čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Pa moramo se malo upristojiti no valjalo pre toga oduzeti licence za rad arhitektama koji su projektovali
stambene zgrade bez sušiona za rublje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je svugde u svetu tako. Npr sestra je morala da prestane da susi ves na terasi kada su joj komsije napisala opmenu pred tuzbu.... Inace zivi u Australiji.....

Imam rešenje, neka država subvencioniše sa 50% kupovinu sušilica za rublje![]()

https://www.youtube.com/watch?v=mCtJnP4rRD8
uvesce taksu na luksuz za susilice rublja od 30.000 din po uredjaju![]()

Nije to nista, imao sam drugara 90tih godina koji je prao, sushio i talkom posipao kondome... Za sledecu upotrebu![]()

E to sam i ja juče pomislila, ali kad sam prošla pored one male nije im bio dan pranja.А како ће цигани да сушУ веш сада?
А шта ако ја немам терасу, да ли важи исто?
Ma ti si sa liste komentara na devedesetvojki garantTi baš hoćeš da nas ubediš koliki si balvan. Ja živim na trećem spratu i imam terasu od 9.5 kvadrata a ipak veš sušim na sušari za veš. Ja sam jednom iznad mene već ye8a0 mamu jer mi je istresao pomije na terasu i sims.

aj da ga vidim da mi dođe na vrata da me kazni što sam prostro veš na terasu...ima da mu jebbem sve po spisak...
Pa moramo se malo upristojiti no valjalo pre toga oduzeti licence za rad arhitektama koji su projektovali

Cenim da su moje ciste tangice pristojniji prizor od gadnih faca bachvanskih baba koje po vasceli dan zveraju sa prozora na visokim parterima...trebalo bi uvesti kazne na gadne face na prozorima hitno.![]()

Ne... Išla keva.A ti vidim sedish na kucnim savetima ko neka stara baba
E to sam i ja juče pomislila, ali kad sam prošla pored one male nije im bio dan pranja.
Staviću slku kad ga budu sušili da vidite kako to izgleda.
Ali njih naravno ni ovaj zakon ne dotiče. Oni su cigani, siroti Romi koje niko ne voli pa zato mogu da rade šta i gde hoće. Da zauzimaju prostore koje god hoće i sve.