Da stvarno jel može highlights?Pokušao sam ali ne mogu da gledam bizona.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da stvarno jel može highlights?Pokušao sam ali ne mogu da gledam bizona.

Консензус супростављених властима јесте постигнут.(...) Ali posto se ne moze doziveti takav konsenzus medj suprostavljenim vlastima, a mozda je to i prirodno, onda nisam za to...

Aj da pogadjamo naziv stranke i ideologiju ?Neće ga Borko prevariti ovaj put, on hoće svoj deo!

“, napisala je Tanja Fajon na Tviteru. Iz redova vladajuće strukture i SNS ona je nazvana Soroševim stipendistom, te nebitnim likom i pregovaračem kojeg je izlobirao Dragan Đilas.Jovo ne gotivi Đilasa. On smatra da je Đido neoliberalni lopov i onaj koji je mnogo kompromitovan. A i Boško ga nervira jer je mnogo nervozan. Serž mu ne smeta i tu se već javila romansa.Aj da pogadjamo naziv stranke i ideologiju ?
Hoce li se pridruziti SZS ?
Nove ličnosti na političkoj sceni koje imaju negativan odnos prema Brozu.Očigledno je i to da ovo vreme zahteva nove ličnosti na političkoj sceni – kaže Sonja Biserko za naš list.
Recimo ali ne mora da znaci.Nove ličnosti na političkoj sceni koje imaju negativan odnos prema Brozu.
Jovo je njegov to je sad jasno,a Djilas je još nepokolebljiv.U suštini ništa se novo nije desilo,pajac Jovo nema neki uticaj može da osnuje još jednu kombi stranku,SZS je jedina opozicija!E sada mi se zgadio i Jovo a i Djilas ...![]()
Kako te nove ličnosti da dopru do širih masa ako im aca šiptar blokira sve medije?Ajd genije,gukni.Nove ličnosti na političkoj sceni koje imaju negativan odnos prema Brozu.
Nije jasno ... nije moguce da sve kontrolise Vucic , kapiram za Sapica i Cedu ali Jovu ne verujem da moze jedan Vucic da regrutuje , izvini molim te.Jovo je njegov to je sad jasno,a Djilas je još nepokolebljiv.U suštini ništa se novo nije desilo,pajac Jovo nema neki uticaj može da osnuje još jednu kombi stranku,SZS je jedina opozicija!
Genije, zašto meni postavljaš to pitanje? Gukni.Kako te nove ličnosti da dopru do širih masa ako im aca šiptar blokira sve medije?Ajd genije,gukni.
Zato sto si vise puta postavljao Vucicev klip na kom kaze: Tisina Tamo ...Genije, zašto meni postavljaš to pitanje? Gukni.

Pa ti si rekao da moraju doći novi.A i ti zagovaraš iluziju o nekim novim ličnostima i tako ideš na ruku režimu,kojeg podržavaš.Ajde sad ne izvlači se kako da novi dopru do naroda?Dimnim signalima?Genije, zašto meni postavljaš to pitanje? Gukni.
Commiegel, Evropski parlament je usvojio rezoluciju koja osuđuje sve bivše komunističke režime https://www.europarl.europa.eu/side.../EP//TEXT+TA+P6-TA-2009-0213+0+DOC+XML+V0//ENBegel moras da shvatis reci Sinise Kovacevica , suvise si ostrascen antikomunizmom dok je na vlasti neko i gori ...
The Metla show
Ispravka,vučićevi i Slavenovi DSS ovce..meeee...Slavenovi DSS ovci.