arebis777
Legenda
- Poruka
- 50.964
Šta da demantujem?
Borbu leve i desne hemisfere mozga?![]()
Твоја неупућеност је твој проблем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta da demantujem?
Borbu leve i desne hemisfere mozga?![]()
To što si vegetarijanka ne znači da poznaješ neurologiju.Твоја неупућеност је твој проблем.

To što si vegetarijanka ne znači da poznaješ neurologiju.![]()
...ja verujem u boga...
e pa ovako...jako je veliki...lice mu je isto kao i covekovo...ima svoju palatu...besmrtan je...ima dugu sedu kosu i bradu...i posmatra ljude ili "smrtnike" na Zemlji...
" Винчанско писмо"
" Оптужујем ћутање"
" Староевропски језик и писмо Етрураца"
"Српски стари век" и " Историјско порекло Срба".
" Сораби - истина о српству од искона"
"Срби - народ најстарији"
"Одломци историје Срба"

Jes... Nekoliko patetičnih giliptera, počev od onog ruskog hemičara koji iz Amerike (zemlje svih mogućnosti) počinje da prodaje priču u skladu sa svojim amaterskim viđenjem istorije.
Šta nam je tamo pokazano? Nekakva drvena pločica s nekakvim šarama?
Jok!.
Pokazuju nam fotografiju nekakve drvene pločice sa nekakvim šarama?
Jok!
Pokazuju nam fotografiju crteža drvene pločice sa nekakvim šarama koju nikada niko nije video!![]()
Aj da kažemo da je slovenska pismenost tog perioda bila zasnovana na etrurskom pismu, a da su Srbi zapravo demoni dojahali direktno iz sanskrita pod lažnim nazivom Etrurci, odnosno Sarmati.
Al, problem je da je teško da je od iljada godina pismenosti ostala samo jedna daščica. Zapravo, ne ni jedna daščica, nego fotografija crteža jedne daščice.
Ajte, molim vas.![]()
Nije vredno ni citirati da je u pitanju dokazano loš falsifikat.
Aj sad, pa obrišite i ovo.![]()
е видиш, ја нисам коментарисао нити ауторе нити књиге које сам постовао, ал теби се та историја не свиђа па је баљезгање.
а где је ту размишљање својом главом?
прихватио си званичну историју здраво за готово мр грин

Ovo nema veze sa zvaničnom istorijom. I teško je đubre.
Ajde da razmišljamo svojom glavom. Hiljadu godina istorije jednog pismenog naroda. Nakon hiljadu godina, od čitave pismenosti ostade jedna daščica. Pa čak ne ni daščica, već fotografija crteža daščice. Ej!
Ima toga još... Recimo, pismenost je povezana sa snažnom zemljoradničkom kulturom. A gde su to Srbi imali snažnu zemljoradničku kulturu? AJde, po zvaničnoj istoriji, ili po hemičarevim sledbeicima.![]()
Ja sam vlah koliko si ti kranjac!мисли својом главом на коју се позиваш нон-стоп мр грин
ти си влах па те донекле разумем
Ne veruješ u iskustvo vojnika jer ne prihvataš Biblijski koncept. Neverovatan opstanak Izraela kroz istoriju ne može niko demantovati i osporiti...neko će sve to nazvati slučajnošću, ali ja to pripisujem Tvorcu.Разлика између интернета и књиге са корицама је у томе што се са књигама бавиш историјским записима, митологијом, древним списима и научним радовима који се дају проверити и упоредити јер знаш ко иза њих стоји, што са информацијама са интернета није случај, а многе древне списе не можеш наћи на интернету и ако их нађеш обично нема ваљаног превода.
Ево баш примера шта можеш наћи на интернету, баш тај кратак филм који си ми препоручио "Израелски војник о рату у Гази", не могу да верујем да си поверовао у тог лажњака, па такве филмиће може свако да сними и таквих филмова имаш колико хоћеш по интернету. Схваташ ли да кроз такве филмове Израелци оправдавају сами себе за сопствену агресију над Палестином и Палестинцима и још представљају Бога као да их Он ни мање ни више подржава у њиховом злу, схваташ ли колико је то штетна и богохулна пропаганда? Баш зато што си поверовао у ту глупост, доказао си моју тврдњу како они користе искрене вернике. Извини ако делујем оштро, али када читам твоје постове остављаш утисак да су за тебе Израелци, Израел и њихово учење на неком вишем степену од остатка света? Како ко отима палестинску земљу? Јеси ли ти уопште у току? Израелци отимају палестинску земљу! Знаш ли да је Израел вештачка творевина створена од стране САД? И није једина. У Библији се спомиње Палестина као земља, Израел не. Сада ти можеш да кажеш да је то буквално схватање на српском да је Палестина земља Палестинаца, али да на хебрејском то заправо значи да је Палестина земља Израелаца...Верујем да је постојао Исус, што се тиче васкрсења, имамо и реинкарнацију, немам проблем ни са једним ни са другим...али још ми ниси одговорио мислиш ли да је Исус једини Божји син? Мислиш ли да Сербан није био Божји син или је то напрасно престао да буде када се појавио Исус?
Žešća istorija. Od 14. maja 1948.Neverovatan opstanak Izraela kroz istoriju ne može niko demantovati i osporiti...neko će sve to nazvati slučajnošću, ali ja to pripisujem Tvorcu.

Na hebrejskom Tvorac se čita Rotšild?Izrael je država koju je Tvorac osnovao...

Не демантујем опстанак Израелаца кроз историју, што се тиче саме земље Израел и сам знаш да је то скорија прича. И стари Грци и Римљани су починили невероватна злодела која нормалан ум не може да појми па су опстали кроз историју до дана данашњег.Ne veruješ u iskustvo vojnika jer ne prihvataš Biblijski koncept. Neverovatan opstanak Izraela kroz istoriju ne može niko demantovati i osporiti...neko će sve to nazvati slučajnošću, ali ja to pripisujem Tvorcu.
Tvoj loš utisak o Izraelu samo protvrđuje da si nasela na medijske gluposti i izmišljotine. Ovo što si spomenula da je Izrael tvorevina SAD ne bih ni komentarisao jer ne mogu da verujem da si i u to poverovala. Pa da te i malo interesuje priča o Izraelu videla bi da je ceo svet okrenut protiv njih. Kao što sam već spomenu da Vatikan drži gotovo sve pod kontrolom, a poznato je da ne mogu podneti Izrael...i da bi mogli ubrzo očekivati napade na Izrael, gde će Tvorac umešati prste.
Izrael je država koju je Tvorac osnovao...i On će je svakako štititi..palestinci mogu samo da se udruze sa Vatikanom, pa će da vide kako će da prođu.
Isus je vaskrsao, tj. oziveo...ako misliš da je to uobičajna pojava ok.
Iz ugla Biblije naravno da je Isus jedini Sin...sve suprotno od toga nema smisla.
...патетични гилиптери...аматерско виђење историје...Jes... Nekoliko patetičnih giliptera, počev od onog ruskog hemičara koji iz Amerike (zemlje svih mogućnosti) počinje da prodaje priču u skladu sa svojim amaterskim viđenjem istorije.
Šta nam je tamo pokazano? Nekakva drvena pločica s nekakvim šarama?
Jok!.
Pokazuju nam fotografiju nekakve drvene pločice sa nekakvim šarama?
Jok!
Pokazuju nam fotografiju crteža drvene pločice sa nekakvim šarama koju nikada niko nije video!![]()
Aj da kažemo da je slovenska pismenost tog perioda bila zasnovana na etrurskom pismu, a da su Srbi zapravo demoni dojahali direktno iz sanskrita pod lažnim nazivom Etrurci, odnosno Sarmati.
Al, problem je da je teško da je od iljada godina pismenosti ostala samo jedna daščica. Zapravo, ne ni jedna daščica, nego fotografija crteža jedne daščice.
Ajte, molim vas.![]()
Nije vredno ni citirati da je u pitanju dokazano loš falsifikat.
Aj sad, pa obrišite i ovo.![]()
Može!...патетични гилиптери...аматерско виђење историје...
...демони дојахали...некакве дашчице...лош фалсификат?
Ово су аргументи?
Пробај ти да докажеш било шта од овога што си изнео, макар формално, али аргументовано.
А онда можемо конкретно да разговарамо о било којој тврдњи коју сам изнела овде.

Jeste. Patetični gilipteri koji su probali da podvale falsifikat. Kada su ih slavisti razbucali ko svinja masan džak, počeli su da tvrde da oni "znaju" "da osećaju" d su u pravu....патетични гилиптери...
Čitava priča započela je od jednog hemijskog inženjera.аматерско виђење историје...
Taj tvoj Sarab se tamo odakle je došao računa u demone....демони дојахали...
Aha. Daščice Velesove knjige. I to nepostojećeнекакве дашчице...

Vrlo loš. Pokazuje temeljno nepoznavanje slovenskog jezika, mešavinu iz više razdoblja, nedoslednu gramatiku.лош фалсификат?

Не демантујем опстанак Израелаца кроз историју, што се тиче саме земље Израел и сам знаш да је то скорија прича. И стари Грци и Римљани су починили невероватна злодела која нормалан ум не може да појми па су опстали кроз историју до дана данашњег.
Дакле Бог ће заштитити Израел од целог света? Заиста? По тој логици зашто није заштитио оних 6 милиона које је Хитлер побио на монструозан начин?
Палестинци су жртве, а Израел је марионета САД, како ти то није јасно? Какве везе има искуство војника са Библијским концептом? На основу чега то тврдиш? Како доказујеш да је то искуство истинито, а не манипулација? Ватикан не може поднети Израел, јер првобитна прича библијска потиче са тих простора и јер су тим просторима владали стари Римљани, па Ватикан има претензије на тај простор и на то предање. А Творац је створио цео свет, па према твојој логици морао би цео и да заштити, а не само Израел. Или Израел има монопол над Творцем? Твој последњи пост доказује твоју искључивост и верски фундаментализам, па је свака даља дискусија на ову тему бесмислена.
Што се тиче Веда погрешно си закључио да ја прихватам тај концепт, те свете списе сам ти навела јер су то најстарији записи на свету у којима се спомиње моћна цивилизација коју сам ти помињала на чијем челу је био Сербан, Божји син, који је то био много хиљада година пре Исуса. А собзиром да ти списи сежу даље у прошлост од Библије, њихова сећања морају бити тачнија од оних у Библији. И нисам те питала за Сербана као Божјег сина из угла Библије, него из твог угла? Или је то исто?
Схваташ ли да је управо та аврамовска трилогија - Јудаизам, Хришћанство, Ислам одлична подлога за глобализацију света кроз религију? И да се управо ради на томе?
Заиста бих волела да чујем твоје мишљење из твог угла, а не из угла Библије.
Čekaj, bre. Izraelci su prvi i izdali Tvorca. Zar se time najbolje ne objašnjava njihovo stradanje zadnja 2 milenija?Ne veruješ u iskustvo vojnika jer ne prihvataš Biblijski koncept. Neverovatan opstanak Izraela kroz istoriju ne može niko demantovati i osporiti...neko će sve to nazvati slučajnošću, ali ja to pripisujem Tvorcu.
Tvoj loš utisak o Izraelu samo protvrđuje da si nasela na medijske gluposti i izmišljotine. Ovo što si spomenula da je Izrael tvorevina SAD ne bih ni komentarisao jer ne mogu da verujem da si i u to poverovala. Pa da te i malo interesuje priča o Izraelu videla bi da je ceo svet okrenut protiv njih. Kao što sam već spomenu da Vatikan drži gotovo sve pod kontrolom, a poznato je da ne mogu podneti Izrael...i da bi mogli ubrzo očekivati napade na Izrael, gde će Tvorac umešati prste.
Izrael je država koju je Tvorac osnovao...i On će je svakako štititi..palestinci mogu samo da se udruze sa Vatikanom, pa će da vide kako će da prođu.
Isus je vaskrsao, tj. oziveo...ako misliš da je to uobičajna pojava ok.
Iz ugla Biblije naravno da je Isus jedini Sin...sve suprotno od toga nema smisla.
Ти слависти о којима причаш су се бавили историцизмом, а не историографијом. А рећи да је неко некога разбуцао није никакав аргумент. Што се тиче "мог" Сораба, већ сам навела раније да је он у келтској митологији деградиран у демона, тако да ниси ништа ново рекао, а добро знаш да не потиче из те митологије, већ из словенске.Može!
Daklem
Jeste. Patetični gilipteri koji su probali da podvale falsifikat. Kada su ih slavisti razbucali ko svinja masan džak, počeli su da tvrde da oni "znaju" "da osećaju" d su u pravu.
Čitava priča započela je od jednog hemijskog inženjera.
Taj tvoj Sarab se tamo odakle je došao računa u demone.
Aha. Daščice Velesove knjige. I to nepostojeće
Vrlo loš. Pokazuje temeljno nepoznavanje slovenskog jezika, mešavinu iz više razdoblja, nedoslednu gramatiku.
Evo, to onako formalno i na preskok. Ako oćeš, mogu da prokopam pa da ti kažem konkretno.
Aj sad ti. Ono o moždanim polutkama.![]()
а Исус јел и он божији син?
I tried to find Him on the Christian
cross, but He was not there;
I went to the temple of the Hindus
and to the old pagodas,
but I could not find a trace of Him
anywhere …
I searced on the mountains and in
the valleys
but neither in the heights nor in
the depthswas I able to find Him.
I went to the Ka ’bah in Mecca, but
He was not there either…
I questioned the scholars and
philosophers but He was beyond
their understanding …
Then I looked into my heart and it
was there
where He dwelled that I saw Him,
He was nowhere else to be
found …
Dzelaludin Rumi
Kroz šta su prošli Grci i Rimljani, a kroz šta Izraelci....o Izraelovom opstanku kroz istoriju imaš lep sadržaj u serijalu koji sam ranije postavioНе демантујем опстанак Израелаца кроз историју, што се тиче саме земље Израел и сам знаш да је то скорија прича. И стари Грци и Римљани су починили невероватна злодела која нормалан ум не може да појми па су опстали кроз историју до дана данашњег.
Pa Tvorac je to dopustio da bi se Njegov narod doveo u red! Bog je odredio gde će da žive...ali oni su odlučili da se presele u gradove (da budu većina), i kada ih je Hitler prizvao pameti svi su se vratili gde im je i mesto. Da pitaš bilo kog Jevrejina šta misli o Hitleru reće ti da je on bio bič kojim su se doveli u red i prizvali pameti.Дакле Бог ће заштитити Израел од целог света? Заиста? По тој логици зашто није заштитио оних 6 милиона које је Хитлер побио на монструозан начин?
Budi malo strpljiva pokazaće se ubrzo pravo lice. Pa Biblijski znamo da je Izrael Božji narod i da ga štiti. Vojnikovo iskostvo je samo čudo jenog pojedinca u odnosu na mnoga čuda koja ih okružuju. Izrael je narod kojem je najviše dato, ali od njega će se i najviše tražiti. Naravno da će Tvorac zaštititi svaki narod koji Mu se obrati...ali tog naroda za sada nema. Ubrzo će Tvorac umešati prste pa će se mnogi prizvati pameti.Палестинци су жртве, а Израел је марионета САД, како ти то није јасно? Какве везе има искуство војника са Библијским концептом? На основу чега то тврдиш? Како доказујеш да је то искуство истинито, а не манипулација? Ватикан не може поднети Израел, јер првобитна прича библијска потиче са тих простора и јер су тим просторима владали стари Римљани, па Ватикан има претензије на тај простор и на то предање. А Творац је створио цео свет, па према твојој логици морао би цео и да заштити, а не само Израел. Или Израел има монопол над Творцем? Твој последњи пост доказује твоју искључивост и верски фундаментализам, па је свака даља дискусија на ову тему бесмислена.
Pa logično je da je to i moje mišljenje...nije meni Biblija ugrađena u glavu kao robotu, koji samo priča njen stav bez povoda da joj veruje. Ako prihvatam da je Isus Božji Sin tj. da je zaista umro za nas i pokazao nam da je u stanju da nas ponovo stvori (vaskrsne), onda prihvatam Biblijski koncept gde se ne spominje Serban.Што се тиче Веда погрешно си закључио да ја прихватам тај концепт, те свете списе сам ти навела јер су то најстарији записи на свету у којима се спомиње моћна цивилизација коју сам ти помињала на чијем челу је био Сербан, Божји син, који је то био много хиљада година пре Исуса. А собзиром да ти списи сежу даље у прошлост од Библије, њихова сећања морају бити тачнија од оних у Библији. И нисам те питала за Сербана као Божјег сина из угла Библије, него из твог угла? Или је то исто?
Ne...radi se na ujedinjenju svih religija u jednu, takozvanu "New Age". Sotona ima bolji plan nego što misliš. Ubrzo ćemo biti ucenjeni, i nećemo imati šta tražiti u gradovima ukoliko nam je stalo do Božje volje...zato treba imati parče zemlje u prirodi gde ćeš živeti nezavisno od sistema.Схваташ ли да је управо та аврамовска трилогија - Јудаизам, Хришћанство, Ислам одлична подлога за глобализацију света кроз религију? И да се управо ради на томе?
Заиста бих волела да чујем твоје мишљење из твог угла, а не из угла Библије.
Misliš nisu prihvatili Isusa kao Mesiju...o tome se može dosta reći..i špekulisati...ali ono što je bitno, je to da su oni trenutno najreligijozniji narod na planeti. Znamo da se kraj ovom nemoralu i bezakonju na planeti brzo približava i da treba očekivati da Izrael ponovo uspostavi savez sa Tvorcem..gde će se dogoditi veća čuda od onih iz prošlosti.Čekaj, bre. Izraelci su prvi i izdali Tvorca. Zar se time najbolje ne objašnjava njihovo stradanje zadnja 2 milenija?