EpOx_
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Moguce...Nisam pratio...Nije valjda sapunica?:sad:
Americka seija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce...Nisam pratio...Nije valjda sapunica?:sad:
Pink je stvarno najgora domaca televizija.
Jednom u godini puste neki dobar film.
Ali za ovoliko sapunica...bez komentara...
Ajde da puste jednu ili dve sapunice pa uredu,ali kad ih puste 300,e onda stvarno preteraju.
U potpunosti se slazem...Lepo je to videti kad i zensko mrzi sapunice:-D

@Masin fan
Jesi li ti pao/la s Marsa????Ili jeo/la bunike???
Stvarno neznam sta da ti kazem...s tobom nesto nije u redu...
kao prvo ja sam zensko drago mi je...........sa mnom je sve u redu samo ne vidim u cemu je tu problem sto volim da gledam pink.................
Budi konkretna da bi znali da ti uspostavimo dijagnozu. Reci nam sta volis da gledas?
Normalno. Svako gleda ono sto mu se gleda. Zamisli kad bi gledala ono sto ti se ne gleda...npr u skolici je popularna neka fensi serija i ti je gledas samo da bi na odmoru imala sa kim da priccas...jadno zar ne! Nastavi ti da gledas Pink ali pazi, nemoj preko 2 sata...ostavlja trajne posledice.
To se ne odnosi na filmove (mada zavisi kako koje). Mislio sam na ove Grand show emisije i one Talk show programe i na sapunice i na...nemam pojma vise. Stvarno su odvratni. Mislim da ove navedene emisije ne gledas cak ni ti? Mislim, barem se ja tako nadam.ja tako nikad ne gledam seriju radi populacije.....................daj molim te zbog 2 sata pa sta ako film traje uze i sta treba da prekinem da gledam....................
To se ne odnosi na filmove (mada zavisi kako koje). Mislio sam na ove Grand show emisije i one Talk show programe i na sapunice i na...nemam pojma vise. Stvarno su odvratni. Mislim da ove navedene emisije ne gledas cak ni ti? Mislim, barem se ja tako nadam.
ne gledam gledam samo filmove i kada su zveze granda i utakmica neka................
E da.
Od sapunica jedino gledam REBELDE.To i nije tipicna sapunica,nego tinejdzerska.
Jednom cak i pokusam da pogledam koju epizodu klasicnih sapunjara,ali odma' prebacim kanal,jer je dosadno...
Pa zasto gledas zvezde granda pobogu...koliko dugo to srranje traje?