Bojkot (opšta tema)

1 dan je ok, ali se to mora nadoknaditi drugi dan.
Za gorivo ni ja nisam čula, točim 2 puta mesečno to mogu uvek u neki dan kad nije bojkot, ako bude. Ali generalno, neki duži bojkot ne.

Svakako sutra se pridružujem i ništa neću kupovati.

I sad kad treba napraviti novi bojkot, stvarno je teško postaviti se na pravi način. Ako se svi dogovore da će da bojkotuju, a ova dvojica opet odluče da "moraju da se bore", onda će opet sve biti upropašćeno.
izdajnike cemo zavesti kao vuciceve pione - bojkotuje sva opozicija, osim one koju je aljek potkupio

bojkotujemo aljekove lopovske izbore, i prevarne, a ko koje radnje bojkotuje je glupost, to nas ne zanima, moraju da se kupuju potrepstine, ne mora da se saucestvuje u aljekovoj lopovskoj izbornoj saradi

Možda grešim, ali neki moj dojam je da većina njih koji protestvuju ni sami nisu sigurni zarad čega protestvuju.
Kao da je jača emocija od razuma, mada kontam da će i to da se iskristališe u nekom momentu
informisi se bolje umesto sto nagadjas, znaju se studentski zahtevi, vlast vas laze, i vi se primate,a mozda samo botujete za sns? batinase u zatvore, botovima flaster na usta!:per:

Možda grešim, ali neki moj dojam je da većina njih koji protestvuju ni sami nisu sigurni zarad čega protestvuju.
Kao da je jača emocija od razuma, mada kontam da će i to da se iskristališe u nekom momentu
Koliko znaš te grupe ?
Ti imaš dojam, ja imam neposredan uvid. Dakle, moje stidente znam i idem na plenume. Čisti su i željni pravde i kvalitetnog društva. I ne žele da ih neko vuče za nos, drčni su. Sve pohvale.
Na svim stud protestima je bila samo pozitivna energija. Ne sumnjam u namere

Ne sviđa mi se kad ljudi pišu o dojmu ako nisu deo nečega, deluje onako kao da žele sve da postave relativno. Nije relativno!

Koliko znaš te grupe ?
Znam nešto delimično preko poznanika koji mi studiraju u BG-u, kao i par ljudi iz KG-a.
Preko njih se informiše o dešavanjima i sl.
Ti imaš dojam, ja imam neposredan uvid. Dakle, moje stidente znam i idem na plenume. Čisti su i željni pravde i kvalitetnog društva. I ne žele da ih neko vuče za nos, drčni su. Sve pohvale.
Na svim stud protestima je bila samo pozitivna energija. Ne sumnjam u namere
I moj dojam je da su im namere ok, kontam i da je ok što žele pravdu i kvalitetno društvo.

Ono što je meni padalo na pamet da bi moglo da se bojkotuje jeste kupovina robe sa visokim akcizama - benzin, duvan i sl.
Takođe i bojkot ugostiteljskih/itd ustanova koje su u bliskoj vezi sa vlašću
Bojkot je sutra koliko znam Srbija, BiH, Crna Gora.U Hrvatskoj je imala odličan odziv.Jedan dan bojkot prodavnica da se pokaže negodovanje na nenormalno povećanje cijena.Slovenija samo odredjeni lanci.

Back