Bolest: Kazna za sušenje veša na terasi 2.500 dinara

Kake veze ima sto je to KG, valjda je i to grad? Treba sve seljake dovesti u red

Ma nije to samo za KG..mislim da vazi za sve gradove..jos pre neki dan sam cula za te kazne za susenje vesa..
a za pse..
pa neki dan me opomenuo policajac (nije komunalni) da ne setam psa bez korpe..kao njega bas briga, ali ako me vide komunalci kaznice me :sad2:
misssssim ..a pas mesanac- retriver i vizla, dakle jagnje od psa
a uredno, nosim sa sobom rukavice i kesu za slucaj da moram da pokupim pseci izmet :D

I posle se čudiš kad nas Hrvati nazivaju ciganima.
Ma nije problem, uvedi i konja u zgradu. Skini parket da se greješ. :roll:

Mnogo me zabole kako nas Hrvati nazivaju.By the way,tvoji ljubljeni EUropljani drze zmije i razne druge akrepe kao kucne ljubimce,tako i konja da drzim u predsoblju,bicu kultivisaniji od njih.A na parket se ti grej,ja imam CG :mrgreen:

A, i ovo današnje sunce nije nikako dobro. Izbledi sve boje na vešu.

Zato Srbi, mislim da je ipak čika Miškova ponuda najbolje rešenje.

file_3_40.jpg
Pa razumi ga,narod tupavim inatom(kako se uvek bune protiv nečeg NOVOG)mu minirao već ugovoren poso s vakcine...Mora sad vlada malo da ga pomogne.Šteta bi bilo da onemoća:(

nema mesta,mala kupatila po stanovima još za sušaru,što znači-izbaciti staru mašinu i kupiti kombinovanu,koja i suši veš za nekih 60k din.

Pa, to se traži. :lol:

Bez zezanja... Mašine za sušenje veša su super stvar, ali Srbija nije potrošačko društvo, jer većina nema para ni za nove gaće, a kamo li za sušenje istih u mašini.

Ja jesam za ovakve zakone, ali samo u sređenim i normalnim zemljama, gde ljudi primaju plate dostojne čoveka, pa mogui sebi da priušte takve mašine, a da im zbog toga deca ne budu gladna.

Živim u skoro centru KG-a, terasa mi je zastakljena....tako je uradila većina zbog blizine toplane i gasova i čađi koje kouljaju iz nje, a filteri su bili slabi i dugo godina nisi zamenjivani, pa je i doktorka Slavica Đukić svojevremeno govorila o tom problemu ( dok je bila direktor KBC, a ja živim pored istog).....znači veš se ne vidi, ali mrve sa stoljnjaka posle ručka i drugih obroka stvarno nemam gde da tresem... :idea:sad mi pade napamet, možda je rešenje mali usisivač...

Mnogo me zabole kako nas Hrvati nazivaju.By the way,tvoji ljubljeni EUropljani drze zmije i razne druge akrepe kao kucne ljubimce,tako i konja da drzim u predsoblju,bicu kultivisaniji od njih.A na parket se ti grej,ja imam CG :mrgreen:

Molim te postavi anketu, baš bih voleo da se dileje prebroje. Javnu naravno, da ih bolje upoznamo.

Pa onda da ne peremo ves,je l'?:mrgreen: I da ne disemo?I da ne pijemo vodu?Cek,najbolje da riknemo.To bi najbolje odgovaralo drzavi ;)

:lol:

Imam i dvoriste, i terasu, al zivim u jako prometnoj ulici. Leti susimo ves na susilu koji je u nivou zida terase.... Sa ulicne strane ne vidi se nista od zida i saksija koje su na njemu.
Zimi susim ves u masini za pranje i susenje vesa..
Ko zivi u gradu jednostavno se mora privikavati gradskom nacinu zivotu.

Ali, pazite, ljudi... Mnogi ni ne znaju da ujedno sa tim mašinama štede i novac i vreme, jer mnoge stvari koje se suše u njima, ako se slože dok su vruće, ne moraju da se peglaju. Znači, ne troši se struja za maratonsko peglanje, kako to većina naših domaćica praktikuje, jer čeka da im se skupi pun ****** opranog veša, žena ne gubi vreme na peglanje, i ne crkne od stajanja celi dan nad daskom za peglanje, pa muževi mogu i da očekuju da će uveče nešto od svojih gospoja da dobiju.
Stvarno je višestruka korist od tih mašina. :lol:

Pa, to se traži. :lol:

Bez zezanja... Mašine za sušenje veša su super stvar, ali Srbija nije potrošačko društvo, jer većina nema para ni za nove gaće, a kamo li za sušenje istih u mašini.

Ja jesam za ovakve zakone, ali samo u sređenim i normalnim zemljama, gde ljudi primaju plate dostojne čoveka, pa mogui sebi da priušte takve mašine, a da im zbog toga deca ne budu gladna.

ma kakvi nema a ima se za automobile i skoro pa najskuplje gorivo u evropi;)...bas gledam ima na akciji od ok firme za 40 k din. kombinovana,ajde sad,kupujte sta čekate:)?

Živim u skoro centru KG-a, terasa mi je zastakljena....tako je uradila većina zbog blizine toplane i gasova i čađi koje kouljaju iz nje, a filteri su bili slabi i dugo godina nisi zamenjivani, pa je i doktorka Slavica Đukić svojevremeno govorila o tom problemu ( dok je bila direktor KBC, a ja živim pored istog).....znači veš se ne vidi, ali mrve sa stoljnjaka posle ručka i drugih obroka stvarno nemam gde da tresem... :idea:sad mi pade napamet, možda je rešenje mali usisivač...

Možda u lavabo?
Možda u kantu za đubre?
A možda i sa ručnim usisivačem za mrvice.

Tačno...

ts_6142.jpg

I to ima kod čika Miška. :lol:

Ali, pazite, ljudi... Mnogi ni ne znaju da ujedno sa tim mašinama štede i novac i vreme, jer mnoge stvari koje se suše u njima, ako se slože dok su vruće, ne moraju da se peglaju. Znači, ne troši se struja za maratonsko peglanje, kako to većina naših domaćica praktikuje, jer čeka da im se skupi pun ****** opranog veša, žena ne gubi vreme na peglanje, i ne crkne od stajanja celi dan nad daskom za peglanje, pa muževi mogu i da očekuju da će uveče nešto od svojih gospoja da dobiju.
Stvarno je višestruka korist od tih mašina. :lol:
tačno ja imam fagorovu mašinu koja i suši veš, nema peglanja sve je suvo i lepo se složi i tu je kraj a mogu vam reći da je i ušteda struje prilična.

ja sam to odavno rešila smučilo mi se kad pokupim veš a on miriše na benzin.

Ma, naravno. Dzaba omeksivaci kad prodje autobus i zacrni i usmrdi ves.

Vec 21. godinu imam ovo zlato.. Candy-jeva "Alice"...prezadovoljna sam....:D
.Svaki put kad mi opere i osusi ves ja joj se zahvalim....Ne daj Boze da mi sad crkne , mogu se samo slikam...s cim da je kupim..

sa12965.bmp

Kao prvo,ponapasete mi se jaja obojica.Kao drugo,ja ne tresem krokodile kroz prozor,nego prasinu i sigurno da cu susiti svoj ves na terasi,a ne u dnevnoj sobi,ma koliku mi kaznu oni propisali.A sto se vas naprednih i EUforicnih tice,vi slobodno nosite sa sobom plasticne kesice,pa piskite i kakite u iste kad vas pritera,posto tako brinete za okolinu.Nikome ne smetaju silne fabrike sto ispustaju raznorazne otrove i smrdeze,nego se uhvatili za saksije i opran ves.More nasadim ja sve to na...
Ma da, idi pokradi jednu prodavnicu, a posle se pred sudijom brani izjavom da je Mišković ukrao više nego ti, a nije na robiji. :lol:

Yebote, kako ste svi na isti kalup prosti. :lol:

Ma da, idi pokradi jednu prodavnicu, a posle se pred sudijom brani izjavom da je Mišković ukrao više nego ti, a nije na robiji. :lol:

Yebote, kako ste svi na isti kalup prosti. :lol:

hm.....pa, da vidis i ne. Vecinu klica, bakterija.... ubija hladnoca,mraz.. Na toploti samo se sire.

Nije istina. Vi ne znate osnovno, a to je da ultravioletni zraci najbolje ubijaju sve klice. Kakve masine, kakvi bakraci. I ne kazem da treba gace kao u izlogu da se prostru. Ima nacina za to. Ali ne dozvoliti da se ves susi na suncu - glupost je i bolest.

P.S. Ti si prost!

Back