Bog te....sta uradih!

Rudjer:
Zadnje 2 noci sam toliko popio vinjaka da sam jedva hodao!Neka devojka me vec neko vreme cima i sinoc sam je pitao kad cemo se vencati(preskocio sam pitanje hoce li).Ona je pristala i predlozila narednu nedelju.Sto je najgore, ja nju uopste ne poznajem niti sam je ikad video.Jutros sam joj poslao poruku da je u vinu istina, ali da u vinjaku nije istina.In vinjak no veritas.Sta sam drugo trebao da uradim?Imam 21 godinu i studiram.
Hehe nasmeja me... malo ti je rano za takve price....

Upoznao si tek mrvicu njihovog fanatizma za udajom... cek tek kad budes malo stariji... ima fobije i nocne more da dobijas od njihovih prica... jos kad ti se sjate njih surnajst u isto vreme... :mad:

No tretiraj to sve normalno... lepo joj kulturno objasnis da se ne poznajete dovoljno i da si ti pripadnik ideje da prvo treba da ide neki duzi period druzenja, vidjanja i prezivljavanja svega ostalog pre takvih prica... a ti onda procenis da li ces joj dozvoliti i dati sansu na osnovu njenih psihofizickih predispozicija da se prica razvije ili ne...
Ili kupi bure vinjaka... :lol:

Rudjer:
Zadnje 2 noci sam toliko popio vinjaka da sam jedva hodao!Neka devojka me vec neko vreme cima i sinoc sam je pitao kad cemo se vencati(preskocio sam pitanje hoce li).Ona je pristala i predlozila narednu nedelju.Sto je najgore, ja nju uopste ne poznajem niti sam je ikad video.Jutros sam joj poslao poruku da je u vinu istina, ali da u vinjaku nije istina.In vinjak no veritas.Sta sam drugo trebao da uradim?Imam 21 godinu i studiram.

Pa mozda je i ona devojka bila pijana :roll: to ti nije palo napamet??? :shock:

Back