Bojkot srpske robe u Hrvatskoj traje godinama.

Teško je srpskoj robi doći do hrvatskog tržišta.

Iz razgovorima sa nekim privrednicima koji imaju dobre firme ovde u Srbiji i koji izvoze i u Makedoniju, Češku ili Švajcarsku pa i u šiptarski deo Kosova, saznao sam da je za srpsku robu hrvatsko tržište "zabranjeno"...

brojne kontrole koje mora roba proći ali i nezainteresovanost u startu zbog "ugrožavanja interesa hrvatskih proizvođača" otežavaju prolaz našoj i ne samo našoj robi...

Zašto sami dižemo frku zbog poziva na bojkot hrvatske robe kada oni to čine mnoooogo duže...

Jedina je razlika u tome što su oni jedinstveni i tihi a mi podeljeni i glasni...

mislim da njihova odbojnost postoji u ljudima i ne treba niko da im kaze da bojkotuju srpsku robu,to oni sami znaju!!
Kod nas postoji neka bolesna nostalgija za necim,pa neki ljudi balave kad vide neke njihove proizvode..
Ja licno ne kupujem njihovo,ne zato sto ih mrzim nego sto izmedju nase i strane robe,ako je to moguce ,uvek biram nase!!!

Ja licno ne kupujem njihovo,ne zato sto ih mrzim nego sto izmedju nase i strane robe,ako je to moguce ,uvek biram nase!!!

tvoje demokratsko pravo

neko gleda cenu:idea:, neko rok trajanja:ok:, neko kvalitet, neko se pali na marke i slova:roll:, a neko gleda poreklo robe :rtfm:, neko brine o nacionalnom BDPu:D:heart:

a neko sve pomalo (ja spadam u tu kategoriju)...ajd jedino na marke "GUCCI MUCCI":mrgreen: se ne palim
:)

Teško je srpskoj robi doći do hrvatskog tržišta.

Iz razgovorima sa nekim privrednicima koji imaju dobre firme ovde u Srbiji i koji izvoze i u Makedoniju, Češku ili Švajcarsku pa i u šiptarski deo Kosova, saznao sam da je za srpsku robu hrvatsko tržište "zabranjeno"...

brojne kontrole koje mora roba proći ali i nezainteresovanost u startu zbog "ugrožavanja interesa hrvatskih proizvođača" otežavaju prolaz našoj i ne samo našoj robi...

Zašto sami dižemo frku zbog poziva na bojkot hrvatske robe kada oni to čine mnoooogo duže...

Jedina je razlika u tome što su oni jedinstveni i tihi a mi podeljeni i glasni...

ajde čovječe šta laprdaš...
Da nije možda razlog što su vam proizvodi bitno manje kvalitete?

Ja između cedevite i "multivite" ili "cevitane" biram cedevitu jer je neusporedivo kvalitetnija od ova 2 plagijata + što podupirem domaću privredu.

Ovo o teškom proboju srpskih proizoda na hrvatsko tržište zbog političkih razloga je totalna luzerska spika. :rolleyes:

Ja između cedevite i "multivite" ili "cevitane" biram cedevitu jer je neusporedivo kvalitetnija od ova 2 plagijata + što podupirem domaću privredu.

ja odsad umesto Cedevite pijem samo Vindijine sokove...:)
:arrow:ne želim više da podupirem hercegovački ku-kluks-klan u vrhu Agramcitya
+ a i svoju lokalnu privredu ću da podupirem (bar ću znat da pare neidu "chobankovichima" s kamenjara :mrgreen:;)

ja odsad umesto Cedevite pijem samo Vindijine sokove...:)
:arrow:ne želim više da podupirem hercegovački ku-kluks-klan u vrhu Agramcitya
+ a i svoju lokalnu privredu ću da podupirem (bar ću znat da pare neidu "chobankovichima" s kamenjara :mrgreen:;)

pa dobro kyo...nije da nemaš pravo na izbor.
A koliko ja znam cedevita je u vlasništvu atlantic trade-a kojemu je na čelu židov Emil Tedeschi.

http://www.atlantic.hr/hr/o_nama/uprava/

Back