Bonus penis, pax en domus

PerfectOne

Vitača Milut
VIP
Poruka
35.518
Stari Rimljani su toliko duboko vjerovali u izreku “dobar penis mir u kući“ da su često klesali tu poslovicu iznad vrata svojih domova.
Naravno nisu svi mogli da klešu samo oni koji su ispunjavali uslove...:lol:
Neki kažu da je to najveća izjava svih vremena.
Da li mislite da je to tačno?
Da li imate ličnog iskustva da potkrepite ovu izjavu?
Situacije kada se posle nekoliko sivih nedelja jednog jutra u kući čuje umilni cvrkut koji kaže: dragi dobro jutro hoćeš kaficu? - na primer ili tako nešto slatko malo što ukazuje na bliskost od prethodne noći

Šta tačno znači dobar penis? (Uvek čvrst, za stalno zaposlen sa viškom radnih sati...)

Da li muškarci shvataju kolika je odgovornost na njima i da li su spremni i zreli da stanu iza te izjave i potvrde staru rimsku mudrost o miru u kući?
7d838d57aeb986fb311aaa0ed583f61d_L.jpg

Stari Rimljani su toliko duboko vjerovali u izreku “dobar penis mir u kući“ da su često klesali tu poslovicu iznad vrata svojih domova.
Situacije kada se posle nekoliko sivih nedelja jednog jutra u kući čuje umilni cvrkut koji kaže: dragi dobro jutro hoćeš kaficu? - na primer ili tako nešto slatko malo što ukazuje na bliskost od prethodne noći

Šta tačno znači dobar penis? (Uvek čvrst, za stalno zaposlen sa viškom radnih sati...)

Da li muškarci shvataju kolika je odgovornost na njima i da li su spremni i zreli da stanu iza te izjave i potvrde staru rimsku mudrost o miru u kući?
Pogledajte prilog 1644659
Švaleracija donosi mir u kući.

Aj salu na stranu, ne znam sta je dobro za kucu, ali za yebanje je definitivno neophodno. Mislim ono, sad da me natovaris kreditima za nepokretnosti i ekstra jel si htela visok sjaj u kujni i zbog toga odemo u Prcanj a ne na Tasos i ti tamo nezadovljna u Maksiju stojimo u redu, klima ko autobusu, i ti mi sikces za vrat dok stojim sa kesama u redu sa" ti si kriv za sve!
Jel treba tada da te preko pulta opalim ili da ti kazem: p jbga bejbe, ocemo da przimo kobaje za veceru, bitno da se volimo i da razumemo kako se osecas?

Aj salu na stranu, ne znam sta je dobro za kucu, ali za yebanje je definitivno neophodno. Mislim ono, sad da me natovaris kreditima za nepokretnosti i ekstra jel si htela visok sjaj u kujni i zbog toga odemo u Prcanj a ne na Tasos i ti tamo nezadovljna u Maksiju stojimo u redu, klima ko autobusu, i ti mi sikces za vrat dok stojim sa kesama u redu sa" ti si kriv za sve!
Jel treba tada da te preko pulta opalim ili da ti kazem: p jbga bejbe, ocemo da przimo kobaje za veceru, bitno da se volimo i da razumemo kako se osecas?
ne bejbe
treba da me opališ pre odlaska u maxi:lol:

Ja razumem neuroticnost, pogotovu kada se popenje tamo posle 30-40pte, ali brate. Da ti kazem nesto, drma to i muskarce. Ono,skapiras da si izasao iz 90 tih tek. A ja zelim jahtu. Znas ono kad kaze, ma briga me, probao sam sve sto sam hteo, imao sam i jahte. Koliku? 17 m. Bajo, to nije jahta. To je camac. Jahta je sve preko 45-50 m. ja hocu min 60 m. Sve ispod je glisercic koji si kupio jer nisi imao para za vecu. Znaci mora da ima bazen, teretanu, bioskop, nekoliko trpeznih prostora, sve one zezancije - rostilj napolju, bar, velika kuhinja, da primi min 12 ljudi i master suite mora da bude napred, prostran, i prozori okolo, kada se probudim da gledam u okean, uvece u zvezde (sve je vice gradova sve manje pogelda u zvezde, na otvorenom moru to je blistavilo) a talijanski kamen dodje kao ukras, ne fokus. Kapish? Nesh me zayebati.

Davno sam se probudio s milinom i Suncem u prsima kad sam sanjao kako ispred zgrade potpisujem u sred noci neki bentli sav beo i ja obucen u lobe sve je bilo lobe, presvlake bile lobe, volan lobe. I tako ga vrtim ispred i totpisujem osmice. Takav naboj u stomaku duz kicme ispunjen nekom srecom i adrenalinom, svaka pora na kozi se otvorila i naelektrisana, dok na radiju pichi:
svakoj kazem od tada: ****** te kita brate, najmanji problem

Pogledajte prilog 1644659
Teške perverzije :rtfm:
Dobra i poslužna domaćica, mir u kući! :rtfm:
Kakav bre denis, ko je taj mamlaz?

Dobar može da znači da nije nasrtljiv i napadan
Dobar može da znaci da je uvek tu kada "zatreba"
Dobsr može da znaci da uvek zna gde mu je mesto
Dobar može da znaci....

U poslednje vreme ja ujutru spremam palacinke i kuvam kafu ako sam se minimalno trudila a dobila maksimalno.
Ako sam ja jahala celu noć i sve ostale stimulacije radila, onda neka on nešto uradi makar ujutru.

Mjau mjau 😊😊😊

Back