Bonus penis, pax en domus

jer predstavlja žene u jako lošem i mizoginom (to znači ženomrzačkom) svetlu, kao jako površne,pohotne, te nemoralne individue (da nekažem neku ''goru'' ''ružnu'' riječ te da se moderatori opet nepolakome da krenu da mi brišu svaku svakcijatu poruku bez ikakvog valjanog razloga) kojima je samo stalo do smrdljivih se*xualnih dogodovština i one uslovljavaju njihovo ponašanje,razmisljanje itd

doduše,rekla je da to samo za NJU važi,istina,nije ni govorila u drukčije do u samo svoje ime, ali nezavaravajmo se prijatelji.. :cistinaocare:
Tek sad čitam, sorry.
Nasmeja me
Što je pohotno, površno kada je žena srećna posle dobrog sexa? 😀
To je činjenica. Svaka žena sija posle dobrog sexa. Zašto je to nešto nemoralno? Ili mizogino? :dontunderstand:

pupčana vrpco razumeš ovako razumeš

nerazumem
Tek sad čitam, sorry.
Nasmeja me
Što je pohotno, površno kada je žena srećna posle dobrog sexa? 😀
To je činjenica. Svaka žena sija posle dobrog sexa. Zašto je to nešto nemoralno? Ili mizogino? :dontunderstand:
ne spinuj sadena malena,nisi TO rekla,s TIM nema ništa loše,nego si rekla na fazon da nakon dobrog seksa s tobom mogu da rade šta oće il tako nešto na taj fazon,mrzi me da tražim tačno citat a moš pogledati i sama,ti valjda naj bolje znaš šta si tačno rekla

nerazumem

ne spinuj sadena malena,nisi TO rekla,s TIM nema ništa loše,nego si rekla na fazon da nakon dobrog seksa s tobom mogu da rade šta oće il tako nešto na taj fazon,mrzi me da tražim tačno citat a moš pogledati i sama,ti valjda naj bolje znaš šta si tačno rekla
Da predem i sve radnje radim, bukvalno letim po kući 😀

Ja sam mačka grrr, ali umem ponekad biti kuca. 🤣

Savet: Ne budi bukvalista

Stari Rimljani su toliko duboko vjerovali u izreku “dobar penis mir u kući“ da su često klesali tu poslovicu iznad vrata svojih domova.
Naravno nisu svi mogli da klešu samo oni koji su ispunjavali uslove...:lol:
Neki kažu da je to najveća izjava svih vremena.
Može li jedan primer gde je navedena izreka uklesana? Već dugo pretražujem po netu i samo nalazim na neke štrebere koji ne samo da tvrde kako je gramatički neispravna već i da je nastala mnogo mnogo kasnije kao pošalica.

kaži nam šta je značila i sruši ga, sruši...
..to je neka vrste metafore, alegorije..

Bukvalno se ona i prevodi bas kao sto je prevodimo ali znacenje je otprilike -ako u svom domu imas dobrog muza, coveka
imaces i blagostanje, harmoniju, mir...

Ta recenica ti je nesto poput onog sto na forumu mnogi rade, jedno pises drugo mislis...:lol:

..to je neka vrste metafore, alegorije..

Bukvalno se ona i prevodi bas kao sto je prevodimo ali znacenje je otprilike -ako u svom domu imas dobrog muza, coveka
imaces i blagostanje, harmoniju, mir...

Ta recenica ti je nesto poput onog sto na forumu mnogi rade, jedno pises drugo mislis...:lol:
pa tako sam i shvatila.
ali dobar muž i dobar čovek nije kompletna ličnost ako nije i dobar iebač.

bonus za brak sa dobrim čovekom je upravo to, njegova potencija.

Back