A šta idioti iz opozicije znaju šta su teorije...ne kažem da ne treba bojkotovati samo kažem da to nikakvu štetu vlasti ne može da nanese čak ni teoretski

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta idioti iz opozicije znaju šta su teorije...ne kažem da ne treba bojkotovati samo kažem da to nikakvu štetu vlasti ne može da nanese čak ni teoretski

Nije ti to optimizam već bebinje razmišljanje. Kolega zna dosta bebinje da razmišlja.ne delim tvoj optimizam ali ok
Pazi, mnogi su mislili da se SNS smučio biračkom telu još 2014 i 2016 pa su dobili mnogo više glasova a vrhunac dostigli 2017.
Iako 2017 nisam glasao za Vučića, računaj da sada hoću.Godina 2017. nije bila vrhunac. To je bio slabiji izborni rezultat u odnosu na 2016. godinu.
Iako 2017 nisam glasao za Vučića, računaj da sada hoću.
Biće to maksimalno od maksimalnog.
Vi se više ne znate koji više lupate.Pretpostavljam da je to zbog godina tj. ulaska u punoletnost?
Vi se više ne znate koji više lupate.

Ja smatram da je pokrao izbore u korist i uz pomoć opozicije. Jel to neko teško zlo? Pa nije. Al opozicoja jednostavno i zaslužuje propast.Pa ja pitam...možeš reći ne slobodno.
Da li to znači da Vučić više nije za tebe Musliju i da ne smatraš da krade izbore?![]()
Ja smatram da je pokrao izbore u korist i uz pomoć opozicije. Jel to neko teško zlo? Pa nije. Al opozicoja jednostavno i zaslužuje propast.
I uopšte se ne plašim nekog vakuma što se toga tiče.
A što da ne glasam kad već mogu.A ne smatraš ga više Musliju?
I ako opozicija nikakve teorije nema da dođe na vlast...šta je, tačno, poriv da glasaš?
A što da ne glasam kad već mogu.
A da mi je da vidim nekog ko normalno priča pa da ga ovi izvrću ruglunacija je kompletno otisla u q... gebels radi svoj posao... imate ljude koji rade po nazi ps-u, sve radnje znaju kao najgori... ako hocete da ih skinete samo ih izvrcite ruglu i smejte im se, pravite ih budalama na svakom koraku...jedino to ih nervira...sve ostalo, argumenti, dokumenti, dokazi, afere, to je q...

To si u pravu. Najbolje za okupatora. Zato ga i drze.A Vučić je trenutno nešto najbolje što se nudi. Mislim, daleko je to od dobrog, al sigurno neću da glasam za te tvoje zamlate iz DSS ili ove ostale idiote.