Bolest zvana nejebica

Jasno jasno. To kao trgovac umetninama. Ovo je neprocenljivo za istoriju umetnosti, prosto nema cenu i zato kosta 99.99. To je nista u odnosu na umetnost gospodine. Ne zelite kitch u vasem stanu zar ne?
Ne.
Nije tako.
Vi ste izuzetno pametni. Najlepše ste u stanju da preobratite u ružno, a da li biste bili u stanju da učinite i obratno?
Ipak, meni nije do te premetačine i takvog tretmana.

Ne.
Nije tako.
Vi ste izuzetno pametni. Najlepše ste u stanju da preobratite u ružno, a da li biste bili u stanju da učinite i obratno?
Ipak, meni nije do te premetačine i takvog tretmana.
Pa vec ste ga sami preobratili. Pricate sa cudovistem koje vam izjeda lepotu a mozete da odete slobodno. Da li to znaci da razumete prolaznost? Radoznalost je zivost a osmeh i ljubaznost plemenito i sve pretvara u.....

Pricate sa cudovistem koje vam izjeda lepotu a mozete da odete slobodno.
Ko? Ko je čudovište? Sa kim sam razmenila reč i ne vidim?
Možda znam kojim putem idem i gde želim da stignem, ali ne znam koga ću sresti i ko bi me koštao glave.
Tema je takva kakva je, napisala sam šta mislim... i što ispravnije moguće mogu da smislim, i samo vi ste mi uzvratili.
Jeste li vi to čudovište? :D

Pa nisam siguran na cemu treba da se zahvalite. Ili ja?
Napisali ste da sam u stanju da pretvorim najlepse u najruznije, to je cudovisno.
Ma... ne brini za mene.
Najbolje od svega je što je ova tema na neki način prošla kroz čistište.
Da li je jer smo samo mi budni, ili je jer smo uradili nešto?
Ne znam, nebo je teško... mesec je pun i oko sebe šalje dugu koju ne mogu da uslikam ni sa najboljom kamerom, ali se čini da se nebo otvorilo i Bog je bliži... tebi, meni.. svima.

Ma... ne brini za mene.
Najbolje od svega je što je ova tema na neki način prošla kroz čistište.
Da li je jer smo samo mi budni, ili je jer smo uradili nešto?
Ne znam, nebo je teško... mesec je pun i oko sebe šalje dugu koju ne mogu da uslikam ni sa najboljom kamerom, ali se čini da se nebo otvorilo i Bog je bliži... tebi, meni.. svima.
ne znam, moguce..

У установама за ментално оболеле шизофреничаре болеснике доводе до ејакулације,ради стабилизације менталног склопа. Они за то не осећају потребу,али итекако утиче на њих. Тако да тај примитивни назив "нејебица" са стручног аспекта није ни мало наивна ствар.

У установама за ментално оболеле шизофреничаре болеснике доводе до ејакулације,ради стабилизације менталног склопа. Они за то не осећају потребу,али итекако утиче на њих. Тако да тај примитивни назив "нејебица" са стручног аспекта није ни мало наивна ствар.
Gde je taj let iznad kukavicijeg gnezda, da odem da odmorim malo?

šta da kaže majkl d. on je morao na kliniku za odvikavanje od sexa
a morao je da leči gljivice u grlu od orala koji je pružao
vidiš iz ove pozicije on bi se rado menjao sa tobom.
zato i ,nejebica, zna da bude lekovita u trenucima kada ti je život spontano servira.

Kako bi definisali taj termin"neebic"?!?!
Period izmedju dva seksa... Možda. Ali imala sam perioda izmedju dva seksa kada mi se uopste nije trazilo.
Šta je za mene neebic: kada mi jecelo telo i duh u fazonu da ima potrebu a moj dragi je na putu a samozadovoljavanje mi nepomaže (čak i pogoršava opšte stanje i osecćanje) i kad brojim dane i sate kad će doći. A pored toga me nervira sve baš sve. E to je po meni neebica.

A leka nema.

Back