Bonus penis, pax en domus

Ne znam da li je izreka tačna, ali nisu je smislili stari Rimljani. Gramatički je pogrešna i pravo značenje reči penis je rep, tek kasnije je dobila značenje koje danas ima.
Osim ako neko misli da dobar rep donosi miru u kući.

Stari Rimljani su toliko duboko vjerovali u izreku “dobar penis mir u kući“ da su često klesali tu poslovicu iznad vrata svojih domova.
Али су жени обезбеђивали све ( у складу са својим статусом) у смислу да она није морала да зарађује, плаћа рачуне итд..
Дакле, то се све подразумевало, осим да буде квалитетан љубавник.
Зато су они вешти и издржљиви могли да се хвале.

Данас..све је другачије

Али су жени обезбеђивали све ( у складу са својим статусом) у смислу да она није морала да зарађује, плаћа рачуне итд..
Дакле, то се све подразумевало, осим да буде квалитетан љубавник.
Зато су они вешти и издржљиви могли да се хвале.

Данас..све је другачије
Da, jeste
i mi ne znamo da li je nekada bilo bolje ili je danas.
znamo samo da je drugačije.

Ako ništa drugo,...da lepše počne dan ili da se završi. Sve ovo između toga je samo život. Dobar "penis", neće rešiti ništa više od toga.😁
"It's just a,...penis"! Nema neku osobenu magiju. Msm da se ovom "maksimom", uzdižu na pedijastal mnogi muškarci, jer se oni najčešće na nju i pozivaju.
pa to sam i ja htela da kažem
nemojte pogrešno da mislite da ovo iz naslova može da reši sve probleme u kući i donese trajni mir
ali može da stvori onaj mir u ljudima da se ne bi sa znatnom dozom neuroze kretali kroz život
jer kad si neurozan nisi u prilici da trezveno rešavaš neke probleme

ali može da stvori onaj mir u ljudima da se ne bi sa znatnom dozom neuroze kretali kroz život
jer kad si neurozan nisi u prilici da trezveno rešavaš neke probleme
To može i "nice shopping!😁
Ali ok,...shvatam poentu.
Ako nema s.xa onda su neurotični. Nekako mi to ipak više ide uz muškarce, nego ženu. Mda,...od slučaja do slučaja.
Njima baš ono,..."piše na čelu"! Žene su mahom frustrirane zbog drugih stvari, muškarci mnogo više zbog nedostatka s.exa.

To može i "nice shopping!😁
Ali ok,...shvatam poentu.
Ako nema s.xa onda su neurotični. Nekako mi to ipak više ide uz muškarce, nego ženu. Mda,...od slučaja do slučaja.
Njima baš ono,..."piše na čelu"! Žene su mahom frustrirane zbog drugih stvari, muškarci mnogo više zbog nedostatka s.exa.
Pa sto onda podivljaju kada nadjes drugu a nije im bitno i to?

jer predstavlja žene u jako lošem i mizoginom (to znači ženomrzačkom) svetlu, kao jako površne,pohotne, te nemoralne individue (da nekažem neku ''goru'' ''ružnu'' riječ te da se moderatori opet nepolakome da krenu da mi brišu svaku svakcijatu poruku bez ikakvog valjanog razloga) kojima je samo stalo do smrdljivih se*xualnih dogodovština i one uslovljavaju njihovo ponašanje,razmisljanje itd

doduše,rekla je da to samo za NJU važi,istina,nije ni govorila u drukčije do u samo svoje ime, ali nezavaravajmo se prijatelji.. :cistinaocare:

Back