Bojkot (opšta tema)

Koje je vaše mišljenje o ideji bojkota izbora? Da li će se ostvariti? Hoće li biti uspešan?

• Ukupno glasova
    84
Ja nikad ne idem na izbore , jer me politika ne zanima, ali mislim da bi bojkot bio uspesan vec ispod 49 % opste izlaznosti.
......................................................................................................................................................................................
A voleo bih bojkot samo da vidim neke moje iz firmi sto kukaju na A. a sve zavrsavaju za sebe i siru familju , i podobro sumnjam da su u njegovoj stranci jer oni tad moraju se prikazati narodu gde su.

I?
to se priča od 1991...i šta smo time dobili?
...
Samo totalini debil može prepustiti svoj život ovima, a to ćeš uraditi bojkotom.

I?
I onda lepo opozicija izadje sa svojim rezulatatima, i tako je pao SPS+Slobodan Milošević

Излазак на изборе је бесмислен ЈЕР НЕМА ЗА КОГА ДА СЕ ГЛАСА.........

Pa ja zbog toma i džerija ti i pričam, niko tamo ne sedi i bojktotuje, VEĆ SE BORI ZA SEBE!
nebitna je borba za fotelju... da svi glasaju za opoziciju ovi ce izaci i reci pobedili smo sa 98 posto glasova...afere sa oruzjem drogom ubistvima kradjom na svim nivoima...gledaju celu srbiju u lice i kazu vi ste budale to umisljate :lol:

da ponovim, samo kompletan idiot ili napredni placenik, izlazi na izbore da bi dobio mrvicu kolaca i podrzao preko potrebnu formu.

nebitna je borba za fotelju... da svi glasaju za opoziciju ovi ce izaci i reci pobedili smo sa 98 posto glasova...afere sa oruzjem drogom ubistvima kradjom na svim nivoima...gledaju celu srbiju u lice i kazu vi ste budale to umisljate :lol:

da ponovim, samo kompletan idiot ili napredni placenik, izlazi na izbore da bi dobio mrvicu kolaca i podrzao preko potrebnu formu.

A šta dobiješ NEIZLASKOM, osim štoSNS dobija još 4 godine?

...afere sa oruzjem drogom ubistvima kradjom na svim nivoima...gledaju celu srbiju u lice i kazu vi ste budale to umisljate :lol:
giphy.gif

Ako je tako, što onda kenjate uopšte ovde po ovom forumu?
"Politika me ne zanima" a visi na forumu POLITIKA! ahahaha!
kenjamo da bi nervirali majmune, jer hocemo da popizde i crknu od besa sto nikada nece moci da ucutkaju sve i svakim danom sve vise ce da ih izjedaju rakovi i najteze bolesti od kojih ce da pocrkaju onako lagano u bolovima......ali ti si dovoljno glup da to shvatis

Ja nikad ne idem na izbore , jer me politika ne zanima, ali mislim da bi bojkot bio uspesan vec ispod 49 % opste izlaznosti.

bojkotom se mogu sabotirati izbori samo ako postoji zakonom odredjena izlaznost koja se mora ispuniti da bi rezultati bili zakonski važeći (to je ukinuto za vreme dosa koliko se sećam) , bez toga bojkot je neki čisto moralni vid protesta. ne kažem da ne treba bojkotovati samo kažem da to nikakvu štetu vlasti ne može da nanese čak ni teoretski

bojkotom se mogu sabotirati izbori samo ako postoji zakonom odredjena izlaznost koja se mora ispuniti da bi rezultati bili zakonski važeći (to je ukinuto za vreme dosa koliko se sećam) , bez toga bojkot je neki čisto moralni vid protesta. ne kažem da ne treba bojkotovati samo kažem da to nikakvu štetu vlasti ne može da nanese čak ni teoretski
Videces.

Mislim da bojkot može stvoriti razdor izmedju SNS i SPS što svakako ide na ruku opoziciji. Nakon bojkota biće nemoguće da se formira vlada sa SPS i moraće SNS sam vladu da pravi sa onim svojim satelitima dok će SPS itekako smetati što moraju biti opozicija jer to je naviklo da liže med.

siptari daju fotke dvojice koje su dobile od rusa uli amera nebitno vezano za ubistvo ivanovica...vidis dve fizionomije koje su ti ko dan jasne a on vec zna imena i da su studenti od 38 god i da su vec bili na poligrafu... onaj ko veruje da ce svi glasati za isusa hrista da nam sleti vucic bi i njega prevezo ko majmuna i reko isuse brate, pokuso si al ne vredi...moji odbori te nadglasase... idi gore pa im javi da smo najaci....

Излазак на изборе је бесмислен ЈЕР НЕМА ЗА КОГА ДА СЕ ГЛАСА.........
Врло сам близу твог мишљења.
Све док се овде у Србији странке, покрети, ГГ, шта год- не профилишу идеолошки, јасно и без калкулација- избори су бесмислица, у којој је свако намештање резултата не само могуће, већ и природан след ствари; корупцијска "Мека"...
Овако, све странке кокетирају и са левим и са десним идејама, нико нема обавезу према свом бирачком телу, све комбинације су могуће и изведиве, само ако се договоре око "лове"....
Овде није проблем у идеолошким неслагањима, него управо супротно!
Овде "комунисти" праве дилове са "монархистима", лажни левичари са лажним десничарима, насилници са пацифистима, и ту не постоји ни један принцип политичког деловања, осим оног- уђи у власт, по сваку цену; бирачи ће и онако заборавити сва обећања која смо давали, само да би могли да се похвале- "моји" су у власти.:think:
Сваки бирач, који не кажњава "издају" предизборних обећања, која није убележио као обавезу -ни не заслужује да се некаква обавеза поштује; професионални политичари овде то знају, и зато се тако и понашају.
Укратко- заболе их доопе шта бирачи од њих очекују; тоје "пигра маса" која служи њиховим потребама, и "вољи за моћи"...

Back