alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Архангел:Ja tebi dobronamerno, a ti ako hoćeš fight, eno ti radikala pa se koljite...Meni ste isti.
Izvinjavam se ali ja onda nisam razumela tvoju konstataciju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Архангел:Ja tebi dobronamerno, a ti ako hoćeš fight, eno ti radikala pa se koljite...Meni ste isti.
Pitam se, hoće li se ludi patak setiti da ume da leti...Salvantis:Jesi li ti ikada, makar na momente svesna kakve gluposti lupas?
Na vrlo kratke trenutke?
Ne?!
Nisam ni mislio....
alergicna:Secaju se, sa ponosom, kako su "prkosili" celom svetu, opstajuci DOSTOJANSTVENO po buvljacima i kontejnerima
alergicna:Izvinjavam se ali ja onda nisam razumela tvoju konstataciju
rdeki:Devojko, osnova demokratije (za koju se ti kao zalažeš) je da ako nekoga optužuješ za nešto onda moraš to isto i da dokažeš.
To ti je sada kao kada bi neko na ovom forumu rekao: "Ova alergična je sigurno nafiksana.", a onda bi se tražilo od tebe da dokažeš da nisi.
Da li je ušlo nešto kroz taj šeširić?
Jerry Ropero:koga boli q sto neko oce da rokne soroseve novinare, i spijune britanske obavestajne sluzbe.
sto meni neko ne stavi bombu na prozor? Pa nece naravno, ja nikome nisam stao na zulj, nikoga nisam pljuvao po novinama(citaj lagao o njemu), ne radim ni za jednu stranu sluzbu a i gledam svoja posla (uglavnom).
ma idi begaj....
Jerry Ropero:koga boli q sto neko oce da rokne soroseve novinare, i spijune britanske obavestajne sluzbe.
sto meni neko ne stavi bombu na prozor? Pa nece naravno, ja nikome nisam stao na zulj, nikoga nisam pljuvao po novinama(citaj lagao o njemu), ne radim ni za jednu stranu sluzbu a i gledam svoja posla (uglavnom).
i sta sad je kostunica kriv sto neko je bacio bombu nekom tamo koji laze ?Kako to da spreci kostunica? da svakom agentu stranih sluzbi u nasoj zemlji da po jednog telohranitelja o drzavnom trosku?
ma idi begaj....
I? Moje ili tvoje "rekla-kazala" iznosi totalno neargumentovanu, vrlo ozbiljnu optužbu da iza tog ubistva stoji niko drugo do Ratko Mladić?alergicna:Da, ja se zalazem za slobodu i demokratiju
Tebi nije strano "optuzivanje" bez argumenata, vec uglavnom iz izvora rekla-kazala
Po izveshtaju nezavisne komisije, utvrdjeno je da su vojnici ubijeni i da se iskljuchuje svaka mogucnost medjusobnog obrachuna
Baš tako.Архангел:Mene boli...Ne želim Srbiju u kojoj će neko (iz bilo kog tabora) nekom da lepi etikete, a potom i da ubija na osnovu tih etiketa. Kao što ne podržavam nastupe boraca za ljudska prava koji brane ljudska prava po etničkom principu (!!!!), tako i ove druge, ubeđene borce kvazipatriote žedne ičije krvi.
rdeki:I? Moje ili tvoje "rekla-kazala" iznosi totalno neargumentovanu, vrlo ozbiljnu optužbu da iza tog ubistva stoji niko drugo do Ratko Mladić?
Pomenuta komisija je utvrdila da je to bio Ratko Mladić?
Ili ti lupetaš "rekla-kazala" gluposti?
malamargo:Strasno je to sto je ubistvo ili pokusaj ubistva sreca i radost za neke srbe...
spominjete nase hokejase i svima vam je krivo sto su napadnuti(i meni je)ali sta ako slucajno neki od nih ne deli vase politicke stavove hocete da kazete neka i treba da ga biju?
Ovo nisi ti napisala:alergicna:Sad ti stvarno nishta ne zameram.
Ako si ti zakljuchio da sam ja rekla da je Mladic ubio vojnike, zaista mi je zao shto sam ti ikada replicirala kao "svesno bicu"
Prosvetli me, molim te, šta si htela reći? Ako uopšte znaš...alergicna:Original postavio alergicna
i najsvezije UBISTVO DVA MOMKA, VOJNIKA, KOJI SU ZVERSKI STRADALI ZBOG MASOVNOG UBICE RATKA MLADICA.
malamargo:Strasno je to sto je ubistvo ili pokusaj ubistva sreca i radost za neke srbe...
spominjete nase hokejase i svima vam je krivo sto su napadnuti(i meni je)ali sta ako slucajno neki od nih ne deli vase politicke stavove hocete da kazete neka i treba da ga biju?
Архангел:strašno je...ali da dodam - ne da je radost samo za neke Srbe, ima tu radosti i za neke nesrbe, jer se pod nikovima "velikih" Srba često nalaze i provokatori. :wink:
Ta ključna reč ZBOG menja stvar iz korena?malamargo:ZBOG je kljucna rec.
Nisi do sada znala da postoje ljudi SRPSKE nacionalnosti i ljudi DRUGIH nacionalnosti?malamargo:SRBI i NESRBI...svaki dan covek nauci nesto novo.....hvala ti sto mi otvaras oci...
rdeki:Nisi do sada znala da postoje ljudi SRPSKE nacionalnosti i ljudi DRUGIH nacionalnosti?