Bog

Ne dirajte dečka, nije fanatik, sem toga demonstrira zavidan iq s obzirom na to da je vernik...

Mjok, samo bi likvidirao rodjeno dete ako bi se ispostavilo da je gej :hahaha:
Naravno, to prica da bi u sebi opravdao svoju veru, kladim se da bi u realnosti morao da promeni ceo njegov mentalni sklop, da bi citao literaturu, pa bi prijateljima koji ga vredjaju, pokusavao da objasni da su kreteni, da je biti gej normalno....sve u svemu, radio bi sto i svi ostali koji su doziveli tu transformaciju kroz licni primer, a pritom nisu u startu bili obavesteni..

Naravno, to prica da bi u sebi opravdao svoju veru, kladim se da bi u realnosti morao da promeni ceo njegov mentalni sklop, da bi citao literaturu, pa bi prijateljima koji ga vredjaju, pokusavao da objasni da su kreteni, da je biti gej normalno....sve u svemu, radio bi sto i svi ostali koji su doziveli tu transformaciju kroz licni primer, a pritom nisu u startu bili obavesteni..

to o čemu se priča ima vrlo malo veze sa verom... više je sujeta.

Ebiga, kad ti je glavni argument četiri smajlija i 'glup si', onda teško da će metafore nešto da promene. :D

a sto ti lepo ne bi uzo da procitas sta pise pa mi kazi sta je tu netacno.....evo cvrki kaze da je matematicki moguce desavanje van, vremena prostora i matarije......i ja se slazem s njim...samo sto on nije svestan a izgleda ni ti sta je time rekao.....

Poslednja izmena:
A ta sujeta dolazi od religije i ucenja koja ona propagira. Ona je osnova, koja ubacuje to u glave ljudima, cak i posle 30 godina od kada je homos. skinut sa liste mentalnih bolesti, na koju je upravo dospeo zahvaljujuci religiji, a ne nauci.

evo cvrki kaze da je matematicki moguce desavanje van, vremena prostora i matarije...

A ko je rekao 'van'? Gde je to VAN ako nema prostora? Van cega? Ne razumela ti da se prostor ŠIRI i SKUPLJA. Ne razumela ti Ajnstajnikusa. :mrgreen:

Poslednja izmena:

cvrki el se ti to pripremas da nam saopstis da si gay......:lol:

a sto ti lepo ne bi uzo da procitas sta pise pa mi kazi sta je tu netacno.....evo cvrki kaze da je matematicki moguce desavanje van, vremena prostora i matarije......i ja se slazem s njim...samo sto on nije svestan da je time a izgleda ni ti sta je time rekao.....

Ovakav sklop rečenice ni bekili nema... ajd ostav, pa ponovo, pa da vidim šta da ti kažem...

- - - - - - - - - -

to o čemu se priča ima vrlo malo veze sa verom... više je sujeta.

Što se onda umotava u veru? Da se prikrije otuđenje od iste?

Zamotavas se....ja bi stao, napravio pauzu, pa nastavio kasnije, cisto da ti ostane atom kredibiliteta kada kazes nesto ovde :mrgreen:

Al to je samo moja nelogicna logika

Back