slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
I kiki bombone bile su nezamenjive u vadjenju plombi ili kod male dece mlecnih zuba![]()

Ja sam ipak vise volela bonbone FRU-FRU
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kiki bombone bile su nezamenjive u vadjenju plombi ili kod male dece mlecnih zuba![]()

da da ...:LOL: rum čokoladica, pa Čokolino, ajd još samo i Bajadera...ma i još samo ovo...ma i to
:-D
Znam...al to je jace od mene.пушење је штетно:-x
Sta i sampon si pio.![]()

a jesi li kad jeo dorina čokolade?
meni su u rangu sa milkom
uostalom nije bit samo u slatkišima.
Znam...al to je jace od mene.
Eto moj porok:rolleyes:
Probao.Onako.Solidne ali ne ko Milka. Inace bilo pre par meseci negde na tv-u ili u novinama da je neki lik u toj cokoladi pronasao crva ili tako nesto.
Josip Kras i one cokoladice ,,Zivotinjsko carstvo,,
ja sam jednom dobila i nagredu i majmuna Valija![]()
pa nema. pre se lepo dobijale veverice i drvece i sve da se napravi od kartona a sada rece mi ortak koji ima klinca pa mu po nekada kupi cokolino nema nista od toga.

.....ništa džabe

ma te zivotinjsko carstvo bile zanimljive samo zbog slicica. Deblja ona slicica bila nego cokolada.
Znam...al to je jace od mene.
Eto moj porok:rolleyes:
Ha,mnogi su probali al`se nisam dala.![]()
donio bi ti ...ako bi išao šta u tvom pravcu...ali kod vas su jeftinije....tako da će biti suprotno...kao i zadnji put....kad sam bio u BG kupio ja ronhil u vas...kod nas cigarete 150dinara pa na više:-(:-(:-(
Teško je srpskoj robi doći do hrvatskog tržišta.
Iz razgovorima sa nekim privrednicima koji imaju dobre firme ovde u Srbiji i koji izvoze i u Makedoniju, Češku ili Švajcarsku pa i u šiptarski deo Kosova, saznao sam da je za srpsku robu hrvatsko tržište "zabranjeno"...
brojne kontrole koje mora roba proći ali i nezainteresovanost u startu zbog "ugrožavanja interesa hrvatskih proizvođača" otežavaju prolaz našoj i ne samo našoj robi...
Zašto sami dižemo frku zbog poziva na bojkot hrvatske robe kada oni to čine mnoooogo duže...
Jedina je razlika u tome što su oni jedinstveni i tihi a mi podeljeni i glasni...
Ja licno ne kupujem njihovo,ne zato sto ih mrzim nego sto izmedju nase i strane robe,ako je to moguce ,uvek biram nase!!!
, neko rok trajanja
, neko kvalitet, neko se pali na marke i slova
, neko brine o nacionalnom BDPu
se ne palim
Milka je postala najvece djubre ,Dorina je bolja od nje kao i Simka uostalom dok je Nestle ostala i dalje na vrhunskom nivou kao i Lindt ,

Teško je srpskoj robi doći do hrvatskog tržišta.
Iz razgovorima sa nekim privrednicima koji imaju dobre firme ovde u Srbiji i koji izvoze i u Makedoniju, Češku ili Švajcarsku pa i u šiptarski deo Kosova, saznao sam da je za srpsku robu hrvatsko tržište "zabranjeno"...
brojne kontrole koje mora roba proći ali i nezainteresovanost u startu zbog "ugrožavanja interesa hrvatskih proizvođača" otežavaju prolaz našoj i ne samo našoj robi...
Zašto sami dižemo frku zbog poziva na bojkot hrvatske robe kada oni to čine mnoooogo duže...
Jedina je razlika u tome što su oni jedinstveni i tihi a mi podeljeni i glasni...
Ja između cedevite i "multivite" ili "cevitane" biram cedevitu jer je neusporedivo kvalitetnija od ova 2 plagijata + što podupirem domaću privredu.

ne želim više da podupirem hercegovački ku-kluks-klan u vrhu Agramcitya 
ja odsad umesto Cedevite pijem samo Vindijine sokove...
ne želim više da podupirem hercegovački ku-kluks-klan u vrhu Agramcitya
+ a i svoju lokalnu privredu ću da podupirem (bar ću znat da pare neidu "chobankovichima" s kamenjara![]()