Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
Šta po vama znači kad neko kaže:
On je bogat čovek?
Šta VI podrazumevate pod tim da je ČOVEK BOGAT?
On je bogat čovek?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno, da ima pare.
A sada, produhovljenost i neko instant sticanje novca ne ide uvek zajedno.
Mada, svaki primer je poseban i ne moze se generalizovati...
On je bogat čovek?
BravoBogat – onaj kome se Bog smilovao?
Pare vrte svet, ali:
novcem se može kupiti krevet, ali ne i san; kupiti knjiga, ali ne i znanje; kupiti sat ali ne i vreme; kupiti položaj, ali ne i poštovanje...
Bogat čovek = čovek pun duha.
Čovek, okružen ljubavlju.
Onaj, koji uživa u primanju i davanju.
Bravo
uvijek me iznenadiš svojim postovima
kako ti to lijepo napišeš
valjda ste vi žene bogatije
Bogat – onaj kome se Bog smilovao?
Pare vrte svet, ali:
novcem se može kupiti krevet, ali ne i san; kupiti knjiga, ali ne i znanje; kupiti sat ali ne i vreme; kupiti položaj, ali ne i poštovanje...
Bogat čovek = čovek pun duha.
Čovek, okružen ljubavlju.
Onaj, koji uživa u primanju i davanju.
To je materijalno...Srednja klasa. U selu je na primer bogat covek onaj koji ima traktor a onaj koji nema traktor on je siromasan covek.
To je materijalno...
Šta misliš jednog dana kad budeš u zrelijim godinama,udata i sve ostalo po redu,
dođe ti dete iz škole i pta:
-Mama šta je to bogat čovek?
Da paziš šta ćeš mu odgovoriti.?
Sigurno necu imati decu. A ako me necije tudje dete tako pita reci cu mu "To je kad neko ima mnogo para"
Pare nisu uvijet za djecu nego ljubav,Sigurno necu imati decu. A ako me necije tudje dete tako pita reci cu mu "To je kad neko ima mnogo para"
ja cu biti najbogatiji covek na svetu ako jednog dana uspem da osvojim jednu devojku... trenutno je nemoguce ali ko zna,mozda mi se bogovi i osmehnu
On je bogat čovek?
Tvrdim ti da bi se i u vreme pisanja 13,7 drugi uvek menjao sa prvim a prvi nikada sa drugim. Zato je i onda i danas ovo jedno prilično veliko prosviravanje, koje treba da uteši one druge...................................................
Salomon 13,7
Netko je bogat, a ništa nema, netko siromašnim, a ima veliko bogatstvo
mislim da nije prosviravanjeTvrdim ti da bi se i u vreme pisanja 13,7 drugi uvek menjao sa prvim a prvi nikada sa drugim. Zato je i onda i danas ovo jedno prilično veliko prosviravanje, koje treba da uteši one druge.
Srednja klasa. U selu je na primer bogat covek onaj koji ima traktor a onaj koji nema traktor on je siromasan covek.
Pare nisu uvijet za djecu nego ljubav,
Po toj logici bi Švedska imala najviše djece a Irak
najmanje, a situacija je obratna.
Naravno da ovo nije jedini uzrok
stvar je u modernijem načinu života