Bogoslov ili Brata\Sestru u Hristu sa jakom verom

• Začetnik teme Začetnik teme Lamb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Javite se u Inbox molim vas, ako se pronadjete u ovoj temi.

Ne omalovazavam one bez vere, samo neka mi pisu oni koji imaju jaku veru...onaj ko to nema, znacu.

Hvala i Hristos Voskrese

Hvala i Hristos Voskrese ?????????????

Da Te pitam, onako privatno
Jesi li pobrkala datume i pojmove ili si naduvana?

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
ламб јеси ти само спамер или и секташица или оба?

које су ти то форе
отвориш 50 тема за сат времена све једна бесмисленија од друге

Pratih njene teme, tacno je sve, bez vere u Boga nema napretka ovoj nasoj zemlji.
Bog se dosta psuje, svasta se radi protivno njemu. Bog vidi i gnevi se.
Potpuno je u pravu, da se bar postuju Bozije zapovesti, ne bi bilo ovoliko zla.
Zna se koje su Bozije zapovesti.

- - - - - - - - - -

+++ +++ +++

Da li Ti je poznato koliko dana nakon Vaskrsa se Pravoslavci pozdravljaju sa "Hristos Voskrese" ?

MOnasi i popovi se i vernici i dan danas pozdravljaju sa POmaze Bog ili Hristos Voskrese.
To je medju vernicima tako, svaki dan u godini. Onda drugi odgovori sa Bog ti pomogao ili Vaisitnu Voskrese.
Ne govore to svi vernici, neki da, neki ne. Imaju pravo svi.
Evo, sad mozes da naucis nesto sto mozda nisi znao.

Poslednja izmena:
Pratih njene teme, tacno je sve, bez vere u Boga nema napretka ovoj nasoj zemlji.

камо среће да трибални папани никад нису кренули путем религије од бога кише у сахари то трансгалактичких бића која само што нас не осуде што им нисмо по мери

уосталом ја са божанствима немам никакав проблем
али њихови поданици ми се најчешће гаде којој год фракцији фрикцији да припадају

камо среће да трибални папани никад нису кренули путем религије од бога кише у сахари то трансгалактичких бића која само што нас не осуде што им нисмо по мери

уосталом ја са божанствима немам никакав проблем
али њихови поданици ми се најчешће гаде којој год фракцији фрикцији да припадају

nazalost....Hriscanima ce sve biti teze i teze....jer ce vladati pravo zlo koje dolazi od Papa i Masonerije, a nece biti toliko vernih lica po manastirima i crkvama,da se zaklone.
Mislim na vreme za par stotina godina, a to nije tako daleko.

...., bez vere u Boga nema napretka ovoj nasoj zemlji.
Bilo nam je bolje bez njega i "njegovih predstavnika na zemlji". Koji smo napredak napravili sa alavim i seksulano nastranim popvima i jos alavijim i nastranijim politicarima.

Sestro ljubljena, kladim se da ne znas ni kako glasi Prva.

MOnasi i popovi se i vernici i dan danas pozdravljaju sa POmaze Bog ili Hristos Voskrese.
To je medju vernicima tako, svaki dan u godini. Onda drugi odgovori sa Bog ti pomogao ili Vaisitnu Voskrese.
Sesto mila, mogu monasi da se pozdravljaju kako im god padne na njihovu ispranu pamet. Bog ti pomogao bio je i ostao pozdrav kao kada kazes "Zravo" ili "Dobro jutro". To se danas ne cuje, osim, mozda, u zabitim krajevima gde je i "bog rekao zbogom". A o vaskrsu i da ne govorimo. U ovoj uvrnutoj drzavi sve je moguce pa i da se ljudi pozdravljaju sa "Hristos vaskrse". Zaista, pitam se koliko smo mi normalni.

Bilo nam je bolje bez njega i "njegovih predstavnika na zemlji". Koji smo napredak napravili sa alavim i seksulano nastranim popvima i jos alavijim i nastranijim politicarima.

Sestro ljubljena, kladim se da ne znas ni kako glasi Prva.

Sesto mila, mogu monasi da se pozdravljaju kako im god padne na njihovu ispranu pamet. Bog ti pomogao bio je i ostao pozdrav kao kada kazes "Zravo" ili "Dobro jutro". To se danas ne cuje, osim, mozda, u zabitim krajevima gde je i "bog rekao zbogom". A o vaskrsu i da ne govorimo. U ovoj uvrnutoj drzavi sve je moguce pa i da se ljudi pozdravljaju sa "Hristos vaskrse". Zaista, pitam se koliko smo mi normalni.

Ne znas ni zasto je Isus dosao na zemlju...morao je doci da bismo se spasli, jer je pravljeno dosta grehova, pa da ljudski rod ne bi izumro, da ne odu svi u pakao..
zato danas imamo post, ispovest i pricest...za dusu koja posle smrti ide u pakao ili raj...vecni zivot..

Brate moj, misli sto god ti je volja:)

Ne znas ni zasto je Isus dosao na zemlju.....
Nije dosao, vec ga je rodila jevrejka. A znamo kako se prave i radjaju deca, zar ne, sestro mila.

...morao je doci da bismo se spasli, jer je pravljeno dosta grehova, pa da ljudski rod ne bi izumro, da ne odu svi u pakao..
zato danas imamo post, ispovest i pricest...za dusu koja posle smrti ide u pakao ili raj...vecni zivot..
Da li si, sestrice moja mila, svesna u kakvom svetu zivis. Od koga nas je to taj "boziji" vanbracni sin spasao. Od nas samih. Ajde da se malo nasmejemo nesuvisloj prici. Zar ti zaista verujes da ce dusa da ide u pakao ili raj. Ako je dusa u pitanju, onda nece biti nikakve fizicke patnje ni u paklu, niti srece i zadovoljstva u raju. Sta ce ti zivot ako nema onih bezobraznih stvari.

Brate moj, misli sto god ti je volja
Sestro ljubljena, nego sta nego cu da mislim sto god mi je volja, a to vec i odavno cinim. Nece meni popovi da odredjuju usta cu ja da verujem i kako da se ponasam. Popovstina je posao, a ne religija. Kad ides u crkvu isto ti je kao da ides kod gatare.

Nije dosao, vec ga je rodila jevrejka. A znamo kako se prave i radjaju deca, zar ne, sestro mila.

Da li si, sestrice moja mila, svesna u kakvom svetu zivis. Od koga nas je to taj "boziji" vanbracni sin spasao. Od nas samih. Ajde da se malo nasmejemo nesuvisloj prici. Zar ti zaista verujes da ce dusa da ide u pakao ili raj. Ako je dusa u pitanju, onda nece biti nikakve fizicke patnje ni u paklu, niti srece i zadovoljstva u raju. Sta ce ti zivot ako nema onih bezobraznih stvari.

Sestro ljubljena, nego sta nego cu da mislim sto god mi je volja, a to vec i odavno cinim. Nece meni popovi da odredjuju usta cu ja da verujem i kako da se ponasam. Popovstina je posao, a ne religija. Kad ides u crkvu isto ti je kao da ides kod gatare.

Pomozi mu Gospode i oprosti, ne zna sta radi.

- - - - - - - - - -

+++ +++ +++

Ovde ima po malo i po nesto sto bi po neke moglo i da "zainteresuje i edukuje" :

http://forum.krstarica.com/showthread.php/365621-Pravoslavne-knjige-na-Internetu

branim svoju veru i nekog sto dade zivot za nas. to me je spopalo:)
Sestrice, znas li ti sta pricas. Kako bog moze da da zivot za tebe ili mene ili bilo koga. Zahvali se ti tvom ocu i majci sto su se mazili, pa si dosla na ovaj guravi svet, a Jesuu pusti popovima neka se oni s njim gombaju do mile volje. Oni, popovi, zaradise silne pare propovedajuci tog jevrejskog, Marijinog vanbracnog sina, a ti jedva sastavljas kraj s krajem.

Sestrice, znas li ti sta pricas. Kako bog moze da da zivot za tebe ili mene ili bilo koga. Zahvali se ti tvom ocu i majci sto su se mazili, pa si dosla na ovaj guravi svet, a Jesuu pusti popovima neka se oni s njim gombaju do mile volje. Oni, popovi, zaradise silne pare propovedajuci tog jevrejskog, Marijinog vanbracnog sina, a ti jedva sastavljas kraj s krajem.

Covek je prvo Boziji pa onda mamin i tatin

sto znaci da Bog oprasta sve, otac i majka nekad nesto i ne mogu da oproste, ili cak mogu da uvrede dete.
a Bog je ljubav velika, nikad ne vredja, ne povredjuje:) kao sto to ljudi rade:))

Back