Bojkot srpske robe u Hrvatskoj traje godinama.

evo što oni kažu...e ko je sad u pravu...hm:confused::lol:

http://www.gavrilovic.hr/flash/index.htm
kao što se vidi na izvornoj staroj fotografiji piše nešto kao "hrvatska"

jel?:mrgreen:

Па видиш ли да пише да се обитељ настанила у Петрињи 1690. што не кажу одакле?
Па шта ту има чудно што пише "хрватска"?
Јел` требало да пише српска?
Колико би трајала?

evo što oni kažu...e ko je sad u pravu...hm:confused::lol:

http://www.gavrilovic.hr/flash/index.htm
kao što se vidi na izvornoj staroj fotografiji piše nešto kao "hrvatska"

jel?:mrgreen:

Ta fotografija ne dokazuje da vlasnici nisu Srbi.

Gavrilović od imena Gavrilo.
Gavrilo - pravoslavno-srpska verzija biblijskog imena jednog od arhanđela.
Kod katolika se taj arhanđel naziva Gabrijel.

Па видиш ли да пише да се обитељ настанила у Петрињи 1690. што не кажу одакле?
Па шта ту има чудно што пише "хрватска"?
Јел` требало да пише српска?
Колико би трајала?
ma ajte ljudi sve je to "naše":D
smorili ste me više....šta je srbsko, šta srpsko, a šta hrvatsko a šta hrbatsko:lol::rolleyes:
Ta fotografija ne dokazuje da vlasnici nisu Srbi.

Gavrilović od imena Gavrilo.
Gavrilo - pravoslavno-srpska verzija biblijskog imena jednog od arhanđela.
Kod katolika se taj arhanđel naziva Gabrijel.

sad ću poslati "protestnu notu" hrvatskoj "u" vladi da odmah menja naziv u Gabrijelović:mrgreen:

a koji si ti sm0r...Zeuse oslobodi me:roll::roll::roll:

Ja ne kupujem nista made in croatia.

Na pocetku kada se pojavila njihova roba ovde pa malo nostalgija iz detinjstva pa ajde da probam opet cokoladice Mond,Super,pa Kras cokolade ali sada toga ima koliko hoces i to mnogo boljih tako da ne pazarim to.Mada imaju one RUM table ili kako se vec zove .Imaju dve rum cokoladice u pakovanju zlatno-braon boje.To im nije lose.Mislim da Zvecevo to pravi.

Na pocetku kada se pojavila njihova roba ovde pa malo nostalgija iz detinjstva pa ajde da probam cokoladice Mond,Super,pa Kras cokolade ali sada toga ima koliko hoces i to mnogo boljih tako da ne pazarim to.Mada imaju one RUM table ili kako se vec zove .Imaju dve rum cokoladice u pakovanju zlatno-braon boje.To im nije lose.Mislim da Zvecevo to pravi.
:D:D:D:D

Auuuuuuu,slab si na slatko.:D:D

Na pocetku kada se pojavila njihova roba ovde pa malo nostalgija iz detinjstva pa ajde da probam opet cokoladice Mond,Super,pa Kras cokolade ali sada toga ima koliko hoces i to mnogo boljih tako da ne pazarim to.Mada imaju one RUM table ili kako se vec zove .Imaju dve rum cokoladice u pakovanju zlatno-braon boje.To im nije lose.Mislim da Zvecevo to pravi.

Ne kupujem ni ja ništa njihovo, sem jedne stvari. Sve kad bi preko celog pakovanja bajadera odštampali slovo "U", ne bih mogao da im odolim.

a zašto bih kupovao robu lošije kvalitete iz strane države kad imam bolju domaću :idea:

jedino ako je velika razlika u cijeni a mala u kvaliteti, samo to je rijedak slučaj:!:

plazma keks je ok, ostalo... :confused:

Pa bas vam je i to ostalo krs. Ali stvarno mislim da je danas sto se tih slatkisa i grickalica tice Srbija daleko ispred Hrvatske. Nekada je bilo obrnuto.
Jedino jos sto vam vredi jeste onaj Cokolino :) mada i tu ste se iskvarili posto nema vise u kutiji da dobijes one veverice od kartona da pravis.

e patriJoto pa kako to...znači ipak si pokleknuo:mrgreen::lol:

šalim se i meni je to dobro...baš paše posle alkoholne noći ujutro za buđenje kao stimulans:oops::ops::ops::wink:

a sećate li se ovih...braco i seka čokolade (danas doduše u drukčijem omotu):!::?::?::)

http://www.zvecevo.hr/hr/proizvodi-id01.php?q=mlijecne-cokolade

Pa bas vam je i to ostalo krs. Ali stvarno mislim da je danas sto se tih slatkisa i grickalica tice Srbija daleko ispred Hrvatske. Nekada je bilo obrnuto.
Jedino jos sto vam vredi jeste onaj Cokolino
da da ...:LOL: rum čokoladica, pa Čokolino, ajd još samo i Bajadera...ma i još samo ovo...ma i to:mrgreen:;)

:) mada i tu ste se iskvarili posto nema vise u kutiji da dobijes one veverice od kartona da pravis.
:rotf::rotf::rotf::worth::-D

Jedino jos sto vam vredi jeste onaj Cokolino :) mada i tu ste se iskvarili posto nema vise u kutiji da dobijes one veverice od kartona da pravis.

a jesi li kad jeo dorina čokolade?
meni su u rangu sa milkom:!:
uostalom nije bit samo u slatkišima.

puno srbijanske robe poklekne na kontroli kvalitete koja je posebno rigorozna što se tiče prehrambenih proizvoda.
a tu se provode EUropske kontrole pa sad: di je problem? nemamo pojma!*;)

* radovan III

Back