"Bolje se slazem sa muskarcima"

Bolje se slazem sa...

• muskarcima

• zenama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
mene je bog izgleda pogledao sto se tice drugarica.i mi uvek pricamo sta smo kuvale,uzivamo u tome,a bogme pricamo i o kosi i sminki...izmedju ostalog.
najvise pricamo o tome sta koja i zbog cega oseca u vezi svega sto nam se dogadja:lol:

ja imam dve drugarice
jedna je racionalna a druga je histericna
i imam 6 drugova koje volim vise od svega na svetu
zovem jednog i kazem, "osisala sam pola glave na celavo" on mi kaze "ti si idiot" i spusti mi slusalicu :lol:
drugom nisam tela nista da kazem, kad me video, poljubio me u osisano :lol:
sve drugarice su bile "jaooo, pa ti nisi u tom fazonu, jao el si luda, jao ovo ili ono"
muskarci jednostavno te prihvate ili ne, ne pitaju zasto si nesto uradila
i sa jednim i drugim pricam o svemu, s tim sto sa muskarcima pricam i o ribama sa kojima su sta rade itd
zene vole malo da foliraju

ja imam dve drugarice
jedna je racionalna a druga je histericna
i imam 6 drugova koje volim vise od svega na svetu
zovem jednog i kazem, "osisala sam pola glave na celavo" on mi kaze "ti si idiot" i spusti mi slusalicu :lol:
drugom nisam tela nista da kazem, kad me video, poljubio me u osisano :lol:
sve drugarice su bile "jaooo, pa ti nisi u tom fazonu, jao el si luda, jao ovo ili ono"
muskarci jednostavno te prihvate ili ne, ne pitaju zasto si nesto uradila
i sa jednim i drugim pricam o svemu, s tim sto sa muskarcima pricam i o ribama sa kojima su sta rade itd
zene vole malo da foliraju

Ko Christy Mack:think:

Колико имам другарица, толико и другова. Деценијска пријатељства, могу слободно да кажем да се дружимо и по 20+ година.

Давала сам себи право да им кажем кад мислим да им је избор погрешан или да би могао бити бољи, ма шта било у питању.
Нико никад није схватио погрешно. Напротив. Искрени разговори су учвршћивали пријатељство, увек.

Takvi razgovori ili ucvrste, ili raskinu prijateljstvo, jer se bas iz takvih razgovora vidi sa kim si na slicnim talasnim duzinama.

Ovu recenicu sam cuo od zena nekoliko puta i nekako mi je neobicno da se zena slaze bolje sa muskarcima sto se tice prijateljskih odnosa.
Obicnu tu krenu neke price tipa "muskarci su iskreniji, nisu ovakvi, nisu onakvi, sa njima to sto vidis, to je, itd, itd".

E sad, ima li istine u tome, i da li su muskarci bolji prijatelji od zena nekim zenama i zasto?
Ima li istine da su neke zene ovakve ili onakve, (i kakve su u stvari te zene?) a muskarci ne?
Da li se vi bolje slazete sa muskarcima ili sa zenama?

To su žene u čijoj se porodici favorizovao muški pol, pa iz tih razloga baljezgaju koještarije.
Možemo se slagati sa drugim osobama po karakteristikama i životnim stavovima i tu nema podele na mizerne žene i superiorne muškarce, a ni obrnuto.
Ako postoje nekakve prednosti u slaganju, onda se one više odnose na dubinu prijateljstava. Po pitanju prijateljskih odnosa, bolje sam se slagala sa ženama zato što imamo veće međusobno razumevanje. Neke dileme, problemi i sklonosti nisu zajednički za oba pola, tako da ću se radije poveravati prijateljici nego prijatelju.

mislim da je to pojednostavljena formulacija i uglavnom je koriste one zene koje hoce da posredno sebe nahvale, u fazonu "sve zene su ljubomorne na mene, jer sam ribetina, zato se bolje slazem s amuskarcima"
cinjenica je d au poslu bolje funkcionisu mesoviti kolektivi, te da jednopolnost donosi nevolje
u tom smislu ja zaista bolje funkcionisem na poslu gde ima i muskaraca i zena
takodje, po nekim pitanjima se bolje razumem sa muskarcima
po mnogim drugim se bolje slazem sa zenama...tesko da cu bolje da se slazem sa muskarcima kada pricam o kupovini, rucku, menopauzi i slicno
sve u svemu, ja sam jedna divna osoba koja se podjednako lose slaze i s amuskarcima i sa zenama

Ne znači da žele da kažu da su ribetine ako se bolje slažu sa muškarcima nego da prosto nemaju potrebe da skuvaju ručak pa da o tome još dodatno razglabaju jer ima toliko zanimljivih stvari koje ih zanimaju da je za ručak i previše vremena otišlo da ga naprave da bi još o tome držale propovedi.
Evo recimo ja se bolje slažem sa muškarcima a ne misim da sam ribetina,

Kako primećujem samo žene koje se bolje slažu sa ženama ovim drugim spočitavaju neka foliranja, ove druge vama to ne rade, što znači da je argument koje iznose "žene bolje sa muškarcima" validan, da su žene zlobne često više nego što su to muškarci prema njima.
Razloge znaju same te žene bolje sa ženama", one misle da su ove ribetine pa to projektuju na njih: one misle da su ribetine.

:rotf:

Pa to se pominje kao argument "ne mogu da pričam sa muškarcem o ručkovima i ženskim temama...koje su to ženske teme?

I kakve veze ima šta ti pričaš i sa kim ili ja , tvoje je pravo da se bolje slažeš sa ženama kao što je i naše da se bolje slažemo sa muškarcima.
Kao što rekoh samo žene koje su bolje sa ženama se nešto čude kad ove druge iznesu drugačiji stav, šta tu nije tačno jasno?

- - - - - - - - - -

Bio je lep jel da? :rotf:
Pa ručak je slikovit da ne preterujem mogu tako još sto primera :p

Nigde nisam pisala da su žene surove pema meni nego piše da ima istine u tome što su izrekle neke žene na ovoj temi da postoje šatro prijateljstva medju ženama a ne zna se koja je prema kojoj zlobnija što postoji i u muškom društvu.Što sam se i sama uverila, žena koja to negira laže kao pas.
Inače lično ja imam žene prijatelje koje ne smaraju sa pričama o kuvanju i ženskim temama što ove neke navode kao odličan argument zašto su žene bolje za druženje.
Svako ima svoje stavove i ne znam zaista koji problem imaju žene sa tim da neko ne misli kao one?

ne znam zasto si se nasla tako ocigledno pogodjena mojim misljenjem, kad i sama kazes da svako ima svoje stavove i da ne znas koji problem imaju zene sa tim da neko ne misli kao one?
ocigledno ja nisam svesna potrebe drugih ljudi d aim s eplasticno i detaljno objasni nesto sto je meni sasvim jasno i iz manjeg broja reci, pa, zato evo, da se pojasnim:
ja rekoh da ja mislim da zene koje nastupaju sa tim stavom "ja se slazem mnogo bolje, ili samo, ili iskljucivo sa muskarcima uglavnom tu frazu furaju bas iz onog fazona gore, koji sam navela, to je neko moje iskustvo sa takvim izjavama, i ovde, a narocito u realu..skoro istu zvrcku imaju i izjave tipa "ja nikada nisma mogla biti drug sa muskarcima, jer su svi moji drugovi na kraju ispadali zaljubljeni u mene"
pardoniram onim zenama koje ne spadaju u kategoriju koju sam navela
dalje, da ja imam "zenske" i "muske" teme, iako mi ne smeta ako ih drugi ne dele po toj kategoriji
moguce je da ja imam feler, pa nikako lepo ne mogu s amuskarcima da s eispricam na temu porodjaja, dojenja, bolnih menstruacija, tegoba menopauze, izbora zipele sa odgovarajucom visinom stikle (doduse, izvesni muskarci pokazuju sklonost da pricaju na tu temu, ali im nekako uvek cure bale oko usta i hvataju se za prepone tokom tog razgovora, uz to navode cudna mesta za isprobavanje visokih potpetica)..secam s ejednog kolege, sirotan se tokom jednog razgovora uhvatio z aglavu i mucenicki zavapio "molim vas, ali molim vas, nemojte vise te razgovore koji vrcaju od tih zenskih reci na "cija""..i ja od tada izbegavam da sa muskarcima pricam na "cija" teme, a nije mi frka da sa zenama o tome pricam, sta vise, iammo potrebu d ai o tome pricamo u krugu bkliskih prijateljica/koleginica (u petak se npr vodio jedan detaljan razgovor o tome da li su boli ulosci (i koji) od tampona (i kojih), da li koristiti one sa aplikatorom ili bez, gde ima da se kupe ti sa aplikatorom, itd, itd.."..i kao sto rekoh, mozda je do mene, ali ja bih ipak taj razgovor svrstala u "zenske teme"
takodje, imam potrebu da pricam i o rucku, ne bas da obavestim drugarice da sam ga skuvala, jer smo sa takvim obavestenjima u vidu hvaliospeva prestale oko 18-19te godine, kada smo po prvi put uglavnom sve uspevale da rucak skuvamo, vec vise kazem sta sam novo skuvala, eventualno donesem da probaju, da ocene to nesto novo, daju savete (sve volimo d akuvamo i jedemo, pa nam je valjda takav razgovor normalan, iako mozda po necijim merilima nije), pitamo s esta d akuvamo, sta se kuva deci, razmenjuju se recepti, govori se o zdravim nacinima propreme hrane, razmenjuju se organski uzgojene nabavljene namirnice, itd, itd...
i opet, imam u okruzenju samo jednog muskarca koji voli da kuva, te mi je na temu kuvanja izbor opet suzen na zene
bedak
a, opet, postoje teme npr sex, o kojima vise i bolje pricam sa muskarcima, imam samo dve prijateljice s akojima raspredam ono tipa "koliki mu je, vaginalni ili klitoralni orgazam, koja poza, itd, itd", ali zato sa drugarima svog zmua, koji su tokom godina postali i moji, mogu nadugacko i nasiroko o tome, meni su s epoveravali tokom svakog sexa s anekom novom cicom, trazili misljenje iz zenskog ugla i tako to..te mi je eto sex muska tema
i sad, ebiga, ja sam mozda nenormalna sa ovakvim konceptom podele tema za razgovor, ali sta ces, ima nas raznih....
e, da, kao sto rece smokva, ja sam nesto imala srece, pa zlobne drugarice nikada nisam imala, a na zlobne zene sam naucila da se ne obazirem i hnekako nisma nikada mislila d aje njihova zloba uperena protiv mene jer sam ribetina (a fakat mislim da jesam ribetina) vec vise kapiram da su one zle i nesretne same po sebi, pa manifestuju to na kome stignu

ne znam zasto si se nasla tako ocigledno pogodjena mojim misljenjem, kad i sama kazes da svako ima svoje stavove i da ne znas koji problem imaju zene sa tim da neko ne misli kao one?
ocigledno ja nisam svesna potrebe drugih ljudi d aim s eplasticno i detaljno objasni nesto sto je meni sasvim jasno i iz manjeg broja reci, pa, zato evo, da se pojasnim:
ja rekoh da ja mislim da zene koje nastupaju sa tim stavom "ja se slazem mnogo bolje, ili samo, ili iskljucivo sa muskarcima uglavnom tu frazu furaju bas iz onog fazona gore, koji sam navela, to je neko moje iskustvo sa takvim izjavama, i ovde, a narocito u realu..skoro istu zvrcku imaju i izjave tipa "ja nikada nisma mogla biti drug sa muskarcima, jer su svi moji drugovi na kraju ispadali zaljubljeni u mene"
pardoniram onim zenama koje ne spadaju u kategoriju koju sam navela
dalje, da ja imam "zenske" i "muske" teme, iako mi ne smeta ako ih drugi ne dele po toj kategoriji
moguce je da ja imam feler, pa nikako lepo ne mogu s amuskarcima da s eispricam na temu porodjaja, dojenja, bolnih menstruacija, tegoba menopauze, izbora zipele sa odgovarajucom visinom stikle (doduse, izvesni muskarci pokazuju sklonost da pricaju na tu temu, ali im nekako uvek cure bale oko usta i hvataju se za prepone tokom tog razgovora, uz to navode cudna mesta za isprobavanje visokih potpetica)..secam s ejednog kolege, sirotan se tokom jednog razgovora uhvatio z aglavu i mucenicki zavapio "molim vas, ali molim vas, nemojte vise te razgovore koji vrcaju od tih zenskih reci na "cija""..i ja od tada izbegavam da sa muskarcima pricam na "cija" teme, a nije mi frka da sa zenama o tome pricam, sta vise, iammo potrebu d ai o tome pricamo u krugu bkliskih prijateljica/koleginica (u petak se npr vodio jedan detaljan razgovor o tome da li su boli ulosci (i koji) od tampona (i kojih), da li koristiti one sa aplikatorom ili bez, gde ima da se kupe ti sa aplikatorom, itd, itd.."..i kao sto rekoh, mozda je do mene, ali ja bih ipak taj razgovor svrstala u "zenske teme"
takodje, imam potrebu da pricam i o rucku, ne bas da obavestim drugarice da sam ga skuvala, jer smo sa takvim obavestenjima u vidu hvaliospeva prestale oko 18-19te godine, kada smo po prvi put uglavnom sve uspevale da rucak skuvamo, vec vise kazem sta sam novo skuvala, eventualno donesem da probaju, da ocene to nesto novo, daju savete (sve volimo d akuvamo i jedemo, pa nam je valjda takav razgovor normalan, iako mozda po necijim merilima nije), pitamo s esta d akuvamo, sta se kuva deci, razmenjuju se recepti, govori se o zdravim nacinima propreme hrane, razmenjuju se organski uzgojene nabavljene namirnice, itd, itd...
i opet, imam u okruzenju samo jednog muskarca koji voli da kuva, te mi je na temu kuvanja izbor opet suzen na zene
bedak
a, opet, postoje teme npr sex, o kojima vise i bolje pricam sa muskarcima, imam samo dve prijateljice s akojima raspredam ono tipa "koliki mu je, vaginalni ili klitoralni orgazam, koja poza, itd, itd", ali zato sa drugarima svog zmua, koji su tokom godina postali i moji, mogu nadugacko i nasiroko o tome, meni su s epoveravali tokom svakog sexa s anekom novom cicom, trazili misljenje iz zenskog ugla i tako to..te mi je eto sex muska tema
i sad, ebiga, ja sam mozda nenormalna sa ovakvim konceptom podele tema za razgovor, ali sta ces, ima nas raznih....
e, da, kao sto rece smokva, ja sam nesto imala srece, pa zlobne drugarice nikada nisam imala, a na zlobne zene sam naucila da se ne obazirem i hnekako nisma nikada mislila d aje njihova zloba uperena protiv mene jer sam ribetina (a fakat mislim da jesam ribetina) vec vise kapiram da su one zle i nesretne same po sebi, pa manifestuju to na kome stignu
... sve si u pravu :lol:
ae..mozes li mi objasniti nesto vezano za ovaj tekst?
u pp

brate hero, ti za tri minuta koliko je proslo izmedju mog i tvog posta nisi mogao ni da procitas ovoliki tekst, a kamoli da skapiras sta sam htela da kazem, a vamo trazis da otvorim pp za tebe???
ajde mali pali
mogu mama da ti budem
mislim, fala bogu sto nisam, ali teoretski bi mogla

brate hero, ti za tri minuta koliko je proslo izmedju mog i tvog posta nisi mogao ni da procitas ovoliki tekst, a kamoli da skapiras sta sam htela da kazem, a vamo trazis da otvorim pp za tebe???
ajde mali pali
mogu mama da ti budem
mislim, fala bogu sto nisam, ali teoretski bi mogla
:lol:
nisi moja mama..i to je nesto :hahaha:
sestro..chitam jako brzo..ali sad i necu da te pitam nista..:lol:

Back