Bog

ja skrenula sa teme.. pričam o poštenju nevezano za boga :rumenko:
uostalom, kakve veze bog i kultura ili poštenje imaju? nikakvo
bog je tu za sadizam i to :rotf:

свакако да бог нема везе са твојом личном културом и твојим личним поштењем, то се захвали мами и тати:D

свакако да бог нема везе са твојом личном културом и твојим личним поштењем, то се захвали мами и тати:D

vernicima koji nisu forsirali da i ja budem isto već me pustili da mućnem svojom glavom
(sestru da ne pominjem, ona se zgrane svaki put kad kažem da sam ateista)
hvala im :)

vernicima koji nisu forsirali da i ja budem isto već me pustili da mućnem svojom glavom
(sestru da ne pominjem, ona se zgrane svaki put kad kažem da sam ateista)
hvala im :)

невероватно и ја сам мућкао главу те постадох верник
мора да сам мућкао погрешно:hahaha:

ко ли тебе убедио да си ти као атеиста паметнија од верника цццц

а да ти немаш предрасуде:D

невероватно и ја сам мућкао главу те постадох верник
мора да сам мућкао погрешно:hahaha:

ко ли тебе убедио да си ти као атеиста паметнија од верника цццц

а да ти немаш предрасуде:D

nisam rekla da sam pametnija od nje
al' da joj logika nije jača strana, nije :mrgreen:

- - - - - - - - - -

i kakve predrasude, božemesačuvaj :malav:

nisam rekla da sam pametnija od nje
al' da joj logika nije jača strana, nije :mrgreen:

- - - - - - - - - -

i kakve predrasude, božemesačuvaj :malav:

значи њена логика није по твојој логици и то је аутоматски нелогично - па нормално
тако и она тебе види:D

значи нема разлике

баш вала божетесачувај кад већ заборављаш шта с написала:D

надам се да ниси у једној од амазонских шума, где "цивилизација" није крочила кад ме усмераваш да упоређујем
Pa ni u tim primitivnim plemenima nije robovlasnički poredak nego plemeski. Ali Sale, mi smo u civilizaciji, nadam se, pa sa njom i vršimo poređenje.

ајмо
јел се још ради на еволуцији или је ту стављена тачка?
Radi se, radi, i to svakodnevno.

.
ниси схватио поенту мог питања
упљуваше се овде неки да им чудно што у библији неке животиње "причају" па су све у чуду како неко може да верује у то.
ја знам да папагај може да прича:D и немаш појма колико ми је од животног значаја то сазнање
Sale papagaj NE ZNA šta priča, već može da nauči da ponavlja proste rečenice a nema pojma šta to znači. Ali ona magarica je ZNALA, jer je dobrano izgrdila Valama što je udario.

завлачи докле иде...
а нас религиозне зову овце:D
они су она жена која је свако јутро опањкавала комшиницу да јој прљав веш док муж не рече да опере прозор за промену:hahaha:

Nemoj Sale ni ovako. Koliko je meni poznato popovi vas religiozne smatraju za deo stada.

Pa,jel gresim? Ako gresim,kako gresim?
Ja sam ti dao logicki prikaz kako se moze doci do koncepta Boga i isto tako mogusnost da postoji Bog.
Ako ti to ne vidis,to je onda tvoj problem,ne moj.
Prihvatam da je to moj problem. Dakle, Bog postoji, ali u glavama vernika, koji i izmišljaju logičke dokaze da postoji.

Prihvatam da je to moj problem. Dakle, Bog postoji, ali u glavama vernika, koji i izmišljaju logičke dokaze da postoji.

Kada kazes da Bog postoji u glavama vernika,jel to tvrdnja da Bog ne postoji? Tako izgleda.
Gde ti je onda dokaz o tome? Ako sama mogucnost da Bog postoji nije tacna,na osnovu cega dolazis to toga?
I prosla dva pitanja,Jel gresim i ako da kako gresim?

Back