Bojkot RTV PINK-a ! ! !

Koji kanal ima najbolji TV program?

• RTS 1

• RTS 2

• Avala

• B92

• SOS

• FOX

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poziv za sve normalne ljude da kanal RTV Pink-a izbace iz memorisanih programa.Tako ce im pasti gledanost i uozbiljice se i popraviti svoj TV program.

Svako ko je prebacio PINK naleteo je ili na glupu sapunicu ili jos gluplji Talk Show ili ako je bas baksuz na Grand Show!!!

P.S. Jedina pohvala za TV PINK je serija LOST i Ljubav,navika i panika...Ali posle ovog bojkota urazumice se pa ce biti mnogo vise dobrih stvari a mnogo manje sapunica.

Ne gledam TV,ali ne verujem da ce iko da bojkotuje spanske serije i druge gluposti.
Ljude zabole za bojkot,vazno da imaju Velikog Brata i to im je ocigledno sasvim dovoljno.
Hleba i igara.

Mislim da najbolji program ima Studio B.Jedino pratim emisiju Agape svake druge nedelje.
B92 trenutno ima isti program kao Pink.

Lepo je sto to pokusavas da promenis,ali jednostavno nema sanse.
To je isto kao da pokusavas da ljudima otvoris oci i kazes im da ne kupuju kod Miskovica.
Al jbg.Svako gleda svoj posao,kako da prezivi,nije im bitno kod koga kupuju,vazno im je da opstanu,nahrane decu,jer nemaju izbora.

Vecina ljudi nema zivot,pa sede ispred Tv-a i zaglupljuju se.To je jedina satisfakcija koja im ostala.

kada sam videla anketu shvatila sam da nema nijedne televizije za koju bih mogla da kazem da mi je omiljena.
Mislim da nijedna Tv stanica nema toliko kvalitetan program.
Pink je najgdja televizija-bila i ostala. Baš je namenjena socijalnoj periferiji društva.
Slažem se sa Lukom. Meko mnogo mora da nema svoj život da bi ceo dan sedeo i gledao Tv, a pogotovu Pink...
Pored Be92, Pink je najzatupljujuca televizija...Nije vredna toga da se zamaram dok je iskljicujem!

Imamo iskusne kriticare u vezi serija vidim.Meni iskreno to spasnko-latino americko-argentinsko-meksicko il koje god je sve isto....na kilo se prodaje i sleperima salje za srbiju-evo vam ovce gledajte 5000 epizoda i primeticete da se u svakoj 100-toj nesto desi ... mozda .... :P

Najiskrenije NE RAZUMEM temu !

Šta sad ti hoćeš, da budeš PROSVETITELJ ?

Onaj ko gleda Pink, čita žutu štampu itd...radiće to i dalje.
90 % njih se na to navuklo gledajući svoje roditelje.

NIŠTA ti tu ne možeš pomoći, a iskreno, ja i poštujem svačiju volju, ako neko želi da se zabavlja sa ružnom , ili glupom devojkom to je NJEGOV izbor....ako neko želi da zgazi ***** na ulici, uradiće to...tako da je tvoj pokušaj po meni, evidentno neki kompleks. Svidja ti se sve to, a nećeš SEBI da priznaš.....

Kompleks ahahahha
Jel smo ti uvredili pink ?
Inace i ja sam za zabranu sunda i kica u nasoj zemlji !
Inace svaka akcija koja podstice na bar malo kulturniji nacin zivota je po meni uspesna akcija...ali opet ne ides ti tako duboko u temu.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back