Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
Rebelde je jos gora od tipicnih spanskih serija jer glumci ne samo da prvi put vec i neznaju da glume.
e tu vec nisi u pravu mnogi glumci imaju dugacku filmografiju.....................najvise any i dul
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rebelde je jos gora od tipicnih spanskih serija jer glumci ne samo da prvi put vec i neznaju da glume.
Poziv za sve normalne ljude da kanal RTV Pink-a izbace iz memorisanih programa.Tako ce im pasti gledanost i uozbiljice se i popraviti svoj TV program.
Svako ko je prebacio PINK naleteo je ili na glupu sapunicu ili jos gluplji Talk Show ili ako je bas baksuz na Grand Show!!!
P.S. Jedina pohvala za TV PINK je serija LOST i Ljubav,navika i panika...Ali posle ovog bojkota urazumice se pa ce biti mnogo vise dobrih stvari a mnogo manje sapunica.
uzori ... ne znam sta vise da kazem, sta god da kazem premalo je....prema ovome danas dr.iggy je bio ukus

Ne gledam TV,ali ne verujem da ce iko da bojkotuje spanske serije i druge gluposti.
Ljude zabole za bojkot,vazno da imaju Velikog Brata i to im je ocigledno sasvim dovoljno.
Hleba i igara.
Tu Dulce sam ne znam ni ja gde vidjala ranije, ali ostale ne.
ne gledam gledam samo filmove i kada su zveze granda i utakmica neka................
Ne gledam TV,ali ne verujem da ce iko da bojkotuje spanske serije i druge gluposti.
Ljude zabole za bojkot,vazno da imaju Velikog Brata i to im je ocigledno sasvim dovoljno.
Hleba i igara.

zasto vam toliko smeta pink, ako vam smetaju sapunice nemojte ih gledati
Upravo tako
jeste,ali ovde ko gleda pink kolko vidim smatraju ga retardom,a meni su pink i b92 najbolji tv kanali..................
Garant pratis Velikog brata i Grand show? 8-)
Kako moze da ti pink bude najbolji kanal s 10 sapunica dnevno ???
Gde je tu kvalitet majke ti ?
ne gledam formulu 1 i filmove
e ako se meni svida ne mora i tebi svako ima svoj ukus