Bolovanje

Otvaranje bolovanja 1 maj ?

• Da

glasova: 3 37,5%
  • Ne

glasova: 5 62,5%

• Ukupno glasova
    8
Pa kako opstaje onda taj sektor kada neko uzme opravdano bolovanje?

Recicu ću ti kako opstaje ‼️

Nikako‼️

Opstaje jer drugi ulazu preko svih granica svoje zdravlje , sve češće se ovde naidje na medicinsko osoblje koje radi u staračkom domu sa 20+ radnih dana bez prekida !

U zadnji 10 dana je u dva različita doma na poziv vatrogasaca koji su odmah pozvali i udruženje za zaštitu katastrofe, miliciju i hitnu , jedino preostale njegovatiljice

U drugom domu jedan njegovatelj na 45 starih bez materijala radio noćnu , znaci stari su ležali mokri u krevetima dečko je pozvao vatrogasce koja je pozvala udruženje za zaštitu katastrofe, miliciju i hitnu dečko je završio u bolnici vatrogasci i ostali su organizovali pampers i menjali isti

Ljudi su recimo često u neznanju ako trebaš na neku intervenciju u bolnicu (znaci zahvat koji je planiran) čekaš poprilično na termin jer kažu da nemaju krevet ! Ljudi misle bolnica puna a bolnica nije puna čak se odjeli zatvaraju a kreveti su prazni

Nemamo krevet -znaci nemamo medicinskog osoblja !

Otkriju tumor i čekaš po 4-6 nedelja dok te operišu

hahahaha koja si ti carica

samo arbajt i arbajt :D
zaboravila si i da je neradan praznik :D

Kod mene je radni

Iako planiramo da ne radimo svi sve praznike ali nekog zakači

I sad ako recimo osobe koje u aprilu nisu radili za praznike kace ih praznike u maju

Sto znaci da ukoliko otvore bolovanje moraju opet ti da rade koji su radili aprilske

Sto stvara disbalans harmonije

Nisu bre

Ipak sam jutros primijetila znatno manju gužvu na ulicama

I sjetim se da je u srijedu prvi Maj

A inače ponedeljkom i petkom oboljevaju drasticno
Pa moraju ljudi nekako da se snađu da pobegnu od vas kapitalističkih eksplatatora. Vi ste kao pijavice, pijete čoveku krv dok mu ne posisate i zadnju kap. Mnogo im je lepo da sede u vašim firmama pa zbog toga vade lazna bolovanja.

Recicu ću ti kako opstaje ‼️

Nikako‼️

Opstaje jer drugi ulazu preko svih granica svoje zdravlje , sve češće se ovde naidje na medicinsko osoblje koje radi u staračkom domu sa 20+ radnih dana bez prekida !

U zadnji 10 dana je u dva različita doma na poziv vatrogasaca koji su odmah pozvali i udruženje za zaštitu katastrofe, miliciju i hitnu , jedino preostale njegovatiljice

U drugom domu jedan njegovatelj na 45 starih bez materijala radio noćnu , znaci stari su ležali mokri u krevetima dečko je pozvao vatrogasce koja je pozvala udruženje za zaštitu katastrofe, miliciju i hitnu dečko je završio u bolnici vatrogasci i ostali su organizovali pampers i menjali isti

Ljudi su recimo često u neznanju ako trebaš na neku intervenciju u bolnicu (znaci zahvat koji je planiran) čekaš poprilično na termin jer kažu da nemaju krevet ! Ljudi misle bolnica puna a bolnica nije puna čak se odjeli zatvaraju a kreveti su prazni

Nemamo krevet -znaci nemamo medicinskog osoblja !

Otkriju tumor i čekaš po 4-6 nedelja dok te operišu

Mnogo ti nama kukaš kako se ne radi i kako je užasno to sve, za nekoga ko je dogurao do moderatora na krsti i prilično je tu počesto.

Kod mene je radni

Iako planiramo da ne radimo svi sve praznike ali nekog zakači

I sad ako recimo osobe koje u aprilu nisu radili za praznike kace ih praznike u maju

Sto znaci da ukoliko otvore bolovanje moraju opet ti da rade koji su radili aprilske

Sto stvara disbalans harmonije
a koliko im dajes vise za rad tokom praznika?

Ma svaka njoj čast, daće Bog da ima i pedeset firmi i svu sreću joj želim, samo nekako vidim da je lako kenjati po drugima kako neće da rade, dok se uredno sedi na krstarici.
Upravo o tome i pričam, dokolicu uglavnom drugi plaćaju. Ona nonstop dokona a radnici su bezobrazni što vade lažna bolovanja da spoje praznike.

Da doživim da počnu ponovo da ih vitlaju pa neka umrem slobodno. Muka mi je i od kapitalista i od kapitalizma.

i zasto je to lose?

Loše je zato što se neki mučenik drznuo da pruži sebi malo oduška, a ona bi da im sedne na grbaču da im polomi istu i još da viče "eeeeej, dajem im DVE NEDELJE GODIŠNJE odmora i oni se žale. ccc" :D

Upravo o tome i pričam, dokolicu uglavnom drugi plaćaju. Ona nonstop dokona a radnici su bezobrazni što vade lažna bolovanja da spoje praznike.

Da doživim da počnu ponovo da ih vitlaju pa neka umrem slobodno. Muka mi je i od kapitalista i od kapitalizma.

Upravo, najgori su mi takvi ljudi, u stanju su da seru po svemu, a ne vide sebe u svemu tome.

To je nekad bilo tako u medjuvremenu imamo generaciju koja kaže da pare nisu sve i da žele slobodno vreme
postoji jedna jako lepa izreka.

bilo bi dobro da razmislis malo o njoj..

uspeh u zivotu se ne meri onim sta si stekao
nego onim cega si se odrekao da bi to stekao.

dzaba ti i veliki novac i imovina ako si to stekao na ustrb zdravlja, propustene godine izalazaka i provoda, sto nisi ziveo zivot nego jurio novac.

postoji i jedna dobra pesma koja kaze da kad umrem ne zelim da me pamte po novcu nego po zivotu koji sam vodio.

kad se podvuce crta na kraju ti nece biti bitan novac koji si stvorila nego zivota koji si imala i sta si propustila.

.

postoji jedna jako lepa izreka.

bilo bi dobro da razmislis malo o njoj..

uspeh u zivotu se ne meri onim sta si stekao
nego onim cega si se odrekao da bi to stekao.

dzaba ti i veliki novac i imovina ako si to stekao na ustrb zdravlja, propustene godine izalazaka i provoda, sto nisi ziveo zivot nego jurio novac.

postoji i jedna dobra pesma koja kaze da kad umrem ne zelim da me pamte po novcu nego po zivotu koji sam vodio.

kadse podvuce crta na kraju ti nece biti bitan novac koji si stvorila nego zivota koji si imala i sta si propustila.

.

Ima i ona stara dobra: sloboda nije raditi nešto što hoćeš, već da ne radiš ono što nećeš.

Upravo, najgori su mi takvi ljudi, u stanju su da seru po svemu, a ne vide sebe u svemu tome.
Hajde tačno vidim šta joj je u glavi, kao usisavač samo gleda da usisa što više novca da bi kupovala nekretnine, automobile, stvari i išla na skupa putovanja. Kada će da se digne opet meka revolucija da se nabiju ponovo u mišje rupe, ali ovoga puta zauvek.

Hajde tačno vidim šta joj je u glavi, kao usisavač samo gleda da usisa što više novca da bi kupovala nekretnine, automobile, stvari i išla na skupa putovanja.

Vidi, da se ne lažemo svi mi bi kao vlasnici hteli više za sebe, ali ti ljudi izgleda zaborave da i za njih rade neki ljudi, koji bi da otputuju, da budu i sa prijateljima, porodicom, da budu zdravi, jedu normalno i kvalitetno, voze dobra kola itd.

Vidi, da se ne lažemo svi mi bi kao vlasnici hteli više za sebe, ali ti ljudi izgleda zaborave da i za njih rade neki ljudi, koji bi da otputuju, da budu i sa prijateljima, porodicom, da budu zdravi, jedu normalno i kvalitetno, voze dobra kola itd.
Ovaj svet koji se zasniva na novcu će nestati. Niti planeta može da podnese takvo iživljavanje niti će ljudi trpeti zauvek. Pogledaj samo novinske tekstove o multimilionerima, i ovde i u inostranstvu ista stvar. Žene, kola, hoteli, putovanja. Smuči mi se život skoro svakog dana od njih.

Ovaj svet koji se zasniva na novcu će nestati. Niti planeta može da podnese takvo iživljavanje niti će ljudi trpeti zauvek. Pogledaj samo novinske tekstove o multimilionerima, i ovde i u inostranstvu ista stvar. Žene, kola, hoteli, putovanja. Smuči mi se život skoro svakog dana od njih.

Pa, ovo će ili da pukne ili će se napraviti još veći jaz, bukvalno podela zidom koja će se braniti.

Jer što ti kažeš sa jedne strane imaš neke ljude u bentlijima po Beogradu, sa druge strane imaš raspale opel korse iz 2003 godine npr. Po svetu nije puno bolje...

I ne kažem ja, neka ima svako ko je sposoban da ima, samo mislim da ovo prevazilazi normalno stanje.

Evo i ona se jadna čudom čudi što ljudi spoje dan ili dva?! Pa ne, najbolje neka umru za radnim stolom.

Kao što se čudila što turisti hoće da vide Veneciju i zagovarala da treba još više da uvedu takse za posetu, dok uredno gospođa iz svoje vukojebine zapali za beli svet i živi u tuđem, ali to je ok.

Ne videh dugo dvostruke aršine kao kod nje.

Zamisli ja sam odgovorila na Bebin predlog kako bi ona resila problem otvaranja bolovanja !

Iako je plaćane praznikom regulisano zakonom tačnije tarifnim ugovorom

Ti si odgovorila, to je tačno, ali narativ u kom si to uradila kao da ti je čudno što imamo generacije koji bi radije uzeli slobodan dan nego dobili za to pišljivih par hiljada dinara preko?!

Ok, kapiram da je to preko malo više, ali svejedno, nisu to pare zbog kojih ti treba da odustaneš od putovanja sa bližnjima, kvalitetno provedenog vremena.

Back