"Bolje se slazem sa muskarcima"

Bolje se slazem sa...

• muskarcima

• zenama

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Ovu recenicu sam cuo od zena nekoliko puta i nekako mi je neobicno da se zena slaze bolje sa muskarcima sto se tice prijateljskih odnosa.
Obicnu tu krenu neke price tipa "muskarci su iskreniji, nisu ovakvi, nisu onakvi, sa njima to sto vidis, to je, itd, itd".

E sad, ima li istine u tome, i da li su muskarci bolji prijatelji od zena nekim zenama i zasto?
Ima li istine da su neke zene ovakve ili onakve, (i kakve su u stvari te zene?) a muskarci ne?
Da li se vi bolje slazete sa muskarcima ili sa zenama?

Ovu recenicu sam cuo od zena nekoliko puta i nekako mi je neobicno da se zena slaze bolje sa muskarcima sto se tice prijateljskih odnosa.
Obicnu tu krenu neke price tipa "muskarci su iskreniji, nisu ovakvi, nisu onakvi, sa njima to sto vidis, to je, itd, itd".

E sad, ima li istine u tome, i da li su muskarci bolji prijatelji od zena nekim zenama i zasto?
Ima li istine da su neke zene ovakve ili onakve, (i kakve su u stvari te zene?) a muskarci ne?

muskarci, da :cool::cool::cool::cool:

A zbog cega su muskarci odaniji i otvoreniji nego zene? Sta je problem sa zenama, neka zavist, skrivena pakost, rivalstvo ili nesto peto?

ne znam, mozda je kod mene to zbog toga sto sam odrasla sa decacima (nije bilo devojcica u kraju) pa sam navikla na tu vrstu drugarstva, ali sam odnos mi je jednostavniji, direktniji i osecajniji

mozda sa zenama slabije umem jer me smaraju price o frizeru, sminki, rasprodajama i sva ostala tracarenja :neutral:

ne znam, mozda je kod mene to zbog toga sto sam odrasla sa decacima (nije bilo devojcica u kraju) pa sam navikla na tu vrstu drugarstva, ali sam odnos mi je jednostavniji, direktniji i osecajniji

mozda sa zenama slabije umem jer me smaraju price o frizeru, sminki, rasprodajama i sva ostala tracarenja :neutral:

Baš to. Muškarci su jednostavniji, iskreniji...većina direktno kaže šta misli za razliku od žena. Nema tu onih priča i pitanja sa skrivenim značenjem, ljubomore i sl.

Muškarci su gore ženturače nego same žene....međusobom naravno....isto i sa ženama......nisam imala priliku, ali mi je jedna muška osoba, na moje tvrdnje, da se ponekad stidim što sam žena, i objasnila mu zašto, rekao....da si imala prilike da, radiš, sediš ili poseduješ kafanu.....prenerazila bi se kakve ogavne priče govore muškarci jedni drugima iza leđa....znači....spletke, ogovaranja, muvanja tuđih žena....sve kao i kod nas...pa pogledajte samo našu političku scenu...koja sujeta, podmetačine i laži iiiii svađe na ženski način....poslednje, ko je gledao Vujošević- Čović....

ima, ali nema veze sa iskrenoscu i sl. nego sa interesovanjima i aktivnoscu
jese mi najbolja drugarica drug jer sve mozemo zajedno da radimo..sa drugaricom je obicno - jao gde cu sad, ajde ti idi, a ja cu da te sacekam, ne mogu ja toliko, gde ces bre tako brzo, jesi luda sada da plivamo..i tako
mada mi je i drug rekao, kad sam mu pre dva dana poslala fotku sa ade coveka koji preplivava jezero, sa komentarom ``pa nismo mi valjda najgori, jel otvaramo sutra sezonu?`` - jao bre ostacu sterilan!
pa sta, i onako vise nece zena da ti radja :)

ima, ali nema veze sa iskrenoscu i sl. nego sa interesovanjima i aktivnoscu
jese mi najbolja drugarica drug jer sve mozemo zajedno da radimo..sa drugaricom je obicno - jao gde cu sad, ajde ti idi, a ja cu da te sacekam, ne mogu ja toliko, gde ces bre tako brzo, jesi luda sada da plivamo..i tako
mada mi je i drug rekao, kad sam mu pre dva dana poslala fotku sa ade coveka koji preplivava jezero, sa komentarom ``pa nismo mi valjda najgori, jel otvaramo sutra sezonu?`` - jao bre ostacu sterilan!
pa sta, i onako vise nece zena da ti radja :)

ako nece zena ima ko hoce :)))))

- - - - - - - - - -

Sve žene koje ponavljaju ovu rečenicu žele da stave do znanja ljudima oko sebe kako su prihvaćene od muškog pola po višim standardima od pukog sexualnog, što je u praksi sušta suprotnost. Muškarac neće graditi prijateljstvo sa ženom koja ga fizički ne privlači i koju ne gleda kao potencionalni sexualni plijen.

pa to jeste, shta da radim sa skrndeljom!!!

imam prijatelje i muskarce i zene, biram ih po interesovanjima, licnosti i kvalitetima, ne po polu.
u sustini sklonija sam druzenju jedan na jedan gde mozes osobi da posvetis vreme i paznju nego velikim grupama koje su ok za pustanje mozga na ispasu i torokanje ali iz kojeg retko dobijam kvalitet koji ocekujem u prijateljstvu...sta imas medj nogama mi nije presudno, vise sta imas u glavi. ko sto znam zena debila, znam i muskaraca bar jos toliko...

Sve žene koje ponavljaju ovu rečenicu žele da stave do znanja ljudima oko sebe kako su prihvaćene od muškog pola po višim standardima od pukog sexualnog, što je u praksi sušta suprotnost. Muškarac neće graditi prijateljstvo sa ženom koja ga fizički ne privlači i koju ne gleda kao potencionalni sexualni plijen.

Čovek bi rekao da su muškarci zaista prosti, ne znam reći ,meni je lično uvek lakše padalo prijateljstvo sa zgodnim ženama.Muški prijatelji mi idu na nerve.

Gotika- Gde nadje da pominjes Covica i Vujosevica.? Pa to su dva promasena pajaca.To su krpene lutke,koje mogu samo
da sluze za podsmeh.Ja licno smatram,da muskarac ne moze da ima boljeg prijatelja,od zenske osobe.Zene su te,sa
kojima je lako komunicirati,a pored toga,neuporedivo su inteligentnije od vecine muskaraca.Dakle,da rezimiramo.Normalan,
intelugentan,obrazovan muskarac,moze samo sa sebi slicnom zenom,da uspostavi idealne,bilo drugarske,ili seksualne
odnose.Sa muskarcima....sve se svodi na glupave razgovora o fudbalu,kosarci itd.Ako nije to,onda sljokanje,pusenje ibrrrrr.
Gadim se takvih odnosa.Po hiljaditi put cu reci:svaka cast i ponos,onom ko je izmislio ZENU! Da li je to bio Bog,ili sam
Djavo-ne interesuje me! Glavno je,da zene postoje!!!

Gotika- Gde nadje da pominjes Covica i Vujosevica.? Pa to su dva promasena pajaca.To su krpene lutke,koje mogu samo
da sluze za podsmeh.Ja licno smatram,da muskarac ne moze da ima boljeg prijatelja,od zenske osobe.Zene su te,sa
kojima je lako komunicirati,a pored toga,neuporedivo su inteligentnije od vecine muskaraca.Dakle,da rezimiramo.Normalan,
intelugentan,obrazovan muskarac,moze samo sa sebi slicnom zenom,da uspostavi idealne,bilo drugarske,ili seksualne
odnose.Sa muskarcima....sve se svodi na glupave razgovora o fudbalu,kosarci itd.Ako nije to,onda sljokanje,pusenje ibrrrrr.
Gadim se takvih odnosa.Po hiljaditi put cu reci:svaka cast i ponos,onom ko je izmislio ZENU! Da li je to bio Bog,ili sam
Djavo-ne interesuje me! Glavno je,da zene postoje!!!

Lorde...nisi napamet nadenuo sebi nik Looord...pazi, ako si mlad saznaćeš vremenom kako guja ujeda i kako boli...jer su ženskog roda ( i zmija i guja)...a ako nisi previše mlad...blažen među ženama uvek bio....sestre su samo te koje vole najviše i najtačnije i kako treba, ali ni tu 100%...

Back