Bojkot (opšta tema)

Koje je vaše mišljenje o ideji bojkota izbora? Da li će se ostvariti? Hoće li biti uspešan?

• Ukupno glasova
    84
Ne znam sta baljezgas,ali ocigledno si me sa nekim pomesao....ja imam ovaj jedini nick i clan sam na krstarici sa tim nickom viteskim jos od 2004 godine,sto mozes videti kada kliknes na nick...

A Djilas ima botove itekako......i sada kad je u kao opoziciji.....a kada bi se nekako uspentrao na vlast,imao bi ih isto kao sto danas ima SNS.......Djilas i Jeremija su tipicni likovi koji samo hoce da dodju na vlast da bi radilo sve ono sto rade ovi koji su ih smenili.......pa to je stara skola naucena jos 2000 godine....kad je smenjen Sloba i njegovi lakeji,dosli su DOS lakeji samo da preuzmu mesta i razradjen biznis....
Da oni hoću da rade sve ono što rade i ovi, ne bi bio problem. Havaj oni zagovaraju još veću propast!

Да су лопови, твој "зема" из Чипуљића код Бугојна би их већ одавно ухапсио, јер хапси и невине и без доказа, чак и оне људе који указују на криминал. Чак је и dr Vjekoslav као лажни опозиционар морао да констатује да се узбуњивач из "Крушика" није могао да обрати полицији да га (цитирам) "не поједе мрак".
Промашај као и обично.
Твој максимум је брендирање АВ и опозиције му, за дневницу у износу колутића саламе у две кришке леба.
Па ја то зато што Додиг гласа на изборима у Београду.
Да видиш то му Устав С. дозвољава. Тако да можеш наставити да кмечиш.
Да си бар покушао да се информишеш примјетио би да више грађана Србије живи и гласа у БиХ него ли обрнуто.

Његов лични проблем је што за живота није имао храбрости да добије статус шехида. Једноставно.
-----------------------------
Прије су мало више етикетирали људе као "дошле" или "дођоши"
Не кажемо ми у Србији "дођоши". Тако вам тепају Војвођани.

Ми имамо "лепше" изразе за вас.

Дуленце, ти знаш да Ђилас нема ботове. Ако мислиш на "интернет тимове" попут ваших, то не постоји.
Али има нас који ћемо да агитујемо за опозицију из задовољства, а бес Босанаца биће за нас једина награда...

ПС Шта ти фали оном твом оригиналном nick_у, *дулесрбенда*? Видим већ дуже време пробаш разне, сад си "витез", а на другој теми tuc muc.
Ma jok nema. Gdje bi on to. A inače taj isti Vučić je rođen u Beogradu i cijeli život je u Srbiji.

Ma jok nema. Gdje bi on to. A inače taj isti Vučić je rođen u Beogradu i cijeli život je u Srbiji.
Блокови на Новом Београду где је одрастао Мали Алек изграђени су наравно на пречанској територији која припада Републици Србији, јер је то легитимни ратни плен Краљевине Србије уз Великог рата, али то није Србија у смислу онога што са правом називамо органском Србијом. Мали Алек је ту Србију први пут видео кад је са dr Vjekoslavom ишао на митинг у Ваљево.

opozicija ce reci da je uspela u svakom slucaju i sta imaju od toga
Имамо то што ћемо бојкотом и потоњом општом побуном да доведемо Господина Обрадовића и друга Ђиду на власт. А ако не ваљају, мењаћемо их и све тако док не дођемо до правих.

Јако добро излагање Јове Бакића и добре сугестије опозицији како да дјелује.
Да ли ће ко то "регистровати", није до Јове. Опозиција, била она права или "лажна", умјесто јадиковања, урликања, агресивности мора порадити да "заради" глас бирача.
Могу прозивати (са правом) јавни сервис, информативни програм, ваки, наки, али такав је, имају још бруку медија гдје могу да се наметну, на крају имају интернет, то што их лоше користе, није кривица никог другог.
Ако сматрају да је бојкот рјешење, добро, доћи ће слиједећи избори, па они слиједећи, лако је паламудити, прозивати, урлати, ваља порадити и зарадити тај глас, повјерење бирача.

Poslednja izmena:
Јако добро излагање Јове Бакић и добре сугестије опозицији како да дјелује.
Да ли ће ко то "регистровати", није до Јове. Опозиција, била она права или "лажна", умјесто јадиковања, урликања, агресивности мора порадити да "заради" глас бирача.
Могу прозивати (са правом) јавни сервис, информативни програм, ваки, наки, али такав је, имају још бруку медија гдје могу да се наметну, на крају имају интернет, то што их лоше користе, није кривица никог другог.
Ако сматрају да је бојкот рјешење, добро, доћи ће слиједећи избори, па они слиједећи, лако је паламудити, прозивати, урлати, ваља порадити и зарадити тај глас, повјерење бирача.
Pa lepo mu je dao savet , e sada pošto je Boško takav kakav je, teško da će tu biti promena...

Блокови на Новом Београду где је одрастао Мали Алек изграђени су наравно на пречанској територији која припада Републици Србији, јер је то легитимни ратни плен Краљевине Србије уз Великог рата, али то није Србија у смислу онога што са правом називамо органском Србијом. Мали Алек је ту Србију први пут видео кад је са dr Vjekoslavom ишао на митинг у Ваљево.
Blago se tvom mozgu sa takvim podjelama i razmišljanjima.

Јако добро излагање Јове Бакића и добре сугестије опозицији како да дјелује.
Могло се претпоставити после скандолозне осуде студената од стране Неустрашивог Друга Јова за време њихове блокаде Ректората, да ће се докази да је у питању шпијун *******ог низати као на покретној траци. Ево још једног таквог, веома чврстог доказа. Чим су се сада и Додигови ботови на Крсти дали у одбрану Неустрашивог Друга Јова, то непогрешиво значи да је он већ тотално пуко`. А већ сам рекао да је после емисије са Господином Обрадовићем скроз проваљен у оном делу народа који је на улици.

Имамо то што ћемо бојкотом и потоњом општом побуном да доведемо Господина Обрадовића и друга Ђиду на власт. А ако не ваљају, мењаћемо их и све тако док не дођемо до правих.
19b149f90403.gif

шта ли те баци Бошкецу у загрљај, онај чланак из информера "писмо за Путина" ? Признај? :lol:

Pa Đido je koliko je meni poznato već menjan. Sad što je on kupio Boška treba ga ponovo ¿¡

Back