Bolji vatromet nego u Dubaiju - Spektakl u Beogradu

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.278

Hrvati bruje o spektaklu u Beogradu - raspametio ih doček u srpskoj prestonici​

Mediji u Hrvatskoj bruje o spektakularnom dočeku Nove godine u Beogardu.
Spektakularan doček Nove godine koji je pripremljen u Beogradu mnoge je ostavio bez daha. Kako Beograđane, tako i one koji su odlučili da praznike provedu ovde. Oduševljeni su ostali i Hrvati, koji od sinoć ne prestaju da pričaju o velelepnom vatrometu.

Hrvatski "Večernji list" nakon spektakla u srpskoj prestonici bruje o tome kako je Srbije pripremila ovaj doček.
Oduševljeno su pisali o vatrometu od osam različitih sastava sa 250 pozicija sa kojih je puštan, ali i o 55 moćnih laserasa kule "Beograd" koji su doprineli još većem spektaklu u Beogradu.

I hrvatski RTL izveštavao je o više nego veličanstvenom dočeku u našoj prestonici:

U Beogradu su sinoć, podsetimo bila organizovana dva velika koncerta. Koncert srpskih estradnih zvezda Marije Šerifović, Jelene Karleuše i Sare Jovanović bio je organizovan ispred Skupštine Srbije, a drugi - koncert Gorana Bregovića i članova nekadašnjeg Bijelog dugmeta - organizovan je na Beogradu na vodi. U tom delu Beograda bilo je i središte spektakularnog vatrometa.

tan2022-1-1_2757355_2.jpg

Pogledajte kako je izgledao spektakularan doček:

https://www.youtube.com/watch?v=wtv35sQbD_8

Srbija danas

Nevidjeni i spektakularni vatromet u Beogradu sa Beograda na vodi a posebno sa kule Beograd, jedinstven a je ocjena mojih prijatelja koji su bili za novu u Beogradu.
Vatromet je bio spektakularan i očaravajući, mišljenja su mnogih stranih medija..
Gledajući snimke, mogao sam samo zaključiti da novogodišnji koncert nije bio najsrećniji izbor, ali svakako da se o ukusima ne može raspravljati.
Ipak, glavna zamjerka je izbor J. Karleuše i njeno očajno "pjevanje".. sama koreografija i scenario ne mogu izvući nikakav kvalitet, jednom rijčju, očajno. svakako da to ni u snu ne bi bio moj izbor, ali nekima je baš i zanimljiva.. :zroll:

Brega je nešto drugo, ali vatromet je bio više nego spektakularan i mnogi su kako kažu, "očarani" i puni pozitivnih utisaka.

Poslednja izmena:
Niste jedini. I kod su najavili poskupljenje mesa, struje i plina.
Vasi su ipak najavili....
Nasi kazu nema inflacije....a svakodnevno sam se, bar ja, iznenadila nekom novom cenom u radnji...
Tek sada strahujemo, kad nam grdne novce dele pred izbore, kad poklanjamo pare nekim gradovima u regionu, kad je ko zna koliko ulozeno u organizovanje doceka ng....
i to nasih...narodnih para

Vasi su ipak najavili....
Nasi kazu nema inflacije....a svakodnevno sam se, bar ja, iznenadila nekom novom cenom u radnji...
Tek sada strahujemo, kad nam grdne novce dele pred izbore, kad poklanjamo pare nekim gradovima u regionu, kad je ko zna koliko ulozeno u organizovanje doceka ng....
i to nasih...narodnih para
Nisi jedina koja se iznenađuje cijenama u trgovinama. I kod nas svako malo nešto veće cijene. Nije to sad nešto preveliko (osim ulja), ali vidiš, primijetiš da je poskupilo. A vidjeti ćemo, što će se dešavati u ovoj godini.

Могао сам са своје терасе да пратим део свега тога... Нисам близу, али имам прилику да видим врх куле, мени се чини око 4 спрата, можда мало више јер сам могао да видим горњу двојку.

Извели су приличан спектакл са зграде која још није у потпуности завршена (можда им је зато било лакше).

И да приметим да је и тв снимак приказивао северну страну куле, баш ону коју ја видим, а на којој је спектакл и био.

Belgrade Waterfront New Year eve amazing show 2022 Vatromet Beograd na vodi​

Komentari ispod videa su uglavnom pozitivni..

Prekrasno, toliko sam srecna sto moj prelepi grad ide u budicnost!
Carolija!!!!!Volim svoju zemlju i svoj grad!🇷🇸
Wow prelepo ! Toliko sam ponosan na svoj Beograd i na nasu zemlju Srbiju !
Prelepoooo, da naša Srbija ima ovako nešto spektakularno doček Nove Godine!!!
Beograd Evropska prestonica lepote kulture života zabave hrane muzike i slobode
Najlepsi docek u Evropi !

Belgrade Waterfront New Year eve amazing show 2022 Vatromet Beograd na vodi​

Komentari ispod videa su uglavnom pozitivni..

Prekrasno, toliko sam srecna sto moj prelepi grad ide u budicnost!
Carolija!!!!!Volim svoju zemlju i svoj grad!??
Wow prelepo ! Toliko sam ponosan na svoj Beograd i na nasu zemlju Srbiju !
Prelepoooo, da naša Srbija ima ovako nešto spektakularno doček Nove Godine!!!
Beograd Evropska prestonica lepote kulture života zabave hrane muzike i slobode
Najlepsi docek u Evropi !
Koja debilana, koje malograđanstvo kaaaakav turbo folk ovo je jače i od kozojebbstva! ?

Ruku na srce šta ih čeka u novoj godini? Novi sendvič? Nova hiljadarka? Beda grande.

Back