Bojkot RTV PINK-a ! ! !

Koji kanal ima najbolji TV program?

• RTS 1

• RTS 2

• Avala

• B92

• SOS

• FOX

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ljudi da vas ja priuitam nesto...zasta je stvoren daljinski upravljac...
pa jbt ako vam sneta pink promenite kanal u pm....ima neko ko to voli...mislim to se ne odnosi na mene ja licno prezirem i sapunice i grand...ali ako imate kablovsku sigurno cete anci nesto sto vam prija....aman ljudi...al jbg to je ono svetu se ne moze ugoditi...

Slusaj sinko to sta cu ja da radim je moja stvar.I skroz je nebitno sta ti kazes.

Ako mislis da je potrebno neko posebno studiranje,proucavanje osobe da bi dosao do zakljucka koji sam ja u predhodnom postu izvukao,onda ne znam sta da ti kazem,s tobom nesto nije u redu :)

Pitao si za daljinski,i ja sam tebe za opciju edit.Da nabijas broj postova to je ocigledno.
Za ovo nije potrebno da te poznajem.Prosto i jednostavno.I ti nemas tu sta da se bunis.

U ostalom ako ti mozes da se frljas sa postovima kako stignes,mogu i ovi ljudi da iznesu svoj stav,ma sta da je u pitanju.
Niko te nije pitao za misljenje kao sto te ni sada u ovom postu nista nepitam.Ali ti ces morati nesto da lupis jer bitan je broj postova a ne njihov sadrzaj.

i ja sam izneo svoj stav cim sam to rekao u cemu je problem...
daj mi bar jedan dobar razlog da frljam na broj postova...to sto sam 2 poruke napisao za redom ne vidim neki razlog da mi govoris da nabijam br postova sto inace nije tacno odma da ti kazem...a ja znam tacno zasto sam to rekao...jer nas ne moze ni bog da sastavi...ni da nas sabere....i znam zasto sam to rekao za daljinski....i ja mrzim neke stvari kao pink ali jednostavno ignorisem...ima dosta programa i mogu naci nesto sto me zanima...ne podnosim ali takva je zemlja srbija i ja tu ne mogu nista...jednostavno zivim svoj zivot...i bole me bre uvo dal ce neko da bojkutuje...inace ne gledam tv mnogo...i to sto pogledam je il neki film....
ps: i kako si mogao da zakljucis da nabijam postove bzv na osnovu 2 posta...il si mi mozda gledao druge...???aj mi to objasni i necu da te smaram....kao sto si ti rekao svako ima pravo da iznese svoj stav...ja sam ga izneo...

Normalno. Svako gleda ono sto mu se gleda. Zamisli kad bi gledala ono sto ti se ne gleda...npr u skolici je popularna neka fensi serija i ti je gledas samo da bi na odmoru imala sa kim da priccas...jadno zar ne! Nastavi ti da gledas Pink ali pazi, nemoj preko 2 sata...ostavlja trajne posledice.

Normalno. Svako gleda ono sto mu se gleda. Zamisli kad bi gledala ono sto ti se ne gleda...npr u skolici je popularna neka fensi serija i ti je gledas samo da bi na odmoru imala sa kim da priccas...jadno zar ne! Nastavi ti da gledas Pink ali pazi, nemoj preko 2 sata...ostavlja trajne posledice.

ja tako nikad ne gledam seriju radi populacije.....................daj molim te zbog 2 sata pa sta ako film traje uze i sta treba da prekinem da gledam....................

ja tako nikad ne gledam seriju radi populacije.....................daj molim te zbog 2 sata pa sta ako film traje uze i sta treba da prekinem da gledam....................
To se ne odnosi na filmove (mada zavisi kako koje). Mislio sam na ove Grand show emisije i one Talk show programe i na sapunice i na...nemam pojma vise. Stvarno su odvratni. Mislim da ove navedene emisije ne gledas cak ni ti? Mislim, barem se ja tako nadam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back