varao, varace me i td.
To je ravno i posesivnim ljudima koji su iskljucivi i izricito traze monogaman odnos. Takve osobe prve osete pritisak u vezi kad im se pruzi takav odnos.
Da li ce da trazi repete, to ne znam. Moguce da ce takav tip osobe da se vraca toksicnom odnosu.
Gud luck tu d frend.
Lepo receno.

a nije, okej je ovako, samo prosto nije monogamna
mislim da niko nije monogaman sto posto. svima se omakne jednom dva puta u životu neko ludilo zaljubiš se moraš da probaš neizrecivo te privlači jednom se živi umreću sutra a ne znam kako se ljubi ...jednokratno pa nek ide život. niko neće saznati i tako ...

ali ako je to manir onda je ona pogubna za vezu zato što stalno ostavlja taj utisak nepouzdanosti ali je isto tako magnetično privlačna za partnera...
sigurna sam da kad bi zapela da se vrati u vezu on bi je prigrlio nazad

mislim da niko nije monogaman sto posto. svima se omakne jednom dva puta u životu neko ludilo zaljubiš se moraš da probaš neizrecivo te privlači jednom se živi umreću sutra a ne znam kako se ljubi ...jednokratno pa nek ide život. niko neće saznati i tako ...

ali ako je to manir onda je ona pogubna za vezu zato što stalno ostavlja taj utisak nepouzdanosti ali je isto tako magnetično privlačna za partnera...
Jel palo na pamet takvoj osobi na pr da kaze drugoj strani to uz dodatak da i ta druga strana moze da ima tu vrstu slobode ili je posesija u pitanju pa se zato precuti?

Back