- Poruka
- 16.674
Nedodirljiva88:.............e tebe nece sigurno zvati.............![]()
.................ne bih otisao sad....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nedodirljiva88:.............e tebe nece sigurno zvati.............![]()
Hehe nasmeja me... malo ti je rano za takve price....Rudjer:Zadnje 2 noci sam toliko popio vinjaka da sam jedva hodao!Neka devojka me vec neko vreme cima i sinoc sam je pitao kad cemo se vencati(preskocio sam pitanje hoce li).Ona je pristala i predlozila narednu nedelju.Sto je najgore, ja nju uopste ne poznajem niti sam je ikad video.Jutros sam joj poslao poruku da je u vinu istina, ali da u vinjaku nije istina.In vinjak no veritas.Sta sam drugo trebao da uradim?Imam 21 godinu i studiram.
.......pa sve da hoces........neces otici!!!!!:-DMannibals:.................ne bih otisao sad....![]()
:rolleyes:
Nedodirljiva88:.......pa sve da hoces........neces otici!!!!!:-D
Irena:))):Jesam pozvana na svadbu?
pa lepo se provediMannibals:.....idem da gledam SP...na b92.aaaaaaaaaaaa.....axaxax
Zašto ?!? :shock: Odmah priloži na forum LEKARSKO UVERENJE, sa obrazloženjem : KAKO TI SE TO MOGLO DESITI !!!Rudjer:Jeste sigurno.Tad sam bio trezan.
Rudjer:Zadnje 2 noci sam toliko popio vinjaka da sam jedva hodao!Neka devojka me vec neko vreme cima i sinoc sam je pitao kad cemo se vencati(preskocio sam pitanje hoce li).Ona je pristala i predlozila narednu nedelju.Sto je najgore, ja nju uopste ne poznajem niti sam je ikad video.Jutros sam joj poslao poruku da je u vinu istina, ali da u vinjaku nije istina.In vinjak no veritas.Sta sam drugo trebao da uradim?Imam 21 godinu i studiram.
krvolok:Zašto ?!? :shock: Odmah priloži na forum LEKARSKO UVERENJE, sa obrazloženjem : KAKO TI SE TO MOGLO DESITI !!!![]()