27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
peceni patlidzan u cevapdzinici u starom baru je hrana za mitska bica!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam za to odavno.I hrvatske proizvode isto bojkotirati.
I srpske proizvode kojiam su vlasnici firme iz RH
Bar pola stanovništva Srbije koji nisu nikakvi direktori i slično vuče korene iz Crne Gore.
Jesi li Crnogorci koji žive po Srbiji isto crnogorski proizvod?
Pa...
kacamak da ne spominjem , kuvanu ovcetinu!
peceni krompir na pola u rerni
Биће довољно не утицати на последице короне.Nema mnogo crnogorskih proizvoda koji su uspesni na trzistu, cak i u samoj Crnoj Gori, ali par njih koji postoje u Srbiji moramo poceti bojkotovati.
Niksicko pivo, vina 13. jul, kao i sireve i suhomesnate proizvode。Takodje bojkotovati njihovo primorje, sirotinja nek ide u Grcku a bogati na Tajland.
Proizvoda nemaju. Niksicko samo budala pije. Na more njihovo nisam isao 30 godina.Nema mnogo crnogorskih proizvoda koji su uspesni na trzistu, cak i u samoj Crnoj Gori, ali par njih koji postoje u Srbiji moramo poceti bojkotovati.
Niksicko pivo, vina 13. jul, kao i sireve i suhomesnate proizvode。Takodje bojkotovati njihovo primorje, sirotinja nek ide u Grcku a bogati na Tajland.
Tako je svaka kao u Njegosa. Mi smo ekonomska sila za region.Njihov najbolji proizvod je srpska glupost u vezi crnogorskog mora.
Crnogorski turizam je na više nego jadnom nivou.Stranaca ni nemaju sem nešto Rusa.Treba im bojkotovati more i potpuno slomiti.Kada se opamete i sruše Mila,promene politički kurs,onda možda možemo da razgovaramo.
Koji je procenat đetića a koji keksa?Mljeveni đetić kopija plazne ali sa malo mlevenog dečijeg mesa.![]()
A koju to robu imaju Crnogorci da ih bojkotujemo?