БОГДАН ИВКОВИЋ СРПСКО ЧУДО ОД ДЕТЕТА

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.180
Neobična moć Bogdana Ivkovića (7)

DETE-MAGNET


NA TELO PRIVLAČI PREDMETE OD METALA!

(37) Sreda, 23. Februar, 2011.| Autor: Aleksandar Davinić
Na sebe privlači predmete od metala, porcelana, plastike, a televizor i kompjuter „polude“ u njegovoj blizini


46871.jpg



VLASOTINCE - Ako tako bude privlačio i devojke...


Sedmogodišnji Bogdan Ivković iz Vlasotinca, učenik prvog razreda osnovne škole, šokira sve oko sebe jer na svoje telo privlači predmete od metala, porcelana, plastike, a svoje drugove zabavlja kad od njegovog prisustva „pošašave“ televizori i kompjuteri.
- Bogdanova neposredna blizina utiče da se programi na TV aparatu menjaju kao kad se koristi daljinski. Posebno je zanimljivo ako mobilnim telefonom razgovaraš u njegovoj neposrednoj blizini. On može da se uključi u razgovor ili da ga ometa - pričaju Bogdanovi drugari Stefan, Uroš, Nemanja, Dušan i drugi i dodaju da je „nepobediv“ u igricama na kompjuteru, jer svog favorita može da natera da se ponaša kako on hoće.
Bogdanovi roditelji, majka Svetlana i otac Slaviša, u početku su se plašili da ikome saopšte kako njihov sin poseduje neobičnu sposobnost.

- Plašila sam se da se mom detetu nešto ne dogodi. Kad ga hranim, kašičica mi ispadne, ali se zadrži na njegovom telu. Cucle nikako nisu padale na zemlju - kaže Svetlana.


Otac Slaviša objašnjava da su on i supruga pre izvesnog vremena hteli da provere da li je s njihovim detetom sve u redu pa su se obratili lekaru. Bili su prezadovoljni kad su saznali da su rezultati odlični. Lekari su im rekli da je dete zdravo, hiperaktivno, ali da ne treba da ga vode na elektromagnetnu rezonancu i preglede drugim aparatima jer svojom energijom može da ih pokvari.

Kvari kompjutere i leči glavobolju

- Bogdan je druželjubiv, voli kompjuter, ali često mora da ga isključuje jer se kvari. Dešava se „šmercovanje“ i računar se pokvari a majstori i stručnjaci ne znaju od čega - kaže otac Slaviša.

Majci je čak i pomogao.


- Mučila me velika glavobolja. Bogdan je prišao i uhvatio me za čelo u nameri da me izmasira kako bi glava prestala da me boli. Zadržao je ručice možda minut na čelu, a glava je odmah prestala da me boli. To smo ponovili više puta i, evo, manje me boli - rekla nam je majka Svetlana.


Kako da privlačite stvari!

Ruski lekari koji proučavaju telekinezu savetuju ljude kako da ovladaju ovim fenomenom.
- Uzmite mali predmet, na primer pingpong lopticu, i stavite ga na sto ispred sebe. Opustite se i koncentrišite na predmet. Protrljajte dlanove, vizuelizujte energiju između njih. Razmaknite dlanove i osetite tok energije. Zatim energiju sabijate u vrh kažiprsta, u mislima se približavate predmetu, ali ga ne dodirujete. Energija prsta privlači energiju predmeta poput magneta. Moći ćete da vidite auru predmeta, što znači da je koncentracija usmerena. Telekineza se vežba svako-dnevno.


Bogdan ima telekinezu

Dr Sanja Marjanović-Cvetković, koja se bavi homeopatijom, kaže za Kurir da sedmogodišnji Bogdan najverovatnije ima redak dar telekinezu - privlačenje stvari snagom misli, bez primene fizičke sile.
- Fenomenom telekineze najviše se bave ruski lekari. Kod nas se malo o tome zna. Postoje osobe koje veruju u postojanje ovih pojava i smatraju ih natprirodnim, a neki se trude da ih objasne s naučnog aspekta - objašnjava dr Marjanović-Cvetković.


 
Невероватно да овако нешто објављују све озбиљне новине у Србији.
Као да се ради о нечему уобичајеном па је довољно да неки летаргични новинар у два минута презентује вест и крај приче. Идемо на вести из света. :neutral:

Очито се ради о превари. О струни на коју каче ове предмете . Видите да су предмети нанизани један до другог као на врпци. Ако се неко сада пита како може да их закаче?.Па тако што су направили мале закчке иза ових виљушки и ножева.

Али хајде да претпоставимо да није трик. Његови родитељи уместо рекламе како лечи епилепсију могли би да крену путем којим је ишао Ури Гелер и да зараде милоне долара... тј. гостовати по свету у овом ток шоу, па у оном и ето зачас зараде. Овај би могао бити популарнији од њега, или чак популарнији од Саи Бабе који има милоне наивних присталица само зато што наводно може стварати песак из ничега!!!!
А у крајњем случају могли би га одвести и код Џемса Рендија како би узели и тај милион долара које он нуди свима који докажу да имају натприроде моћи.

Пошто се ништа од овога неће дестити, ради се о најобичниој превари и просто је несхватиљиво да и озбиљне новине пишу о томе.
 

Back
Top