gost 433281
Ističe se
- Poruka
- 2.545
Ае напуши ми се кур ца смарачу,ако си пацијент као они ,запуцај тамо. Тамо ти је и место.I ona kaze da tamo masturbiraju pacijente? Od ortaka sestra kuma kuma?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ае напуши ми се кур ца смарачу,ако си пацијент као они ,запуцај тамо. Тамо ти је и место.I ona kaze da tamo masturbiraju pacijente? Od ortaka sestra kuma kuma?
Stvarno kako to dovodeУ установама за ментално оболеле шизофреничаре болеснике доводе до ејакулације,ради стабилизације менталног склопа. Они за то не осећају потребу,али итекако утиче на њих. Тако да тај примитивни назив "нејебица" са стручног аспекта није ни мало наивна ствар.
Sva sreca pa nije prenosivaMuči li vas ponekad ta misteriozna bolest, jer znate lek za nju i kako se do njega dolazi?![]()
Postoje2 lijeka ljubav ili novcanice 
Kako bi definisali taj termin"neebic"?!?!
које су им методе,не знамStvarno kako to dovode
Da li im se dežurni Hirurg isposaginje ili
mene muci vec 20 godina u zagrebu su sve zene sponzoruse,a ja nemam novce za njih. jedini lijek su pare s njima mozes kupit ljubav i zensku koju zelisMuči li vas ponekad ta misteriozna bolest, jer znate lek za nju i kako se do njega dolazi?![]()
Trla baba lan da joj prođe danmene muci vec 20 godina u zagrebu su sve zene sponzoruse,a ja nemam novce za njih. jedini lijek su pare s njima mozes kupit ljubav i zensku koju zelis
ne kontam hahaTrla baba lan da joj prođe dan
Pa već 87 postova pišeš isto, naime da su Zagrepčanke sponzoruše.ne kontam haha
87 postova? Bas toliko? Kolko ti imas godina?Pa već 87 postova pišeš isto, naime da su Zagrepčanke sponzoruše.
Kaj ste brojali haha? Nije bilo 87. Samo jedan i obrisali ga brzo
Ma.. Nema veze.Kaj ste brojali haha? Nije bilo 87. Samo jedan i obrisali ga brzo
Они који је имају углавном муче околину.Muči li vas ponekad ta misteriozna bolest, jer znate lek za nju i kako se do njega dolazi?![]()
A nikako bato, zene retko u zivotu oce da se torbaju dzabe. Tako da onanija je zakon, a od neyebice svi pate koji nemaju keshaMuči li vas ponekad ta misteriozna bolest, jer znate lek za nju i kako se do njega dolazi?![]()
Najbolje je kad ona zaludi za tobom, e onda torbas kako oces i ne zali je nikad. Kako sam ja to gazio, ove poluzaljubljene me nisu ni zanimaleMada sad kad razmislim, a retko to radim u tim slucajevima, i nije. Nekad je bolja nehebica nego... Brate..
Pa treba da zaludi, nece valjda da bude u fazonu sve jedno. Kao ajd, vazi ajd.Najbolje je kad ona zaludi za tobom, e onda torbas kako oces i ne zali je nikad. Kako sam ja to gazio, ove poluzaljubljene me nisu ni zanimale
mnogi se nadju u toj fazi ali netje da priznajuMuči li vas ponekad ta misteriozna bolest, jer znate lek za nju i kako se do njega dolazi?![]()