gost 335253
Domaćin
- Poruka
- 3.332
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja skrenula sa teme.. pričam o poštenju nevezano za boga
uostalom, kakve veze bog i kultura ili poštenje imaju? nikakvo
bog je tu za sadizam i to![]()
свакако да бог нема везе са твојом личном културом и твојим личним поштењем, то се захвали мами и тати![]()
vernicima koji nisu forsirali da i ja budem isto već me pustili da mućnem svojom glavom
(sestru da ne pominjem, ona se zgrane svaki put kad kažem da sam ateista)
hvala im![]()
невероватно и ја сам мућкао главу те постадох верник
мора да сам мућкао погрешно
ко ли тебе убедио да си ти као атеиста паметнија од верника цццц
а да ти немаш предрасуде![]()
nisam rekla da sam pametnija od nje
al' da joj logika nije jača strana, nije
- - - - - - - - - -
i kakve predrasude, božemesačuvaj![]()
ne pada celokupna logika u vodu spram vere u boga...
pokušavam da nađem odgovarajuću metaforu, ali mi ne uspeva.![]()
tvoj je najveci problem sto si toliko glup sto ne mozes ni svoju glupost da prepoznas....nastavi da cvrkuces.....![]()
Beskonačni bog stvorio beskonačno glupi kosmos...I šta sad ? ? ?
Drugi neka vade kestenje iz vatre???![]()
Zahvalan sam Boži na njegovim glupostima-trudim se da ga stignem...Kad bih imao večnost -moguće da bih imao neke šanse...![]()
O temi,za razliku od većine,pa i od tebe...Zaboravili ste ša je tema...o čemu, bre, ti to govoriš, o, dobri čoveče?![]()
Ma siguran sam, imajući u vidu kako pišeš da bi napravio i korak u nazad, pa razmislio i nastavio dalje.Zamotavas se....ja bi stao, napravio pauzu, pa nastavio kasnije, cisto da ti ostane atom kredibiliteta kada kazes nesto ovde
Al to je samo moja nelogicna logika
Ooo Blade, ovo nije nikakvo izneneđenje, ovo si ti, nisko, prilično nisko.
Ma jasno mi je sada, ti si Utah-in rođak iz Ćićevca, jer se i ona kao i ti svađa sa svima sa kojima diskutuje.ako je prepoznajes znaci da si na putu da postanes pametan..dobro je to.....djavolja ce to znati da ceni verujem.....![]()
Pa ni u tim primitivnim plemenima nije robovlasnički poredak nego plemeski. Ali Sale, mi smo u civilizaciji, nadam se, pa sa njom i vršimo poređenje.надам се да ниси у једној од амазонских шума, где "цивилизација" није крочила кад ме усмераваш да упоређујем
Radi se, radi, i to svakodnevno.ајмо
јел се још ради на еволуцији или је ту стављена тачка?
Sale papagaj NE ZNA šta priča, već može da nauči da ponavlja proste rečenice a nema pojma šta to znači. Ali ona magarica je ZNALA, jer je dobrano izgrdila Valama što je udario.ниси схватио поенту мог питања
упљуваше се овде неки да им чудно што у библији неке животиње "причају" па су све у чуду како неко може да верује у то.
ја знам да папагај може да причаи немаш појма колико ми је од животног значаја то сазнање
завлачи докле иде...
а нас религиозне зову овце
они су она жена која је свако јутро опањкавала комшиницу да јој прљав веш док муж не рече да опере прозор за промену![]()
Zahvalan sam Boži na njegovim glupostima-trudim se da ga stignem...Kad bih imao večnost -moguće da bih imao neke šanse...![]()
како за тебе, тако и за њу![]()
O temi,za razliku od većine,pa i od tebe...Zaboravili ste ša je tema...![]()
Prihvatam da je to moj problem. Dakle, Bog postoji, ali u glavama vernika, koji i izmišljaju logičke dokaze da postoji.Pa,jel gresim? Ako gresim,kako gresim?
Ja sam ti dao logicki prikaz kako se moze doci do koncepta Boga i isto tako mogusnost da postoji Bog.
Ako ti to ne vidis,to je onda tvoj problem,ne moj.
Prihvatam da je to moj problem. Dakle, Bog postoji, ali u glavama vernika, koji i izmišljaju logičke dokaze da postoji.
a pazi ga on siroma sta radi ide redom i samo moje komentare gleda....e sta ti je atestirano opsesivno-kompulisivno ponasanje.......samo se ti drz za moju bananu.....
budi zivi dokaz darvinove teorije.....![]()