Kizanovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.744
Ja zaista nisam siguran da ti u opste i razmislis pre nego sto napises nesto.Ne slažem se sa tvojom konstantacijom, samo ne razmišljam kao ti - što je skroz ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja zaista nisam siguran da ti u opste i razmislis pre nego sto napises nesto.Ne slažem se sa tvojom konstantacijom, samo ne razmišljam kao ti - što je skroz ok
Jesi za SNS, za neku opozicionu stranku ili si samo za trol za tastaturom?Taman posla. Bojkotuj i autobuse.
Rekao bih da razmišljam ok, daj neko tvoj objašnjenje šta ne valja sa mojom logikom pa da o tome prodiskutujemo.Ja zaista nisam siguran da ti u opste i razmislis pre nego sto napises nesto.
Koji crni sns, ekipa glupaka i poltrona. Isto tako i takozvana opozicija. Da li mozes da objasnis ko su trolovi a ko botovi?Jesi za SNS, za neku opozicionu stranku ili si samo za trol za tastaturom?
Čisto da rešimo da ovo sada i ovde i da ne spamuješ temu nepotrebnim komenarima.
Ja cu da se maskiram kada kupujem pljuge sutraZa ove koji ispale trebale bi se neke sankcije uvesti, pogotovu ako to urade na način da druge ljude odvuku od bojkota.
Trol - samo vrti nešto treće nevezano za teme ili dosađuje/napada na temama kako bi se one ugasileKoji crni sns, ekipa glupaka i poltrona. Isto tako i takozvana opozicija. Da li mozes da objasnis ko su trolovi a ko botovi?
Šta ti tačno ne štima kod ove moje teme/ideja koje sam izneo?Ali razmisljanje desetogodisnjaka. Bojkot radi bojkota.
A sto moras u supermarketu da kupujes pljuge, zar njih nema na trafici?Ja cu da se maskiram kada kupujem pljuge sutraima da se ponasam kao pre od dilera devize kada se uzimaju.ne mogu ja bez cigarete imajte milosti
I jedni i drugi su isti.Trol - samo vrti nešto treće nevezano za teme ili dosađuje/napada na temama kako bi se one ugasile
Bot - sabotira/napada na temama i štiti/veliča onoga koga podržava
Pa u trafici i kupujemA sto moras u supermarketu da kupujes pljuge, zar njih nema na trafici?
Pozivas na totalni bojkot. Nekome je gorivo potrebno da bi prehranio porodicu. Kako to da nisi predlozio kolektivan strajk gladju. To je i te kakav bojkot.Šta ti tačno ne štima kod ove moje teme/ideja koje sam izneo?
Da li se ti slažeš sa kriminalom, neodgovornošću vlasti, neznanjem, zamazivanjem očiju, lažima? I kako bi ti bojkotovao? Pitanje za tebe.Autorska tema
Bojkot je čin odbijanja saradnje s nekom osobom, organizacijom, državom ili proizvodom kao vid protesta ili pritiska. Može biti ekonomski, politički ili društveni i obično ima cilj da izazove promene u ponašanju bojkotovane strane.
Trenutno postaju aktuelni bojkoti nekih trgovinskih lanaca, nekih restorana i sl.
Da smatrate li su svi aktuelni bojkoti smisleni, ako da, šta vidite kao cilj takvih bojkota - koja promena bi morala da se desi?
Ako ne - da li mislite da neke druge stvari treba bojkotovati u ovom momentu i kakvu promenu bi ti bojkoti trebali da donesu?
Hvala Bogu da cu da bojkotujem, digli cene opet nenormalno sto se tice goriva i ne staju.Pa u trafici i kupujempovela se polemika o bojkotu akcizne robe.goriva i cigara
![]()
Kako cu da bojkotujem gorivo?ja moram da uvek imam u autu corbu i to vecinom idem prevozom zbog parkinga.Hvala Bogu da cu da bojkotujem, digli cene opet nenormalno sto se tice goriva i ne staju.
Pročitaj pažljivo šta sam napisao, 3-4 puta ako je to potrebno. Nisam pozivao na bojkot već diskutijem o temi šta bi se moglo bojkotovati, ako ti to nije jasno pitaj neke od forumaša da ti pojasne:Pozivas na totalni bojkot. Nekome je gorivo potrebno da bi prehranio porodicu. Kako da nisi predlozio kolektivan strajk gladju. To je i te kakav bojkot.
Nema govora o totalom bojkotu, jer to verovatno i ne bi imalo nekog smilsa jer ne bi moglo da se održi duže.Ono što je meni padalo na pamet da bi moglo da se bojkotuje jeste kupovina robe sa visokim akcizama - benzin, duvan i sl.
Takođe i bojkot ugostiteljskih/itd ustanova koje su u bliskoj vezi sa vlašću
Ovo je tvoj komentar.......Pročitaj pažljivo šta sam napisao, 3-4 puta ako je to potrebno. Nisam pozivao na bojkot već diskutijem o temi šta bi se moglo bojkotovati, ako ti to nije jasno pitaj neke od forumaša da ti pojasne:
Nema govora o totalom bojkotu, jer to verovatno i ne bi imalo nekog smilsa jer ne bi moglo da se održi duže.
Ono što vidim kao dobru mogućnost koji građani mogu da bojkotuju jeste akcizna roba jer imamo neke od najvećih akciza na Balkanu/možda i EU.
Ekonomski, politicki ili drustveni???????? Bojkot je bojkot bez obzira na razlog bojkota. Skup ti je benzin, neces da vozis. Sta radis kada je skupa hrana?Ovo je tvoj komentar.......
Bojkot je čin odbijanja saradnje s nekom osobom, organizacijom, državom ili proizvodom kao vid protesta ili pritiska. Može biti ekonomski, politički ili društveni i obično ima cilj da izazove promene u ponašanju bojkotovane strane.
Trenutno postaju aktuelni bojkoti nekih trgovinskih lanaca, nekih restorana i sl.
Ne slažem se sa navedenim stvarima, šta više prilično sam protiv navedenog i to ne mislim samo na aktuelnu vlast, nego i na sve one koje su bile pre njih i koje su radile na tome da ovde standard življenja postanje sranje.Da li se ti slažeš sa kriminalom, neodgovornošću vlasti, neznanjem, zamazivanjem očiju, lažima? I kako bi ti bojkotovao? Pitanje za tebe.
Bojkotujemo koliko mozemo i sta mozemo i to je nesto u skladu s mogucnostima, neko gorivo, neko cigare neko ovo neko ono.Kako cu da bojkotujem gorivo?ja moram da uvek imam u autu corbu i to vecinom idem prevozom zbog parkinga.
A zasto ne bojkotujete sve? To je pravi bojkot a ne samo po potrebi.Bojkotujemo koliko mozemo i sta mozemo i to je nesto u skladu s mogucnostima, neko gorivo, neko cigare neko ovo neko ono.
Cigare i gorivo se vode kao akcizna roba, na svaki litar/paklicu država uzima neki fiksan dinar.Ja koliko sam cuo bojkotuju se supermarketi neki zbog monopolistickog poloxaja i dizanja cena po uigranom dogovoru.kupuju na veliko i imaju ogromne rabate.
Eto ovo za gorivo i cigare ja sada prvi put cujem.
Mada i cigare juce opet skocila cena![]()