боја љубави мк.2

W.A.S.P.:
мени оне нешто и нису привлачне ... заправо ружне су ми ...
To sam i ja mislio,ali posle nekog vremena naviknes se,sad primetim dosta njih koje su vrlo sexi,arpkinje nisu lose,kad je vidis onako zamotanu a faca anjdjeoska,ispod svih onih haljina naslucuje se fantasticno telo,odmah zamisljas kako skida sve to sa sebe i pocinje da igra trbusni pljes.Ali za sve koji neznaju srkinje i ruskinje su br.1

W.A.S.P.:
... да ли сте се некада тамбурали са особама друге боје коже ... значи кинезима ... црнцима ... индијанцима ... цигама ... и тако тим чудима ... ????

Nisam, ali ako bih upoznala nekog zgodnog bih. Ipak, ima rasa sa kojima ne bih mogla, pa da su najlepsi, najdivniji na svetu. Da bih izbegla vredjanje necu spominjati.

W.A.S.P.:
Драге колеге форумаши и драге колегинице форумашице (има и изузетака које ми нису драге а оне ће се саме препознати) ... да ли сте се некада тамбурали са особама друге боје коже ... значи кинезима ... црнцима ... индијанцима ... цигама ... и тако тим чудима ... ????

И, какви су утисци?

Ја би волео да истамбурам неку тајланђанку ... оне су тако аеродинамичне и разгибане јер тамо тренирају онај тае бо и мож да радиш шта оћеш с њима

One su toliko razgibane da joj ne bi uspeo ni uterat kitu a mislio bi da si torbao.

Back