- Poruka
- 18.016
Ovo ...Bogat čovek = čovek pun duha.
Čovek, okružen ljubavlju.
Onaj, koji uživa u primanju i davanju.
Kao i bogat čovek = ostvaren čovek. Deluje banalno ali jako malom broju ljudi to zaista uspe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ...Bogat čovek = čovek pun duha.
Čovek, okružen ljubavlju.
Onaj, koji uživa u primanju i davanju.
To ti se sad mozda cini...Da zena nece decu to je skroz glupo.
A sto se tice bogatstva...svi znamo u kakvo drustvu zivimo, pa i u svetu. Na sta ja konkretno mislim pod tom recju zavisi od konteksta. Kad neko kaze - on je bogat covek na sta misli zavisi ce od konteksta razgovora, ali najcesce se misli na materijalno bogatsvo. Eventualno neko moze da prica o necijoj porodici i onda kaze da je taj covek bogat jer ima dobru porodicu, ali niko nece reci - on(a) je bogat(a) i pri tome misliti na duhovno bogatstvo. To je vise za bajke i novinarske tekstove.
Da, "zlatno runo", sreca, ovo, ono, ali meni moja masta ne dozvoljava da koristim to "bogat covek" za takve stvari. Bogat covek je onaj koji ima pare i tacka.
Grešiš modelsice.
Najbogatiji je čovek kad postigne neki svoj mir i može da živi bez opterećenja.
Da, "zlatno runo", sreca, ovo, ono, ali meni moja masta ne dozvoljava da koristim to "bogat covek" za takve stvari. Bogat covek je onaj koji ima pare i tacka.
To sam ja postigla. Ali to se zove sreca. To nije bogat covek
To je najbogatiji čovek na svetu, mada ima tu malo i sreće.
U redu je to sve, samo sto meni sad ta rec uopste ne odgovara tim osecanjima.
Kako bi moji stari rekli to je već drugi par opanaka.
A bogat covek, po tom vasem virtuelnom znacenju reci bogat, ne moze nikad biti covek, nego samo vukodlak.
A bogat covek, po tom vasem virtuelnom znacenju reci bogat, ne moze nikad biti covek, nego samo vukodlak.
Zato sto nema trece, ili si covek ili si vukodlak.A što baš vukodlak?
I zašto misliš da je potreban novac da bi neko bio bogat?
Zato sto nema trece, ili si covek ili si vukodlak.
Kad neko nema novac onda je siromasan. Potreban mu je novac da bi bio bogat.
ne znam odakle joj snaga da iz dana u dan konstantno lupa gluposti ali sta ces,ima nas raznih
Ima treće: Vampir!
Kao prvo ja sam veoma bogat čovek, a ništa od tog što danas imam nije mi doneo novac.
Prave prijatelje čovek ne može da kupi. A čovek bez prijatelja je najsiromašniji.
Novac nije bogatstvo nego nužno zlo u životu.